Dansavslutning

Jaha då va dansen slut för denna gång. Nu dröjer det ända tills den 17 januari innan ma nfår dansa igen. Å jag längtar redan!!!!!
Idag så dansade vi en massa danser, även sånna som vi inte har lärt oss på våran kurs. Men bara man koncentrerar sig så går det. JAg och Linda fick en varsin guldstjärna eftersom att vi va så duktiga som försökte oss på alla danser. Är man ändå där så kan man ju testa. Men det va kul att få lite beröm över att man va duktig. Det gör ju att man bli lite mera taggad.

Annars så på förmiddan så va jag och barnen till stan och handlade lite mat. På vägen hem så åkte vi in till Peter och hjälpte honom att bära in lite saker i huset som han ska hyra. Jätte fint hus. Där kommer han att trivas. Där skulle jag kunna tänka mig att bo om vi skulle vara ute efter ett hus.
Sen va det bara att åka hem och göra lite mat. Hjallen fick sin sovstund. Medans han sov så passde jag på att baka lite bröd. Tänkte att jag ska provsmaka det nu =)

Annars så har det varit en lugn dag. Har mest varit hemma och pysslat lite.

Men nu ska jag provsmaka en macka som jag bakade förut.

Hej.

Vilken tråkig dag

Tycker att tiden går så sakta nu. Jag hann med att göra så mycket på morgonen så nu sitter jag här och vill att det ska bli kväll så man får gå och sova snart. Är trött oxå.
Igår så va jag på julmarknad. Årets första. Men jag tyckte inte att det fanns så mycket att kolla på. Men Wilma fick rida lite iallfall och det va ju kul för henne. Hon ville inte ens kliva av sen när hon hade ridit klart så jag fick muta med att åka hem och rida på Sally. Så då hoppade hon av. Tur att man kan muta lite. Bara man håller vad man lovar henne så går det bra. Hon påminner en annars.

Har varit ute en sväng idag. Men det blev inte så långvarigt. Va ute en timme och sen så började det att regna. Att det ska behöva regna så mycket. Vill ha sol nu. % grader kallt, lite snö och en massa sol. Då mår jag bra.

Väntar på att Mia ska komma och fika nu. Ska bli skönt att sitta ner och bara prata en massa skit.

Nä om jag ska tvätta lite då kanske....

Hej

Fredag

Måndag-fredag, måndag-fredag... Tycker inte att det är nå annat än just dom dagarna.

Idag har jag jobbat. Dagen gick fort men det va inte så mycket att göra. Det blev en tidigt morgon för barnen. Jag klev upp 05,15. Bara för att jag skulle hinna ut med hästarna och ge grisarna mat. När det va klart så klädde jag på mig och väkte barnen. Hjallen är ju inte så svårväckt om man säger så. Men det märktes på honom att det va tidigt även för honom. Wilma trodde att jag va galen som sa att vi skulle på dagis så där tidigt. Jag sa åt henne att vi måste gå upp nu för att vi skulle åka till dagis. Då tittar Wilma på mig och säger: NU!!! Undra vad hon tänkte då. Men det hade gått bra på daigs så det va ju bra det.

Nu sitter jag å väntar på att Daniel ska komma hem så att vi kan kolla på Wallander. Ska bli skönt att bara göra ingenting. Först så ville jag hitta på något. Men just nu så känner jag bara för att vara hemma.

Det blir inte mer än så här nu. Ska lägga mig i soffan och kolla lite på tv.

Hej.

Drömma sig bort

Har suttit och kollat på en massa olika vigselringar som finns. Fatta hur mycket man kan få betala för en sån. MASSOR!!!!! Det finns nog inte något maxpris på en sån. Jag vill iallafall ha en men man måste ju vara två om man ska gifta sig. Får se om det går att få Johansson på bättre tankar snart.

Sitter här och funderar på lite allt möjligt just nu. Pratade med mamma för en liten stund sedan. Hon och pappa har varit och hälsat på en kompis till dom som är full i cancer. Han ligger för döden. Tycker att det är jätte jobbigt. Han är bara 53 år och har två barn, en på 20 och en på 18. Ibland så är livet orättvist. Varför kan inte en gammal människa som vill dö få dö istället för?? Varför ska det vara så här?? Ja jag har många tankar om den här sjukdommen. Att jag har det tror jag beror på att min mormor dog i cancer när hon inte va så gammal. Henne kan jag sakna än idag. Men eftersom att det är så jätte många år sedan som hon dog så blir även minnerna av henne svagare. Jobbiga tankar har man ibland.

Nä nu ska jag städa och lyssna på musik så kanske man få nå annat i huvudet. Just nu har jag bara mamma och pappas kompis och familj i huve. Tårarna rinner lite..

Nä nu ska jag gå.

Hej.

