Ska man göra???

Ja jag undrar bara vad man ska göra med sitt liv. Vill verkligen göra något åt allt här hemma så att man kan jobba hemma. Men jag har så svårt att ta för mig av det. Vet inte hur jag ska kunna klara av saker och ting. Måste försöka och ta åt mig vissa saker här i livet. Men har svårt för det just nu. Så jag ska fundera lite på hur jag ska gå till väga i framtiden.
Sen har hela det här året varit ett skit år. Förstå så va jag hemma jätte länge med Wilma. Sen så har jag inte jobbat en hel månad på hela året. Är så trött på detta nu. Vill bara att allt ska vara bra och att vi efter detta komma att få vara friska.
Snart så ska ju svärfar på operation igen och det är man ju nervös över. Vet ju inte alls i vilket skick han kommer att vara efter den operatioen. Kommer kroppen att klara av den operation som ska göras??
Sen så är morfar inte så pigg han heller. Han har gått ner i vikt, har svårt att äta då inget smakar bra. Sen har han svårt att kissa oxå. Så ja det här är ett skit år och jag vill inte vara med något mera.
Dock så har jag mina underbara vänner som jag verkligen kan prata med och jag har mitt jobb som jag trivs jätte bra på.
Nä nu blir det tv ett tag och snart gå ut till hästarna. Vill få energi som jag inte har just nu. Känns som om man ligger på botten.

Tvätt dag

Ja idag har jag tvättat alla sängkläder och även täckena. Tyckte att det luktade kiss av allt. Så nu är allt tvättat och jag hoppas att det kommer att ta ett tag innan jag behöver tvätta det igen. Skulle igentligen behöva tvätta alla kuddar också men det gör jag inte nu. Har rensat bort en massa idag och slängt lite. Vilket verkligen kan behövas.
Annars så har vi varit en sväng till stan och åt lunch med mamma. Va länge sen som jag va på stan och åt lunch. Vet inte när det va senast. Va nångång i våras när jag va hemma och vabbade. Sallad blev det och det va hur gott som helst.

Idag så har grisarna fått sätta livet till. Så nu hänger dom eller som är på väg ner i småbitar. Oavsett så är det skönt att vara av med dom nu eftersom att det tar tid och nu när det bli kallare ute så fryser allt lättare, vilket gör att det blir svårare att städa åt dom.
Så nu behöver jag bara bry mig om hästarna och hönsen.

I morgon så hade jag tänkt riva en hage så att det är klart inför vintern. Lika bra att få det gjort nu. Sen så måste man väl ta hand om en massa kött är jag rädd för.

Nä nu blir det tv ett tag innan jag ska gå ut till tvättmaskinen igen..

Hej

Är det nån som driver med mig????

Idag när man va på jobbet och hade ca en timme kvar innan man skulle hem så ringer dagis. Wilma har feber och har kissat på sig många gånger. Så det va lika bra att ringa Linden så att man fick göra en koll. Å mycket riktigt. Hon hade blod i urinen. Så jäkla tråkigt. För jag mår jätte dåligt över detta eftersom att hon har kissat på sig ett tag. Så jag har världens dåligaste samvete just nu eftersom att man har skällt lite på henne när hon har kissat på sig. Har frågat flera gånger om det inte gör ont när hon kissar men det har inte gjort det säger hon.
Men nu har hon fått tabletter så jag hoppas att det hjälper. Vi ska testa detta över helgen och är det inte någon förändring alls på måndag så måste jag ringa Linden igen för att göra ett nytt test.

Så i morgon blir man hemma. Jag hoppas verkligen att hon inte har feber i morgon för det skulle vara så skönt att åka in till stan och äta lunch med mamma. Men som sagt det är Wilma som får bestämma det. Annars så blir vi hemma och ta det lite lungt.

Ikväll så har det varit en tjej här och visat en massa produkter från Mary Kay. Det är så otroligt bra saker. Man märker stor skillnad direkt och det blir så lent i ansiktet. Så nu ska jag ha 9 träffar till så har jag fått jätte fina saker sen. Så nu är det bara att ligga på alla man känner.

Men nu ska jag kolla lite tv och ge hästarna mat så är det kväller sen.

