Onsdag

Ja då va det onsdag då. Idag så blir det till att röja övervåningen. Barnen ska åka till stugan så då ska jag passa på när jag blir hemma själv. Blir liksom lite lättare när dom inte är hemma. Dom ska ju sova där i natt så då kommer jag att kunna hålla på länge ikväll utan att behöva avbryta för att lägga barnen. Det blir bra det.

Igår så röjde vi som bara den ute. Tog bort en massa ogräs och vi gjorde även om lite så att man kan parkera bilarna på ett annat sätt än vad man har kunnat göra tidigare. Blev riktigt bra måste jag säga.

Tänkte att jag ska måla mina stolar idag. Slipade bara en igår men jag ska slipa resten bara jag har åkt med barnen till stugan. Så ska dom målas under dagen oxå. Tror även att jag ska åka förbi ALU en sväng till för att se om det finns några flera stolar där. Då kan man ta bort soffan som vi har i köket. Vill ju inte ha den alls men jag vet att Danne vill ha den. Så nu måste man väl se till att stolar finns först så att man kan ta bort soffan bara.

Sitter och väntar på att Linden ska ringa nu. Dels så att man får lyssna på Hjalmar eftersom att han har hostat så länge och sen så vill jag att nån ska kolla mina utslag. Sen så har jag en knöl på ena foten som gör jätte ont. Jag kan inte sätta på mig några skor alls snart utan att det gör ont på foten. Att ta en promenad är bara en plåga. Så nu vill jag få denna fixad så man kan leva som vanligt igen.

Nä om man skulle klä på sig lite nu och åka mot stugan med barnen.

Hej.

Fredag

Ja då va det fredag då. Jag tycker att denna vecka inte alls har gått så fort som jag trodde. Eftersom att jag alltid tycker att dagarna går så otroligt fort så tänkte jag väl att första veckan på semestern skulle gå super fort. Men jag tycker ändå inte det. Har haft något att jag hela tiden. Har börjat att stor städa hela huset inför uthyrningen. Tar lite i taget så man inte bara är inne och städar. Så nu har jag inte mycket kvar. Har två rum som jag verkligen måste lägga ner en massa energi på. Så ett va dessa ska jag ta ikväll hade jag tänkt. Sen får jag ta det andra till veckan. Måste ju ändå städa igenom allt engång till på fredag kväll och lördag morgon innan dom kommer.

I dag så ska vi nog åka till Växbokvarn en sväng. Hoppas bara på att det blir uppehåll så att det inte blir regn. Det är ju mysigt att gå där en sväng. Finns lite djur att kolla på och glass att äta. Sen så finns det ju en liten butik som passar mig =)

Är på jakt efter vanliga trästolar till köket oxå. Dom vi hade har gått sönder eller så är dom på gång att gå sönder. Så nu behöver jag ha nya. Men jag hade tänkt mig några olika former på dessa. Dom behöver inte alls se lika ut och jag ska måla dom vita. Sen så ska jag måla bordet vitt oxå hade jag tänkt. Så med stolarna är det lite panik eftersom att vi ska hyra ut huset. Så bara jag får tag i stolar som passar så kommer det att bli toppen bra.

Träningen har det varit lite si och så med nu på slutet. Yatzy är halt så det går inte att rida på honom. Sally håller vi på med ganska så mycket. Men det blir ju inte att man tar nå längre turer på henne. Dom går ute nu på nätterna och jag tror att dom tycker att det är skönt. Tänkte att jag ska byta hage åt dom idag så att den dom går i nu får vila lite. Sen så finns det så mycket mat i den andra hagen och dom måste äta upp lite där nu.

Nä nu ska jag nog göra mig lite kaffe och bara slöa ett tag.

Hej.

Torsdag

Igår så ringde man från Hudiksvalls sjukhus. När klockan närmade sig 13 så hade jag så ont i magen så jag viste inte vart jag skulle ta vägen. Jag var så otroligt nervös. Så när hon ringde så va det som en sten som lättade från mitt hjärtat. Hjalmar har inte någon tumör eller något ärr på hjärnan. Så det han har är "bara" vanlig epilpesi. Så det vi ska göra nu är att få in rätt medicin på honom och sen så ska vi på återbesök i augusti. Så nu känner jag att man kan slappna av och leva på igen. Så det jag hoppas på nu är att den medicin som han nu får ska hjälpa så att han får må bra.

Just nu så kollar vi på lite barnpogram. Det här är den favorit här hemma




Det finns ju så otroligt många olika barnporgam. Men jag tycker ändå att att Astrid Lindgrens är dom bästa som finns. Inget pogram går upp mot dessa. Den enda film som jag har svårt att se är Bröderna Lejonhjärta. Tror att jag kollade på den första gången när mormor hade gått bort så det blev lite för kännslosamt.

Idag så blir det till att vara ute. Nu har jag varit inne några dagar och fixat. Så idag ska jag ligga ute i solen ett tag. Dock så är det inte så varmt ute men ligger man i lä så är det skönt. Synd bara att Hjalmar är förskyld så vi kan inte gå ner och bada. Så han får hålla sig i skinnet ett tag till innan vi kan bada igen.

Igentligen så tänkte jag åka till stugan nu på morgonen för att hämta den andra datorn som mamma och pappa har. Men jag orkar inte. Jag har ont i ryggen idag så jag måste ta det lite lungt nu på morgonen innan jag har kommit igång.

