Fredag

Idag har man väl inte gjort så mycket alls. Therese åkte och hämtade Wilma mitt på dagen. Sen skjutsade jag henne till jobbet. Efter det så handlade Wilma och jag. Vi köpte även några presenter till Hjalmar eftersom att han fyller år på onsdag. Men vi ska fira honom lite redan på söndag eftersom att tjejerna åker till sin pappa sen.

Ikväll så blev det tacos till middag. Det va verkligen gott då det va länge sen vi åt det. I morgon så ska vi nog grilla. Tänkte att jag skulle göra en egen potatissallad. Tycker ju att den är mycket godare än den man köper. Så har man sallad till det.

Snart så ska jag åka och hämta kärleken på jobbet. Eftersom att vi bara har en bil så får vi göra så idag så man inte sitter fast här hemma.

Så det blir väl till att kolla lite mera på tv nu innan jag ska åka till stan.

Hej


Nere på nå vis

Just nu så känner jag mig bara nere på något vis. Kan inte riktigt säga på vilket sätt. Det kan ju ha och göra med att jag har hälsat på min vän idag. Men det gick ändå bra och det kändes skönt när jag åkte ifrån henne.
Men jag känner mig ändå nere. Har tappat lusten med det mesta just nu. Håller nu på å försöker att få ordning bland alla kläder. Men även det går segt. Men det är ett måste. Kanske att man ska rensa en massa och sälja iväg.

Nä jag gör så. Lika bra att fortsätta..

Hej


Livet kan ta en snabb vändning

Ja det kan det verkligen göra. En person som står mig nära har drabbats av en hjärnblödning. Hon är halvsides förlamad och jag vet inte alls hur framtiden kommer att se ut för henne. Tycker att det är så sorgligt. Hon har ett barn som snart fyller 3 år. Tänk om hon aldrig blir som vanligt igen. Jag håller verkligen alla tummar jag har på att hon ska bli frisk.

Annars så har jag idag börjat mocka i hagen idag. Det är en hel del som ska bort från hagen. En massa gammal mat och en massa hästakit. Så detta tänkte jag hålla på med större delen av dagen. Eftersom att jag har fått höra att jag är så lat så måste jag väl bevisa motsatsen nu då. Det spelar inte nån roll hur ont jag kommer att ha idag. All skit ska bort. Så är det bara. Sen får man väl hoppas att man hinner med en massa annat oxå här hemma idag.

Men tankarna går ändå till dig som är så dålig.

Måste sätta lite fart nu så man har nå annat att tänka på..

Hej


Vill komma igång.

Nu vill jag bara komma igång och röra på mig. Vill inte vara stilla längre. Känner att jag bara blir deppad över att jag inte kan röra på mig alls. Det gick ju att dansa lite men det va allt. Sved till i foten så det är lika bra att vänta ett tag innan man vågar sig på att dansa igen. Får hålla mig till promenaderna ett tag till. Vill inte att foten ska gå sönder igen.

Tomt är det hemma oxå då all barn är borta. Vill att dom ska vara hemma jämt. Men så kommer det aldrig att vara. Lika bra att gilla läget över att man är utan barn varannan helg.

Nä jag ska väl sätta mig å tjura ihop över att jag inte kan dansa då 😭

Hej


Fingret

https://cdn2.cdnme.se/786003/7-3/pic_51dd28e2ddf2b37104491d38.jpg" class="image">


Oturen för följer

Ja inte har man väl mycket tur med sig inte.. I fredags när jag skulle diska så gick ett glas sönder. Vilket ledde till att jag skar mig i handen. Blödde som bara den och kvällen slutade på jouren. Tänkte väl mest att det kommer att ta tid där inne. Men allt som allt så va vi klara på en timme. Fick sy 5 stygn och jag fick även stelkrampsspruta. Så nu bet jag att jag klarar mig i 30 år på den.

Idag så ska Wilma åka till mormor och morfar. Hon ska följa med dom till Härnösand i morgon. Hjallen ska åka till sin far i morgon. Så det kommer att bli tomt här hemma några dagar.

Vi ska bara ta vara på dom dagar som är kvar av Thereses semester. På tisdag börjar hon att jobba igen. Så då blir man hemma själv med alla barnen. Så vad vi ska hitta på då vet jag inte. Men jag hoppas att det blir bra väder så att vi kan åka och bada i alla fall.

Nu blir det mera kaffe så man vaknar. Sen måste jag packa åt Wilma så hon är klar när mamma kommer och ska hämta henne.

Hej


RSS 2.0