Tisdag = Dans

Trodde jag i alla fall. Men nä idag sitter jag. Rösten vill inte vara med och feber vill inte ge med sig. Har sån värk i kroppen så det finns inte.

Jobbade i natt i alla fall. Det gick bra då det va lugnt. Men man kände att febern va med hela tiden. Tur att man jobbade med Kicki. Hon är en klippa att ha med sig.
När jag väl kom hem så somnade på en gång. Sov ca 3 timmar. Sen va det bara att kliva upp för att åka till stan och till röntgen. Så nu väntar jag på svar om hur det blir med tån.

Ikväll blir det till att ta det lugnt hemma. Ska elda och tända en massa ljus och krypa ner i soffan efter en varm dusch. Då blir det te och rostade mackor.

Det va allt.

Hej


Ny vecka igen

Men bara för att det är en ny vecka så betyder ju inte det att man är frisk. Så idag är rösten ett minne blott.. Känns så i alla fall.
Barnen är hemma med mig idag bara för att jag orkade inte kliva upp i morse. Men i morgon ska dom gå bara för att jag ska in till stan på röntgen. Så jag hoppas för allt i världen att jag kommer att få en operation efter detta.

Denna helg har i alla fall varit toppen bra. I fredags när vi va till Gävle så hittade vi en massa bra saker. Saker som Wilma ska få och kläder. I lördags så va vi till Kristina på mat. Vi hade hur trevligt som helst.
Va rätt så skönt att ha sovmorgon i helgen. Man trodde ju att man skulle vara pigg men inte då.

Ska in till stan om ett tag och köpa skor till Emma. Hon behöver verkligen nya. Jag ska även kolla efter en ny skrivare då jag ska få en av klubben så jag kan skriva ut papper eftersom att jag är sekreterare där.

Men nu blir det mera kaffe innan man ska hoppa i kläderna för dagen.

Hej


Fortsätter ett tag till...

Lika bra att vi fortsätter med denna sjukstuga ett tag till. Wilma spydde senast i torsdagsmorse å det va en hel del. Sen blev det feber och hon va verkligen inte pigg.
Jag har blivit jätte förkyld och har även fått en hosta utav denna värld. Har haft feber i flera dagar. Trotts att jag äter Alvedon. Får väl se när detta elände tar slut.

På tisdag ska jag till röntgen med foten. Så nu hoppas jag verkligen att jag kommer att få operera den så att man kanske slipper det onda.

Idag så ska vi ha möte här hemma med dansen. Så nu är det bara att få i sig mera kaffe så man vaknar till liv igen.


Hej


Lördag

Ja då va det lördag igen då. Verkar som om det kommer att bli en fin dag. Vilket är passande då jag hade tänkt att vi ska vara ute ett tag idag. Efter en massa sjukdomar så kan det vara skönt att få komma ut i friska luften en stund och vädra inne så man får bort alla bakterier. Det är ju vad jag har tänkt men sen vad dom små har tänkt det vet inte jag. Men vad jag vet så är det jag som bestämmer så då blir det att vi går ut ett tag.

Ikväll så ska jag iväg på tjejmiddag. Va länge sen som vi träffades nu och det ska bli roligt att träffa alla igen. Bara att hoppas på att man orkar hela kvällen då man har dom naturliga väckarklockorna här hemma som inte vill sova på morgonen.
Men det blir nog bra. Jag brukar inte vara så påverkad av att ha sovit lite för lite.

Men innan det är kväller så ska det städas i stallet så att man får bort en massa skräp där. Sen så ska det in nytt spån till alla hästarna. Allt ska ut och nytt ska in. Så bara alla har vaknat så blir det en tripp till granngården för att köpa mera spån och lite mera mat åt dom med 4 ben.

Men nu vill dom små ha frukost innan vi tar tag i denna dag.

Hej.

Fortsätter väl då..

Ja denna sjukstuga verkar fortsätta. Igår låg jag hela dagen. Hög feber och kräktes. Vaknade halv 7 på morgonen och mådde jätte illa. Va bara att gå iväg för att kräkas. Sen hade man maraton mellan sägen och toaletten. Blev lite bättre mot kvällen.
Fast man är piggare idag så är man fortfarande inte hundra till att göra en massa saker. Har tagit en liten promenad med Hector vilket va skönt. Men nu är det ryggläge ett tag på soffan.

Fick hämta Emma på skolan idag då hon oxå är dålig. Hon kräktes hon med. Så nu ligger hon i sägen med feber och sover. Kraken säger jag bara.

Så nu hoppas jag då verkligen att ingen mera blir sjuk.

