Gofisarna

Måste bara lägga in några bilder på mina godingar


 





100310

Då va det onsdag och det har varit en tröttsam dag. Man kan väl säga att det började redan igår då jag gick upp tidigt för att hinna med allt. Ville göra klart i stallet innan jobbet. Å eftersom att jag började 8 och skulle på dagis med barnen först så va det bara att kliva upp halv 6. Det gick ju bra bara man kom igång. Men just när klockan ringer så är man sååååå seg och man vill bara somna om. Men det va inte nån idé att vända på sig om man skulle hinna med allt.
Men när stallet va klart så va det bara att få upp barnen och klä dom. Medans dom vaknade till liv så tog jag mig en dusch så att man inte sitter på jobbet och luktar häst och gris. Tror inte att dom andra skulle uppskatta det.

Men när barnen va lämnade och jag på jobbet så va allt bra igen. Då började man bli pigg och det va bara att börja ta in all information som man fick. Men det är bara roligt.
Efter jobbet så va det bara att skynda sig hem och slänga in hästarna. Pussade lite på mina älsklingar innan det bar iväg mot Segersta och dansen. Tror jag va hemma 10 minuter innan jag satt i bilen igen. Så det blev en lång dag igår. Fast hur det än är så hade jag en jätte bra dag. Först trevligt på jobbet och sedan 3 timmars dans.

Så idag när klockan ringde så va man jätte trött. Sov lite dåligt i natt också. Vad det beror på vet jag inte. Kanske en inre oro för svärfar. Så i morse fick jag tid att mocka igen åt hästarna innan jobbet. Det är så skönt när man hinner med sånt. Danne va hemma idag så då behövde jag inte upp med dom och iväg.

Det gick bra på jobbet idag oxå. Nu börjar man komma in sig i allt. Det är ju en hel del som man ska lära sig innan man kan allt. Men å andra sida så är det inte nån som kommer att kunna allt nånsin.....

Svärfar har äntligen fått opererat sig. Han har haft ett bråck på kroppspulsådern. Men nu är den fixad så nu kan man andas ut igen. Det tog lång tid innan sköterskan ringde. Eftersom att han skulle in på OP vid 8 i morse och dom ringde vid halv 7 nu ikväll så tog det bra lång tid. Men det va bra att dom tog tid på sig eftersom att det fanns lite mera att fixa. Men nu hoppas vi på att han piggnar på sig fort så att han får komma hem snart. Danne och Hjallen ska åka ner i morgon och hälsa på honom. Det kan vara upp piggande att få lite besök oxå fast han kommer nog att vara jätte trött..

Ikväll så har jag hunnit med en liten springtur. Det va jätte skönt. Man blir så skönt trött när man har varit ute en sväng. Håller på med lite måste nu. Tvätt heter det. Har även fått undan lite idag. Barnen sover hos farmor så jag kan fixa på lite hur jag vill idag.

Nä nu blir det soffan för resten av den här dagen. Det är snart kväller och sen morgon igen.. Sen börjar allt om..

Hej

Söndag

Man kan säga att den här dagen började tidigt. Redan klockan 6 så kom Wilma till oss. Vilket ledde till att även Hjalmar vaknade då. Så det va bara att gå upp. Daniel skulle ju ändå åka och jobba så det va väl inte hela världen att vi gick upp heller.
När klockan va 8 så hade jag hunnit med att baka ca 40 muffins. Vilket verkligen va bra eftersom att Wilma snart fyller år. Kan ju vara skönt att baka lite nu när man har tid. Men smöret tog slut så jag måste köpa mera innan jag kan fortsätta. Men jag har börjat å det är det viktigaste.

Nu borde jag igentligen plocka undan en massa och ta fram dammsugaren. Men jag orkade inte just nu så jag får göra det senare. Hjalmar sover så det vore ju toppen igentligen om man tog tag i sånt nu.

Ikväll så blir det till att rida lite igen. Lite tråkigt att rida när det är så mörkt ute. Fast det går ju bra när man har pannlampan på sig. Sen så är det ju inte så långtid som vi är ute heller så det funkar bra för mig. Tur att man inte är mörkrädd iallafall =)

Senare så SKA jag träna oxå. Nu har det gått en vecka sen jag sist jag tränade. Känner direkt att det inte går. Så idag blir det 20 minuter med CT sen några magövningar. Bara jag börjar så vet jag att jag kan hålla på hur länge som helst.

Nä nu ska jag ta tag i köket.

Hej.

Vilken vecka

Har fått en hel massa information den här veckan. Man känner sig lite stoppad efter allt som har gått in. Roliga samtal har man fått lyssna på  oxå. Finns ju en hel del olika människor som ringer. Men jag har inte hört nån som har varit riktigt arg än.
Men det är roligt iallafall och det känns bra. Jag fick skriva på alla papper redan i onsdags så nu är man fast. Vilken lycka. Så nu är det bara att köra på så kommer det att bli bra.

Idag är det ju verkligen toppen väder. Synd bara att det är kallt ute. Vi ska åka iväg och grilla lite korv nu så får jag se vad det blir sen. Skulle behöva baka lite idag eftersom att Wilma fyller år nästa helg. Man hinner ju inte med sånt på veckorna nu för tiden. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag väl att stå å baka varje dag hela vecka nu.

Nä nu ska jag gå å ta på mig lite kläder så att vi kan gå ut.

Hej.

Bara så trött

Då va det tisdag igen då. Jag har verkligen en trött dag idag. Tror att det har varit lite för mycket i mitt liv just nu. Men idag har jag tagiet ett bra beslut. Har sakt ifrån mig företagsekonomin. Jag kommer inte att plugga det nå mera just nu. Tiden kommer inte att finnas och jag lägger helldre tid på barnen än att jag ska känna mig stressad över att jag måste plugga till en massa prov.

Idag är det dax för dans igen. Ska bli så roligt. Jag längtar verkligen till varje tisdag när man får dansa lite.
Just nu så sitter jag på skolan. Ska gå igenom ett prov och sen läre jag åka å handla innan det blir hemfärd igen. Vet inte vart man ska handla längre tycker att mataffärerna här inte är nå roliga att handla på alls. Men mat måste man ha så det är väl lika bra att åka ändå. För det läre ju inte fylla på sig själv där hemma.

Nä nu orkar jag inte skriva nå mera. Kan hända att det blir en rad till i morgon. Ska ta lite mera kaffe nu.

Hej

RSS 2.0