Nä nu ska vi få på oss lite kläder och snart gå ut i sinvädret.

Hej.


Idag gäller det.

Japp idag är det dax att få ett svar på Hajllens undersökning. Jag är så otroligt nervös så det finns inte. Somnade sent igår och jag har sovit dåligt inatt. Man ska ringa runt 13 tiden idag från hudik så under den tiden kommer jag nog inte att svara på nå andra samtal eller överhuvudtaget åka hemifrån. Jag hoppas att det inte är något. Men så va det även förra gången när vi hade gjort EEG. Då trodde jag att allt va bra. Men det va det ju inte.

Igår så var vi på Majas Café en sväng med mamma. Det finns ju så mycket fint där. Skulle vilja ha så mycket. Men eftersom att man är rik som ett troll så får man åka många gånger iställlet.
Igår så va det även dax för dans. Så otroligt roligt att äntligen få dansa lite igen. Som jag har saknat det. Synd att det bara är 3 gånger nu och sen en uppvisning. Sen så kommer det väl att dröja ett tag igen innan man får dansa. Men det gör igentligen inte så mycket.

Idag så ska jag ta tag i övervåningen. Jag ska röja undan en massa och skura badrummet. Det behövs verkligen. Tänkte att jag ska åka in på ÖB senare och köpa en hylla som ska sitta i badrummet. Bara en lite enkel hylla som man kan ha ovanför toaletten.

Annars så ska vi nog bara ta det lite lungt idag. Hjallen är förskyld så han kan inte bada. Eller han får inte heller för den delen eftersom att han kan bli super dålig om det går så långt som till krupp.

Hjalmar har hittat en ny idol för den delen


Inte helt fel att kolla på men efter att ha lyssnat på Manboy hur länge som helst så kan man ju tröttna litepå just den låten =)

Nä nu ska jag dricka lite mera kaffe innan barnen ska få på sig kläder. Sen så måste vi ut till grisarna och storstäda åt dom.

Hej.

Vilken kväll

Igår va det verkligen en toppen kväll. Vi började kvällen här hemma med att äta lite och ta ett glad vin. Sen efter det att jag va klar så åkte vi vidare och hamnade hos Hanna och Niklas. Där blev vi sittandes ett tag och drack lite mera vin. När klockan närmade sig 18 så va det bara att åka ner mot Lynäsbyn. Där ramlade det in folk hela tiden. Vädret var toppen och alla var på bra humör. Vi dansade och festade hela natten lång.

Klockan 4 i morse kom jag hem å då va jag helt slut. Hade så ont i fötterna så jag nästan inte kunde gå. Så när jag vaknade så inser jag att jag har ett stort skavsår på ena tån. Det gör så ont och bara varar så nu kan jag inte ha några skor alls.

Idag har man inte gjort så mycket alls. Tog med mig barnen till stugan en sväng och vi va även in på Mc Donalds. Va ju gott men nu får det verkligen vara bra. Jag vill inte gå upp i vikt nu utan jag behöver få ur mig en massa vätska. Så nu ska jag lägga om helt. Jag älskar ju verkligen god mat men nu ska inte bara maten vara god utan även ännu mera nyttig. Ska skriva upp vad som måste köpas och göra en matlista för en vecka så ska jag handla efter den.

Nu blir det tv ett tag innan det är kväller.

Hej.

Säger då det jag..

Förra veckan så va vi ju iväg på undersökning med Hjallen. Kan ju säga att det måste nog ha varit en av dom värsta dagarna i mitt liv. När vi kom upp till Hudik så fick Hjallen först lugnande så att han skulle bli trött. Han blev trött och han va nästan som full. Pratade bara en massa tok och kunde inte gå. När vi sedan skulle söva honom så fick bara jag följa med in i salen. Där fick han ligga på en bår där undersökningen skulle göras. Där fick blev han även sövd vilket inte va så trevligt. Han somnade bara in på nå konstigt sätt.

Medans man undersöker Hjallen så gick jag och Danne för att fika. Tror att jag slängde i mig fikade för att sedan sitta och vänta. Det va en väldigt lång timme iallafall.
Efteråt så tog det lång tid innan han vaknade upp igen. Man är ju lite orolig över att nån ska sövas eftersom att man vet komplikationerna som kan komma. Men bara han vaknade så va han som vanligt igen. Tur va väl det.

När vi kom hem så va han trött vilket inte var så konstigt. Så det blev en ganska så lugn dag för honom.

För den delen så har vi hunnit få in allt hö. Vi har två åkrar kvar som vi måste slå innan vi ska in med det. Sen så är vi klar med allt. Så otroligt skönt att slippa allt krångel med detta i vinter. Nu behöver vi inte pressa i vinter utan allt är sålt och det är jag glad över.

Denna helg så ska vi på raggarfest. Kommer att bli så otroligt roligt. Jag har nog alla kläder klar som jag ska ha. Frisyren är jag osäker på. Men det ordnar sig nog.

Sen så har vi börjat att göra iordning i våran stuga. Den är verkligen hur mysig som helst. En pytte liten stuga som vi har i skogsbrynet där vi har kvällssol fram till 22 på kvällen.

Nä nu ska jag sätta lite fart här.

Hej.

RSS 2.0