Helgen då

Vilken helg det blev. I lördags så hade jag Linda och Therese här på mat och lite fest. Eller lite å lite.. Det va hur roligt som helst. Vi åt, drack och bonkade bäver. För er som inte vet vad det är så säger jag bara en sak, synd om er. Testa det!! Herregud så roligt jag hade.
Herr Johansson hade jag fått bort från hemmet å han va i grannbyn. Men när vi ser ett lysse på sjön så förstår man ju att han kommer hem snart. Trodde vi jag.. Men det tog ett tag så står han inne och har kört fast med skotern. Så iväg med traktorn för att dra upp skotern igen. Linda följer med för att ta hem skotern.. Men hur bra gick det då.. Jodå hem kom hon men sen så drog hon igen och kör fast.. Trodde jag skulle skratta ihjäl mig. När klockan va 4 på morgonen så kom man i säng iallafall.. Men det va ju inte så att man kunde sova på morgonen inte.. Nähä klockan 8 så vknade jag och kunde gå upp men jag låg kvar till klockan 10 vilket va skönt. Behövde ta det lite lungt på morgonen. Va ju inte så pigg men inte dålig heller.. Men roligt hade vi allafall =)

Allt känns så bra nu. Hemma är det toppen och jag trivs på jobbet. Jag har två vänner som betyder så otroligt mycket för mig. Det är skönt att veta vart man har dessa två. Hoppas att det kommer att hålla i sig länge länge länge.

I morgon börjar jag inte förrens klockan 12 så då blir det en långpromenad med Blitz direkt när jag har klivit upp. Det ska bli så otroligt skönt att komma ut och gå. Jag behöver verkligen gå ner några kilo nu. Känner mig som en uppsvälld flodhäst. Å då skojar jag inte heller.
Så nu kommer frukosten att bestå av gröt och inte en macka riktig lunch och middag. MÅSTE verkligen hålla det här. Sedan så måste jag försöka att ta med nå mellis till jobbet också  så att man inte blir så hungrig innan man är hemma.

Nä nu så ska jag kolla lite på tv å sen är det natta för mig. Känner att det fattas lite sömn från helgen.

Sjukstugan fortsätter

Jaha då va det min tur att bli dålig då. Gick hem från jobbet igår för jag hade så ont i huvudet och orkade knappt hålla ögonen öppna. Jag sova 1½ timme när jag kom hem och innan jag hämtade barnen. Vilket va skönt men det hjälpte inte. Jag hade fortfarande ont. Tycker inte om att ha ont i huvudet. Allt blir så jobbigt då. Kan ha ont överallt men huvudet och magen det måste ju vara dom värsta ställerna att ha ont på.

Igår så började det ju även att bli kallare ute. Å när det blir kallare så gör det överlag ondare i min kropp. Så på kvällen igår så kom allt som ett brev på posten och det började göra ont i alla mina leder. Satte mig framför kaminen för att få lite mera värme på mig. Inte för att det hjälper så jätte mycket men det va skönt iallafall.

Idag så är jag fortsatt hemma. Lika bra att ta en dag extra när man ändå inte känner sig så pigg. Ska jag gå till jobbet och vara halvpigg så kommer jag inte att bli helpigg på länge. Så då tar jag den här dagen till att bara ta det lungt.
Fast det där med att ta det lungt har ju jag lite svårt för. När man är hemma och ser allt som man borde göra och allt man vill göra så kliar det i fingrarna. Men jag har bestämt mig för att jag SKA ta det lungt idag och vila.
Det jag ska göra är att gå ut och mocka och ge hästarna hö och hämta lite ved. Sen ska jag kolla på en film.

Så nu är det dax att gå ut en sväng och sen in under täcket.

Hej.


Undrar...

Sitter verkligen och undrar vilka man har runt omkring sig. Kan man lita på dom som man har öppnat sig för?? Ibland så ångrar man sig verkligen med att man har sagt allt som inte är bra med en själv. Känner mig sviken av några människor.

Idag så har jag iallafall jobbat. Det va skönt att man var tillbaka till jobbet. Välbehövligt. Ska jobba i morgon igen. Tänkte att jag ska åka lite tidigare oxå så att man har lite tid att jobba in. Kan ju vara bra att kompa in så man kan vara ledig längre fram om man skulle vilja det.

Hur det än är så känner jag mig ledsen. Orkar inte bry mig om nå alls just nu känns det som. Jag ska gå ut till hästarna sen. Där kan man verkligen samla kraft och energi. Kan behöva göra det.

På söndag så är det den riktiga avslutningen på dansen. Som det känns nu så skiter jag i den. Men jag kommer ju att gå det vet jag. Man för tillfälle så känner jag inte alls för det.

