Krupp

Krupp är inte alls roligt. Jag kommer aldrig att bli något stort fan av den sjukdomen. I natt så har jag varit vaken nästan hela natten. Först så vaknade Hjalmar och hostade. När han hade somnat så började Wilma. Hon hostade så det kom en massa slem. Hon fick panik eftersom att hon inte kunde andas. Men det gick över efter ett tag. När hon väl hade somnade om igen så vaknade Hjalmar. Han hade jätte svårt att få luft. Så vi satt ute på bron ganska så länge innan det gav med sig. Sen så blev det soffan ett tag. Han ville ju så klart ligga i min säng och jag kunde inte flytta på honom heller eftersom att min kudde är högre än den han själv har. Så då fick han sova där så la jag mig i Hjallens säng. Efter ett tag så somnade man men vaknade efter en lite stund då det hostades.

Så idag är jag lite trött om man säger så. Ingen av barnen är direkt pigga efter denna natt. Så jag ska ringa in till jouren och be dom skriva ut ny medicin så att man kan sova i natt. Eftersom att det blir värre dom 3 första nätterna så är jag lite orolig över i natt och hur det ska gå.

Ska ju iväg ikväll oxå. Men för min del blir det lungt. Jag tänkter ta bilen så att jag kan åka hem direkt om det behövs. För det är långt ifrån roligt när båda barnen blir sjuka sammtidigt.

Nog om det..

Nu ska plocka undan lite och ringa till jouren för lite medicin.

Hej.


MEN FY FAN!!!!

Är det så här det ska vara???? Idag när mamma skulle hämta Hjalmars medicin så finns det inte något. Mamma ringer till mig och frågar vad hon ska göra. Så jag ringer till apoteket inne i stan. Där får jag till svar att man i sista stund inte kan leverera den medicin som han måste ha. Så i halvpanik ringer jag till Hudik för att fråga vad jag skulle göra. Dom tycker att det är jätte konstigt att jag inte kan hämta medicinen här i Söderhamn. Så i morgon måste jag ringa till Hudik, Bollnäs och Gävle för att kolla om det finns medicin där. Han kunde vara utan ikväll men i morgon måste han ha sin dos.

Så i morgon ska jag ringa runt till alla apotek och sen så ska jag ringa till patientnämden och fråga vem som är ansvarig när det blir så här. Jag tänker inte ta på mig något ansvar alls eftersom att man tydligen inte alls kan få fram det vi måste ha. Eftersom att han har epilepsi så kan man inte bara sluta med en medicin heller.
Så idag när jag åkte till stan så va jag något upprörd. Men tack å lov så gick det bra att dansa. Nu börjar allt sitta som det ska och det ska bli roligt att få visa upp en på lördag.

Nu ska jag kolla på lite tv innan jag ska försöka sova. Jag tycker att det är så dåligt att man på apoteket inte kan ringa tillbaka till mig och tala om att man inte kan beställa det vi behöver. Hoppas att det ordnar sig i morgon. I värsta fall så måste jag åka till Hudik eller gävle.

Nu får det vara nog här.

Hej

Hemma idag då tydligen

Då va det dax. Man kan säga att det märks att barnen har börjat på dagis igen. I natt vaknade jag av att Wilma kom. Hon jag jätte orolig och gick in på toaletten. Där ifrån så ropade hon på mig och sen bara spydde hon. Efter det så va hon likblek. Så idag blir vi hemma. Typiskt det måste jag säga. Jag skulle ju jobba idag och sen åka på dans. Barnen skulle hämtas av Lisa på dagis. Tur att jag inte har talat om det för barnen för då hade dom blivit jätte ledsna nu när det inte går.

Så idag blir det till att sanera över våningen. Tvätta lite och ta reda på tvätt. Sen så måste jag städa ur bilen oxå. Det behvös verkligen. Den är lortigare än den har varit på länge. Så jag får väl passa på att göra sånt idag då medans iallafall Wilma ligger på soffan och tar igen sen.

Hjalmar har då kommit in i bajsåldern. Allt är bajs bajs å bajs. Att han bara orkar. Man säger åt honom hela tiden men ändå så kommer det en massa ord från honom.

I helgen som va så blev det lungt. På lördagen så åkte vi till stugan för att bli bjuden på mat av mamma och pappa. Det va super gott. Grillat va det. Har faktiskt inte grillat så mycket i sommar som man brukar göra. Sen i söndags så blev det kalas nästan hela dagen nere i Lynäs. Det va både Harald och Alfred som firades.

Igår så va det jobb som vanligt igen. Å senare så firade vi även sävrmor som fyllde år.

Så nu hoppas jag att det är slutfirat för ett tag.

