Har en liten dröm

Har mer och mer kommit på att jag skulle vilja ha en liten stuga som man måste renovera. Alltså ett renoveringsobjekt. Men bara nå litet.. Men det är en dröm och drömmar måste man ha så det här är alltså en dröm som jag troligen inte kommer att uppleva. Men sånt är livet.

Idag är det iallafall fredag och det ska bli super skönt med helg. Bara jag har slutat jobba så ska jag hem och städa undan en massa. Har en hel del tvätt som jag måste ta reda på. Sen så måste jag leta reda på en tröja som jag ska ha i morgon när vi ska dansa. Vi ska ju ha uppvisning på E-center. Sånt tycker ju jag är lite roligt.
Ikväll så blir det bara mys hemma. Hade tänk göra tacos och bara ta det lungt ikväll. Men man vet ju aldrig hur det lir med den saken.

I morgon så kommer Sylvia och vi ska ut. Va roligt vi ska ha det. Hoppas att det är mycket folk ute oxå men det tror jag nog eftersom att det är löningshelg.

Nä nu ska jag snart jobba så det kanske blir till att skriva mera sen.

Hej.

Redan söndag

Va dessa helger ska gå fort. Kan inte riktigt förstå varför man bara ska få vara ledig två dagar på en vecka och jobba 5. Det vore ju skönt om det va tvärtom. Men det är klart va ska man göra alla dessa lediga dagar?? Eller jo det finns att göra. Men hur roligt kommer det att vara i längden om man är ledig 5 dagar varje vecka och bara jobba två..

Igår så fick man besök av bästa Linda. Vi åt god mat och drack lite vin. Men lungt va det eftersom att hon skulle köra bil ganska så tidigt idag och jag ska ju på kalas med Wilma. Det va trevligt att bara sitta å prata om en massa och äta gott.

Idag så ska Wilma på kalas till Jasmine. Vi ska vara på Mc Donals. Så det ska bli roligt. Wilma har sett fram mot det här så jag tror att hon är på bättrings vägen nu. Eller jag hoppas att det är nu allt vänder och att hon kommer att fortsätta som hon ändå har gjort nu. Hon har ätit bra och sover mycket bättre på nätterna. Hon är uppe längre på kävllarna nu men det får väl vara så ett tag då bara hon får sova.

Senare idag så ska vi på dans. Jag lovade tydligen att Wilma skulle få följa med så det är lika bra att hålla det då.

Men nu så ska jag svepa lite kaffe så man orkar med denna dag. Kan även säga att det kommer att vara minimalt med mat för min del idag. Åt så mycket igår. Så det blir ju en utmaning idag kan jag lova..

Men nu kaffe!!

Hej.


2011-03-18

Men då va det fredag igen då. Idag börjar jag inte förrens klockan 13. Vilket är ganska så skönt måste jag säga. Barnen är på dagis så jag har hunnit med lite träning nu på morgonen. Hade tänkt ta en långpromenad men eftersom att det började att snöa så mycket så hoppar jag över det och tränar inne i stället. Gick ju bra det med. Men jag måste verkligen köpa mig nya springskor så att jag kan ta mig ut. Dom jag har är inte alls bra längre. Dom har gjort sitt för länge sen. Vill ut och springa men när man får ont i benen så är det inte så roligt. Tänkte att jag ska vänta lite tills det har blivit bättre väder så att man verkligen kan ut utan att halka omkull.

I helgen så blir det lungt. Jag ska jobba i morgon. Hela 2½ timme. Men så är det när man jobbar halvtid. Men det känns lite onödigt att åka in till stan för att bara jobba dessa två timmar. Så jag får väl passa på att göra nå annat då när jag ändå är i stan. Men vad det vet jag inte än.

Men nu så ska jag ta en dusch för att åka vidare. Blir inte mera än så här idag.

Hej.

Kalas helg

Jodå man kan ju säga att det har varit en kals helg här hemma. I lördags så hade Wilma kalas för sina kompisar. Det va 7 små ligister som sprang runt här. Det va verkligen jätte roligt att alla ville och kunde komma som Wilma hade bjudit. Hon behövde ha lite skoj nu efter allt som har varit. Hon fick en massa fint. Några barbie dockor, pysselbok, vingar som satt på en klänning. Ja hon gillade verkligen allt. Det jobbiga kom senare på kvällen när allt hade lagt sig. Vet inte om det blev för mycket för henne ändå. Men hon ville spy. Hon stod med huvudet i en hink och bara hulkade för att kunna spy. Men det kom inte upp något, tack å lov. Vi måste försöka få bort det här med att hon ska spy. Vill inte att hon ska få nå sånna problem när hon blir större.

Igår så hade vi iallafall kals igen men då va det för släkten. Kan säga att hon fick väl saker så hon klarar sig ett bra tag. Av oss så fick hon en ridhjälm, ridvantar, ridstrumopr, Hello kitty luvtröja och lite annat. Sen så fick hon hur mycket Hello kitty som helst. Dels en sovsäck, filt, handduk, stövlar. Ja jag vet inte allt hon fick. Men nöjd va hon iallafall.