Hej


Sjukstuga

Ja men vi kör väl på med sjukstugan då.. Är så trött på sjukdomar nu så det finns inte.
Hjallen kräktes i morse så nu är alla sängkläder tvättade och även våra täcken. Sedan så har han fått feber ikväll. Han har väl ätit 5 salta kex på hela dagen. Jag hoppas då verkligen att han får behålla det lilla han har fått i sig. Han har ju inte så mycket att ta av heller så han ser ut som ett lakan just nu den kraken.

Fördelen med detta är att det har blivit städat här hemma. Har tvättat sånt som behövdes.. Mattor täcken å lite annat. Men det är så tråkigt att behöva ta hand om allt när man har en sjukling här hemma.

Alla barn kom igår. Så nu är det som vanligt igen. Det är så otroligt tomt och tyst när alla är borta.

Mitt sötsug är borta. Tack och lov. Dock så har det blivit snus i stället. Men jag äter inte socker och det är skönt.

Nä men om man skulle ta och vika lite mera tvätt då.. Sen har jag bara en maskin kvar innan allt är tvättat. Så det finns att göra ett tag till..

Hej


Bra dag :)

Ja denna dag har varit bra. Va till Bollnäs med älsklingen och en god vän. Hittade vad vi sökte och lite mera.. Men det viktigaste är klart. Va till mobackes och köpte nya blommor till tv rummet. Det blev jätte bra. Så i morgon blir det till att städa där och på alla andra ställen innan dom fyra vildarna kommer hem igen. Men dom är så efterlängtade nu.

Just nu så jobbar jag. Blev en natt på Linden. Men det går bra än så länge. Dom flesta sover så det är ju bra. Det är ju sånt man ska göra på natten. Men det ska bli skönt att åka hem sen och krypa ner i sägen hos mitt <3:a och sova. Det känns ju lite konstigt att man inte är hemma hos henne när hon ska sova. Hon är helt själv. Men det går nog bra. Bästa vakthunden Hector tar hand om henne tills jag är hemma igen :)

Bara att hoppas att timmarna rullar på nu så man får åka hem snart.

Ska på lite uppdrag i morgon hade jag tänkt. Åka till stan och kolla lite. En sväng på Eriks hjälpen blir det i alla fall. Brukar kunna hitta bra saker där.

Nä ha en bra natt alla kära <3

Hej


Nu får det vara nog

Ja nu får det faktiskt vara nog!!! Allt tjafs som är till höger och vänster. Orkar snart inte med folk som bara gnäller. Allt man gör är fel och allt man säger är fel. Å säger man inget så är det oxå fel. Så hur i h***te ska man veta hur man då ska göra. Nä nu ska jag stänga allt negativt ute.

Jag ser då verkligen fram mot detta år. Det kommer nog att vara det bästa året någonsin. Har världens bästa sambo som jag älskar hur mycket som helst. Alla våra barn är helt underbara, fast man kan tro att dom ska slå ihjäl varandra ibland.
Jag trivs som bara den på jobbet. Att jobba med dom gamla ger en så mycket tillbaka. Så nu ska jag se framåt och ta dagen som den kommer. Allt behöver inte vara så perfekt hela tiden.
Va spelat det för roll om det är lite rörigt hemma? Inte nå kan jag säga!!!
All den kärlek som man har hemma är så mycket viktigare än att man har tipp topp städat.

Så va det med det.


Hej


Måndag

Ja då va det måndag igen då. Hoppas då verkligen på att denna vecka kommer att bli bra och att det blir lugnt. Orkar inte med en massa tjafs till höger och vänster. Det får liksom vara nog nu.

Igår så sålde jag min bil. Va ju inte vad jag hade tänkt för så där ett år sedan. Men jag hade inte nå val om man säger så. Dels så fick vi ju inte plats i den och sen så har det varit en massa krångel med bilen. Har väl mest lagat och haft mig med den. Men nu är den ett minne blott och jag saknar den inte. Så idag har vi köpt en ny och stor bil. Så nu kan vi åka hela familjen utan att nån sitter trångt.

Barnen sover nu och jag ska snart tvätta ut färgen från håret. Ska ta tillbaka till den färg som jag en gång har haft. Trivs med mitt röda hår men färgen går ur så fort. Så nu blir det brunt igen och i morgon så kommer det även att bli slingor i håret. Kommer nog att bli jätte bra det.

I övrigt så är allt toppen. Livet leker och jag har en massa planer för detta år.

Nu blir det till att skölja håret och sen vänta på att mitt bästa hjärta kommer hem igen.

Hej

RSS 2.0