Varför ska det vara så här för???


Väntar nu bara på att Danne ska komma hem. Han åkte iväg och hyrde en film så ikväll blir det bara till att ta det lungt. Vi slår tillåmed till med att hämta mat idag. Jag orkar inte göra nån mat alls.


Nä nu skiter jag i det här!

Rensa???

Sitter här och funderar lite. Igentligen så borde jag verkligen rensa bland allt eller ska man kanske säga alla. Jag har så kallade vänner som bara bryr sig om sig själv. Sen så har jag en nyfunnen vän som jag verkligen gillar som bara den. Denna människa lyssnar och bryr sig om. Jag är inte riktigt van vid det när det gäller vissa av mina så kallade vänner. Men skönt är det att man har nån som kan lyssna iallafall. Denna människa vet vem jag menar nu å DU är toppen på alla sätt å vis.
Dom bekanta man har som har jag mer än gärna kvar för många av dom är så otroligt roliga att umgås med. Men riktiga vänner växer då inte på träd.
En riktig vän vet väldigt mycket om en kanske tillåmed allt.

Jaja så är det iallafall. Ikväll hade jag verkligen behövt komma ut lite. Men eftersom att Johansson inte behagade att komma hem så blev det inte någon promenad. Jag får ta en i morgon i stället. Då blir det en lång sådan kan jag lova. Så skönt att komma ut å röra på sig.

Nu ska hästarna få lite mat å sen är det kväller tror jag. Eller nä jag ska kolla lite på tv oxå..

Hej

Börjar bli ett hem.

Ja nu känns det verkligen som om det är ett hem det här. Har fått ordning på alla kläder och har inte en massa som ligger överallt. Tänk va några garderober kan göra stor skillnad. Ska för den delen få flera av mamma och pappa nu nån dag. Vilket kommer att sitta fint. Då kommer  man att få bort ännu mera saker. Sen har jag verkligen rensat bort sånt som inte kommer till användning.

Mitt nästa steg är att få upp alla leksaker på övervåningen. Bara jag får det så kommer allt bli en stor skillnad även där. Då slipper man har en massa leksaker i hela köket. Fast jag tror att Wilma fattade allvaret igår när jag blev arg över att hon inte städade. Jag hämtade två påsar som vi stoppade ner alla saker i så tog vi ut det å sa att allt va slängt. Gissa om hon blev galen. Men va gör man då när hon inte lyssnar. Hjalmar han fattade inte alls vad som hände så han är för liten att att förstå sånt.

Nä nu ska jag fortsätta att städa. Det kommer att bli toppen bra.

Hej

20101116

Satt bara å funderade på en sak nu. Är det så att man måste tala om allt för alla hela tiden?? NÄ det behöver man inte. Ikväll blev jag så irriterad på en människa. Tydligen så har jag inte nå liv kvar bara för att jag ska lära en annan människa att dansa. Jag gör det gärna det är inte det. Men det är inte nå man kan kräva av mig. Jag råkade ha ett annat liv oxå. 
Ont i huve har jag oxå för den delen.

Kommer att vara hemma med sjuka barn i morgon igen. Börjar bli något trött på det här med sjuka barn nu. Tycker att Hjalmar har varit sjuk så länge. Inatt så vaknade Wilma å hostade så att hon tappade andan. Tycker verkligen att det är obehagligt när det bli så. Hon blir helt okontrolerbar. Jobbigt..

Ikväll så va det sista gången på dansen. Skönt måste jag säga. Det ska bli skönt att få vara hemma lite mera nu när det blir vinter å mörkt ute. Slippa passa en massa tider å så.

Nu är det kväller här iallafall. Man vet ju inte om man får sova i natt eller inte.

Ledig

Första lediga vardagen på jag vet inte när. Hur skönt är det inte att få vara ledig en onsdag då. Toppen om jag får säga mitt. Jobba två dagar ledig en jobba två dagar å sen helg. Så vill jag ha det varje vecka.

Har nyss varit med barnen på dagis så nu sitter jag här å funderar lite på allt möjligt. Vet att det va nå som jag skulle göra men det har jag glömt bort.. Så jag tar det lite lungt nu ett tag innan jag ska iväg till frissan. Idag blir det helrenovering av håret. Jag ska färga slinga och klippa mig. Det behövs verkligen med tanke på att det va i januari sist som jag va där. Ska bli skönt att få bli lite ompysslad måste jag säga. Det är ju inte så ofta som jag göra nå bara så där åt mig själv.