Hej

Blir galen

Ja nu är det nära bristningsgränsen. Jag blir så trött just nu. Så fort jag vill göra något så är det nästan så att jag måste be om lov. Ska det verkligen vara så? Ska jag behöva ha dåligt samvete för att jag vill dansa en gång i veckan. Nä det ska jag inte behöva ha. Jag är hemma med barnen varje gång dom är sjuka. Jag gör allt inne så det är kanske inte undra på att jag inte hinner med allt jag vill ute. Det är oftast jag som tar hand om alla djur. Inte många gånger som någon annan har städat åt grisarna. Hästarna kan jag förstå för dom är mina. Men resten av djuren då?? Inte bara mina vad jag vet. Så igår brast det. Ibland känns det som om man inte ens är vatten värd. Kan ändå inte fatta varför det ska vara så svårt att prata om saker och ting. Så fort man behöver barnvakt så är det alltid jag som om fixa det. Man skulle kunna tro att man är ensam med barnen.

Jag tror att det skulle göra oss gått att åka iväg en sväng. Ta ett av dom presentkort som vi fick när vi fyllde år. Åka bort och bara vara vuxen. Men det finns väl inte tid för det heller. För nu ska det ju huggas träd så man kan göra ved. Allt annat är viktigare än familjen känns det som.
Får väl annars se vart detta slutar.

Efter 10 år så kan ju inte bara ge upp allt heller. Det gäller att båda ger och tar och inte bara en. Man ska mötas på halva vägen. Jag måste komma hemifrån för att få vara själv. Jag kan inte stå vid någon vedkap å greja.

Är så otroligt glad över att jag har mina vänner. Ni vet vilka ni är. Ni ställer alltid upp när man är nere och gör så att man får må lite bättre. Ni betyder allt för mig. Barnen är så klart det viktigaste i mitt liv men mina vänner är också jätte viktiga. Har några som alltid ställer upp. Inte många som klår dom.

Nä nu är det lika bra att gå till tvättmaskinen igen då. Läre få bort lite igen.

Hej.

Har kommit på en sak..

Dom senaste dagarna så har jag kommit fram till att jag måste ha en väldigt dålig självkännsla. Vad det beror på vet jag inte. Det kan bero på att jag alltid vill göra lite bättre. Det här med att gå ner i vikt. Har ju klarat av det och jag ligger på samma vikt som jag gjorde för någon månad sedan. Men man vill alltid lite till. Bara några kilo till. Jag ser mig själv som en tjockis. Varför?? Ja det vet jag inte.. Korkad?? Ja troligen. Igentligen så vet jag innerst inne att jag inte är så tjock. Men kollar jag på mig själv i en spegel så känner jag mig tjock. Jag måste alltså jobba med att hitta mig själv på ett bättre sätt. Jag skulle bli överlycklig om jag bara gick ner några kilo till. Men vad gör det igentligen.. Bara jag själv mår bra så är det igentligen skit i samma.
Så nu har jag tänkt så här. Från och med i morgon så ska jag ta några gånger i veckan en ordentligen promenad eller springtur så att jag får rensa huvudet och hela kroppen. Vi ska bara äta nå onyttigt på helgen. Om man verkligen måste. Jag ska försöka bli bättre på att laga lite mera mat på helgen så man har och ta fram under veckorna när man jobbar sent. Sen så ska jag inte kolla så mycket i spegeln på hur jag ser ut utan jag ska gå på kännslan och hur kläderna sitter. Dom byxor som jag köpte efter det att jag gick ner i vikt är ju dick för stor nu så smalare har jag blivit.

I morgon är det lördag och då ska jag göra ett ryck direkt på morgonen och städa av alla golv. Det behövs verkligen för som är så lortiga nu. Skulle jag gjort det för länge sen. Men bara jag kommer igång i morgon så ska det vara fint här hemma igen. Sen så skulle jag vilja plocka bort en massa leksaker så att man kan göra lite mysigt nere i köket där alla leksaker är för tillfället.
Vill ju göra så mycket här hemma men man ska ha tid och lite mera pengar. Men tar man lite i taget så kommer det att bli toppen bra. Det är jag helt övertygad om.