Dagar som denna så tycker jag att det är synd att man inte har en syskonvagn så att man kan ta en långpromenad när man är hemma själv. Tur att jag har min CT som ska börjas användas ännu mera än vad den har gjort på länge. Igår så körde jag strax över 20 minuter. Ville igentligen ut och springa men eftersom att Johansson va ute och fixade så blev det CT i stället. Måste säga att jag har kommit igång bra med träningen nu. Men nu vill jag ner lite till i vikt oxå innan jag är nöjd. Att det ska vara så svårt förstår jag inte. Men det är stenhårt nu. Inte något onyttigt på veckorna och det ska vara någon form av motion varje veckodag. Sen är det vila på helgen. Håller jag detta så kommer det att bli bra.

Nä nu ska jag ta tag i allt som ska göras här hemma.

Hej


Just nu...

... Skulle jag kunna sätta mig ner å gria.. Vill ju ut och springa men inte den här tiden på dygnet.. Så nu undrar jag bara. NÄR FAN SKA JAG GÖRA DET DÅ!!!!!!!!!!!!!

Bra början

Bra början på denna vecka...
I morse när jag skulle väcka Wilma för att åka till dagis så är hela sängen blöt. Jag tror ju så klart att hon har kissat i sängen. Men hon säger själv att hon inte har det. Jag frågar flera gånger om hon verkligen inte har gjort det. Men varje gång så säger hon att hon inte har det. Så då måste jag tro på henne. Väl i bilen till dagis så somnar hon. Vilket hon aldrig gör. Så när vi kommer fram så vill hon inte vara kvar men jag försöker verkligen att få henne att stanna. Men hon vill inte. Så då tar vi feber på henne och det va bara att åka hem igen. Hon hade feber den lilla kraken. Så det blev hen och lägga sig på soffan. Kan ju inte sticka under stolen med att det va hur skönt som helst att få vara hemma eftersom att jag själv var hur trött som helst. Men jag hade planerat dagen så bra.

Har nyss varit iväg och handlat lite så nu är magen full i mat. Wilma är inte alls så sugen på att äta så jag tror inte att hon är så pigg heller. Det kommer och går. Ena stunden så är hon pigg mendans hon i nästan bara ligger och ser mer eller mindre dö ut.

Pappa ringde tidigare. Han hade fixat hotell till oss natten innan vi ska åka till Spanien. Det kommer verkligen att vara ett upplevelse för barna att först få bo på hotell och sedan få flyga. Jag tror inte att dom kommer att sova mycket den natten. Hoppas att vi inte alla ska dela rum bara för då blir jag nog galen.

Nu ska jag städa undan lite efter helgen och sen ska det tvättas. Passar väl på med sånt tråk nu när jag ändå bara är hemma. Ute kan man ju inte heller vara eftersom att vädret inte är så roligt. Regn regn å mera regn. Fast de tär ju varmt. Men ja lite sol tack.

Nä nu ska det städas.

Hej.

Så va det dax att skriva lite igen..

Nu har jag loggat in här jag vet inte hur många gånger. Men det har alridg blivit av att jag har skrivit något. Har verkligen varit dålig på att skriva fast jag har haft det i tänkarna så många gånger.
Eftersom att jag inte kommer ihåg vad jag skrev om sist och jag tänker då inte läsa det nu heller så kan det vara så att det blir skrivet om lite samma saker.
Hjallen mår iallafall bra nu. Han har fått en medicin som verkligen fungerar på honom. Så det är jätte skönt. Sen att han är vrång bara för att han är 3 år. Det kan jag leva med. Bara han får må bra och att man inte behöver ha koll på honom hela tiden.

Vi har haft en toppen sommar måste jag säga. Inte för att vi har varit iväg på något speciellt men det har bara varit bra ändå. Jag har tagit det lungt på mina lediga veckor. Tyckte att jag va hemma jätte länge men det var ju bara tre veckor som jag hade semester. Men om bara några veckor så ska vi ju åka till spanien. Jag längtar som en tok tills det att vi ska åka. Det ska bli så skönt att komma till värmen och kunna bada hela dagarna. Sen att Daniel inte vill följa med det tycker jag är jätte tråkigt. Men vi har bestämt att vi ska ta en tur om något år. Jag skulle tro att han måste vänja sig vid tanken att flyga först.

I morgon så ska jag jobba på dagen. Sen så kommer Sylvia ner och vi ska ut. Det har blivit lite som en tradition att vi ses denna helg varje år och går ut. När vi väl går ut så brukar vi har jätte roligt så jag hoppas att det blir det i morgon med. Hoppas att Anette oxå kommer med. Hon skulle fundera på det. Så nu håller jag tummarna.

Snart så blirr det sova för min del för jag är så trött. Jag har sovit så dåligt denna vecka så det finns inte. Skulle behöva sova ett dygn för att komma ikapp tror jag. Men det finns inte tid för det nu så då är det lika bra att sov i tid nångång..

Hej.

RSS 2.0