Sen blir det till att hämta hem barnen igen. Wilmas kompis Saga ska följa med så då blir det livat här hemma skulle jag tro. Hade jag orkat så hade jag tagit med en annan kompis till Wilma oxå. Men inte idag. En annan dag får det bli.

Nu så ska jag ta å dricka lite kaffe och sedan plocka lite med allt som finns. Ska sätta upp en spegel oxå så man kan se hur man ser ut på morgonen innan man ska iväg. Kan ju vara bra det så man inte kommer iväg till jobbet som ett monster.

Tack å hej

Så less!!!

Ja det är jag verkligen nu. Jag hatar min värk verkligen HATAR den!!!!!!!! Jag orkar snart inte nå mera. Så känns det just nu iallafall. Vet att det kommer att gå övet en sväng igen. Men när??? All den här jävla värken begränsar hur jag vill leva mitt liv. Idag så kunde jag inte dansa vidare bara för att knäna värkte så mycket. Det är inte nå roligt. Ska man behöva sitta hemma på kvällen och gråta bara för att man har så ont? Nä det ska man inte behöva gör. Alla ska få leva ett bra liv. Varför finns det då inte nå som man kan göra mot whiplash?? Det undrar jag.. Ibland så känns det som om det inte spelar nån roll om man bara ligger kvar i sängen en hel dag.

Men för övrigt så är det ganska så bra=)

Man måste ju ändå vara possitiv för annars så blir man galen.

Hej

2010-11-07

Känner en inre glödje idag. Vad det beror på vet jag inte. Det kan vara att jag ändå har mått ganska så bra på slutet. Va ju iväg på massage i veckan som va. Då tryckte hon genom magen å ner mot ryggen. Det gjorde så ont så jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Men efteråt så va det skönt. Synd bara att man har slut dagen efter. Så jag hoppas att det kommer att hålla i sig med all denna massage som jag går på. Måste börja träna lite hemma igen. Speciellt nu när det är slut på dansen för den här terminen. Då skulle det ju sitta fint om man tar den dagen å tränar hemma istället. Måste nog inhandla nya springskor bara så att jag kan ta mig ut. Dom jag har kan jag bara gå i. Vilket är ju bra igentligen. Men det är så skönt att vara ute å springa i en timme. Synd bara att det är så lätt att lata till sig när man inte ska iväg på nå så om jag skärper till mig och tar som rutin att jag ska ut två gånger i veckan så kommer det att bli bra i slutet tror jag.

Idag blir det till att städa övervåningen. Ska inte göra nån stor affär av det hela utan plocka undan lite och ta golven. Gör man det så blir det bra. Fönstren är ju redan tagna uppe. Bara i barnens rum som det ska upp nya gardiner men det får bli närmare jul.

Sitter här nu och dricker en kopp kaffe och funderar på hur bra jag har det igentligen. Har underbara barn och en helt toppen bra sambo. Synd bara att han är lite trög ibland. Efter 9 år tillsammans så kan man ju ta ett steg till i livet.
Sen mina vänner dom betyder så otroligt mycket för mig. Jag har några som vet allt om mig och en till som är på väg att komma mig nära inpå livet. Det är så skönt att några vet hur man känner och hur man mår. Då har man alltid nån som man kan prata med.
Säger bara tack för igår kväll då jag fick ur mig en massa till en speciellt person. Hon är en toppen tjej som verkligen bryr sig om.

Nu ska jag gå å ta mig en varm dusch för att mjuka upp kroppen lite. Sen blir det städning här hemma ett tag. Så får vi se vad det blir senare. Rida ska jag iallafall göra bara Danne kommer hem.

Tack å hej

Helg igen =)

Då va det äntligen helg igen. Det är bara jag och Hjlmar hemma nu. Wilma sover hos sin farmor i natt men jag hoppas att hon kommer hem snart. Vill ju vara med barnen så mycket som möjligt när det är helg eftersom att man jobbar hela veckorna.
Danne är uppe i kolarkojan. Han och Karlsson har sovit där i natt. För er som inte vet vad det är så har vi ett ställe i skogen där man gör kol som förr i tiden.

Så jag och Hjalmar har tagit oss en lung morgon. Har kollat på Mamma Mu 2 gånger. Men skivan har börjat göra sitt så den funkar inte så bra. Ska nog köpa nån ny Mamma Mu film till Hjallen i julklapp. Han tycker verkligen jätte mycket om den filmen.

Idag så måste jag laga en hage. Har verkligen darit på det nu. Men jag måste få det gjort innan vintern så det är lika bra att passa på idag när det är fint väder.

Tror faktiskt att jag ska ta å klä på Hjalmar så att vi kan gå ut nu.

Tack å hej.

RSS 2.0