Idag så har barnen varit på dagis. Tror att det har gått bra. Eller jag hoppas det iallafall. Hjalmar sov när jag kom hem och Wilma gick och la sig nästan direkt jag kom.
Själv så har jag tagit mig en lite promenad på si så där 1½ timme. Men det va verkligen behövligt. Va hur skönt som helst att få gå ordentligt. I morgon så blir det nog en till sväng om det är väder. Men jag funderar även på att träna hemma. Det skulle ju inte vara helt fel det heller. Vi får se. Har ju dansen på kvällen oxå så jag kommer ju att få röra på mig. Men jag känner att jag behöver röra på mig lite mera ändå. Så nån form av träning blir det innan jobbet.
Det är nästan att jag man skulle kunna tro att man har ändrat sitt liv helt. Från att ta nån promenad ibland till att verkligen börja röra på sig ordentligt. Hel omvändning måste jag säga. Men så bra att man gör det nu. Det jag skulle behöva är nya springskor så att jag inte får så ont i benen. Dom jag har är ju några år..

Nä nu ska jag gå å göra kväller. En dag i morgon med =)

2011-03-10

Det går framåt måste jag säga. Igår så va vi till tanten igen och pratade lite med henne. Wilma sa att det går så mycket bättre att åka till dagis nu för att magen gör inte lika ont längre. Så det känns jätte skönt att veta när man lämnar henne där. Man kan slappna av på ett annat sätt när man är på jobbet än att man ska sitta och fundera på hur hon mår.

Idag har jag fått undan lite här hemma. Har tvättat lite och plockat bort en massa saker. Jag har även rensat bland Hjallens alla kläder. Så nu ska jag ta sånt som jag inte ska ha kvar och åka in med till stan. Tydligen så har det öppnat en affär där man kan lämna in sånt man inte vill ha kvar och få pengar för det. Så nu ska jag ta tag i sånt och få undan en massa kläder. Måste verkligen köpa en massa nya byxor åt honom. Vet inte rikgit vad han har ätit på slutet men växt det har jag gjort iallafall. En hel del. Tur att han ändå har kunnat haft samma storlek så länge. Så är det nån som är i behov av pojkkläder i storlek 86 så är det bara att hjota till. Allt är ju i fint skick. Att spara är ju ett alternativ men eftersom att jag inte vet om vi ska ha nån till eller när Jenny och Peter ska ha nån så är det bättre att nån som verkligen behöver ha dessa kläder kan ha dom istället för att allt ska ligga här och ta en massa plats.

Jag känner mig mycket lugnare nu för tiden. Blir inte längre lite stresad över små saker. Tror att det kan beror på att jag vet vad som har varit fel med Wilma och att vi håller på och skola in henne på dagis igen. Jag är ju halvtisdsjukskriven med henne nu så att hon får lite mera tid med mig. Vilken vi båda tycker är toppen. Klart att jag ibland känner att jag håller på att kvävas eftersom att hon vissa dagar är efter mig hela tiden. Men jag försöker att bita ihop.

Men nu ska jag ta mig en dusch och göra mig klar för lite jobb. Börjar inte förrens 14.45 idag så det är  ju skönt det.

Hej


2011-03-02

Ja men om man ska göra en sammanställning från måndagen så måste jag säga att det gick bra. Wilma tvekade först över att tala om saker men sedan så sa hon som det va. Tydligen så är det så att hon inte tycker om några av fröknarna på dagis. Jag blev jätte förvånad över att hon sa det eftersom att jag hela tiden har trott att hon gillade alla som jobbar där. Men så va det då inte. Så vi har pratat lite om detta nu och jag ska prata med alla fröknar i morgon om vad vi kan hitta på för lösning på problemet. Men jag tror att det snart kommer att vara löst allt det här.
Idag så längtade Wilma till dagis. Det har hon inte gjort sen jag vet inte när. Så det är ändå ett framsteg måste jag säga. Inte många gånger som hon har sagt på slutet att hon vill åka till dagis. Så fort vi har pratat om det så har hon haft ont i magen. Men inte idag. Så idag när vi lämnade Hjalmar på dagis och åkte hem så ringde jag till A-C och sa att vi tar med Saga hem. Så nu har hon något att se fram mot. Så på eftermiddan så blir det till att vara ute och åka pulka. Jag ska även fixa fika så att man kan äta mellis ute idag. Gillar verkligen det här vädret som vi har nu.

På lördag ska jag iallafall jobba. Det ska bli så otroligt skönt att komma till jobbet igen. Jag längtar som en tok.

Men nu så ska vi gå och göra lite lunch och sen så ska jag fixa lite innan det är dax att hämta Hjalmar och Saga från dagis.

Hej.

RSS 2.0