Barnen har ju som vanligt varit sjuka. Hjalmar började förra veckan med väldigt svår krupp. När jag trodde att det hade gått över efter en vecka så började allt om igen. Så efter ett besök på Linden så fick jag till svar att han har en infektion i kroppen som gör att allt tar om hela tiden. Å va gör man åt det?? Jo man väntar tills det går över eller blir 100 gånger värre. Så nu ska jag vänta tills på tisdag då vi ska på återbesök till hudik för att kolla epilepsin. Jag hoppas verkligen att vi kommer att få göra ett nytt EEG och att det visar att allt är bättre nu. Man är ju på spänn hela tiden över att det ska hända något och att dagis ska ringa. Så jag är faktiskt nervös över besöket. Har inte tänkt på det tidigare men nu kom det över mig när jag sitter här själv. Men ska jag fundera över det nu så kommer jag att bli galen.

Har för den delen en annan sak at fundera över. Daniel är av med körningen som dom har på jobbet och nu vet vi inte hur han kommer att få köra i framtiden. Jag hoppas verkligen inte att det kommer att bli en massa borta jobb för honom. Men det har jag talat om för honom. Det jag kan tänka mig är att han börjar köra till Norge som han gjorde tidigare och då blir han borta en veckan och hemma en vecka. Det vore ju det bästa igentligen. Då får han mycket tid med barnen när han är hemma och han tjänar bra med pengar.

Nu ska jag nog ta och kolla om det finns något på tv:n innan jag ska göra kväller. Så en ny dag i morgon med nya tag.

Hej.

Hemma...

Är så otroligt trött på dessa sjukdommar som bara avlöser varandra. Fast nu har det varit samma som bara har tagit om. Krupp för en vecka sedan och sen dess har Hjalmar varit hemma. Idag när vi vaknade så började han arr krupphosta igen. Så då är det lika bra att stanna hemma. Är så otroligt rätt över att han ska börja tokhosta så man måste åka in med honom. Därför vågar jag inte lämna honom alls när han väl har börjat hosta. Kan låta knäppt men sån är jag och jag vill vara där om det händer något när han inte är så pigg. Så idag blir det vila och vila och lite mera vila. Iallafall för Hjalmar. Jag blir så rastlös när man är hemma. Så det blir nog till att börja tvätta lite fönster idag och torka hela över våningen. Skönt att få sånt gjort om inte annat så det blir ordentligt städat..

Igår så låg allt nere på jobbet. Satt hela dagen och tog inte alls många samtal. Dom som ringde in kunde vi ändå inte hjälpa eftersom att vi inte kom in i några system. Så det blev utbildningar istället. Inte helt fel det heller.

Sen va det dans igår kväll. Hur kul som helst är det. Synd bara att man har hosta och va igentligen inte alls pigg. Men det struntade jag i. Så ja igentligen va det väl skönt att få vara hemma idag så att en annan också får en chans att vila lite.

Sen har jag kommit fram till några saker. Jag har dom bästa vännerna man kan ha. Har några som jag verkligen kan prata med allt om och det är så skönt. Sen har jag fått en sån bra vän så henne kommer jag aldrig att släppa. Hon är en klippa som verklien finns där ialla lägen.

Sitter här och funderar just nu på när snön tänker komma. Det ser ut som om den kan komma när som helst.. Inte för att jag vill ha snö än utan den får vänta lite. Det gör inte alls nå. Jag känner inte att jag är klar med höst än..

Nä nu ska jag ta mig lite kaffe och kolla på barnpogram med Hjallen. Sen börja städa på barnens rum.

Hej.

Sjukstuga

Nu va det verkligen jätte länge sen som jag skrev här. En månad sen för att vara exakt. Här hemma är det som vanligt. Man jobbar och vabbar om vartannant. Så nu är jag oxå hemma. Åkte hem från jobbet idag för jag orkade bara inte. Sitta med ett huvud som känns stort och det gör ont i hela kroppen. Då är det bättre att bara vara hemma å vila. Så idag blir det mycket vila för mig.
Dick är jag hur dålig som helst på det här med vila så jag ska göra det bästa av den här dagen. Så nu är det barnpogram som gäller. Jag och Hjallen..

Har väl inte hänt så där jätte mycket på en månad. Men i helgen så var jag till en kompis. Fick mat och vi satt å pratade halva natten. hur trevligt som helst. Man kan ha många bekanta men bara några få riktiga vänner. Å dom vänner som jag har dom betyder allt för mig. Det är sånna som jag skulle kunna ringa mitt i natten om det skulle behövas. Så bara att veta att jag har dessa fantastiska människor runt mig gör att allt blir mycket bättre.

Nu ska jag styra upp det här med att sriva oftare igen. Å nu ärdet kaffe.

Hej


RSS 2.0