091115

Idag har det varit en halvslö dag måste jag säga. I morse när alla djuren hade fått mat så gick jag in och la mig igen. Somnade om och vaknade inte förrens halv 10. Hur skönt som helst. Synd bara att jag blir så slö sen resten av dagen när jag har sovit så där länge. Men ibland så är det skönt. Gick i sovklädet till halv 12 tror jag. Då hade barnen fått i sig lunch och vi gick ut. Mockade och gjorde klart i stallet och sen så va vi bara ute. Små regn i luften. Men inte gjorde det så mycket inte. Hjallen och Wilma hoppade i vattenpölarna som finns på gården. Vilket var hur kul som helst. Så när dom hade hoppat där ett bra tag så va det bara att gå in och ta av alla kläder för att duscha. Kan säga att nästan allt som barnen hade på sig va blött. Bara att slänga in i tvättmaskinen och in med barnen i duschen. Sen fick Hjallen sova lite. Han va trött. Wilma och jag ner och för att fika lite. Macka och saft blev det. Gött va det och det va verkligen på tiden att jag fick i mig lite.

Sen har det varit dans idag. Hur kul som helst. Lärde mig några nya danser som jag inte har dansat förr. Tänk att det skulle vara så kul med Line dance. Trodde inte det. Men fel har man ju har förr.

I morgon så blir det att städa uppe i ungarnasrum. Måste göra det nu och plocka bort lite saker.

Nä nu orkar inte jag sitta här nå mera. Nu blir det att ge hästar och dom andra mat innan det är dax att sova.

Hej.


Vilken vecka det har varit

Den här veckan har varit jobbit för min del. Hade lätt kunnat hoppa över den måste jag säga. Hjallen har varit hemma hela veckan och varit jätte dålig. Han har haft feber, snorat och en massa hosta. Han har haft det jobbigt han med. Fast jag måste säga att han ändå har vilat en massa med tanke på att han först har sovit en hel natt och sedan ca 5 timmar på dagen. Så vila det har han gjort iallafall. Men eftersom att jag va tvungen att åka in till skolan i tisdags så fick han snällt följa med. Han va jätte duktigt och skötte sig bra. Men det märktes att han va trött för när vi skulle åka hemåt så somnade han nästan på engång. Tror att vi knappt hann med att lämna parkeringen.
På onsdag så fick han vara hemma med mamma. Hon kunde komma hit när hon slutat. Tur det för annars så hade jag inte kunnat åka nånstans. Så då åkte jag in till stan en snabbis till skolan.
Torsdag så va Danne ledig iallafall. Då va jag i skolan på förmiddan. Men sen va det bara att åka hem och ladda om för att åka på jobbet. Hade väl inte nån större lust att jobba men va gör man inte. Lika va det på fredag då va det bara att kliva upp för att jobba.

Sen på fredag så åkte Danne och Wilma till fjällen. Dom skulle vara borta hela helgen. Å eftersom att jag skulle jobba på lördagmorgon så fick även Hjallen åka till stan för att sova där hela helgen. Gissa om det skar i mitt hjärta när jag va helt själv hemma. Båda barnen borta. Det har väl alrdig hänt nångång. Men den här helgen va första och det kommer att dröja länge innan dom ska sova borta igen. Det va konstigt att vara hemma själv men ändå ganska så skönt. Jag kunde ju städa undan utan att nån drog fram allt igen. Sen så behövde jag inte kliva upp så tidigt på lördagen när jag skulle jobba.

Senare när det började närma sig lördagkväll. Då blev det fest. Så otroligt kul. Dom vänner som jag vill ha omkring mig kom och åt och drack en massa. Hade det hur kul som helst. Det hela slutade på krogen som inte alls va meningen. Men det gjorde absolut ingenting. Hade så kul. Sist jag va på korgen så drack jag lite för mycket om man säger så. Det här gången va det lagom.

Igår söndag så hände väl inte så mycket. Plockade undan efter festen grejade klart i stallet innan Hjallen kom hem. Tog det bara lungt va trött som bara den men långt ifrån dålig.

Idag har vi röjt här hemma. Tror jag ska lägga allt sånt som vi inte ska ha kvar i en säck och ta med till soptippen. Vet inte varför man ska spara på så mycket.

Nä nu ska jag sätta mig i soffan en stund. Sen blir det att gå ut  i stallet och borsta på Yatzy innan det är kväller.

Hej.

Hemma med en sjuk Hajlle

Ja då fick man vara hemma idag igen. Hjallen har feber, hostar och han är hängig. Men ändå så vill han leka lite. Det är så tråkigt när man inte ens kan gå ut lite med honom för att han bara hostar. Som tur är så är Wilma pigg och kan vara på dagis. Annars så hade det inte gått alls. När inte nån av dom är pigga så kan dom verkligen reta varandra till vansinne.
I morgon så får han vara hemma med sin pappa så att jag kan åka på skolnai  lugn och ro. Ska bli skönt att komma hem ifrån och kunna plugga i fred. Hade ju med mig Hjallen igår men han tyckte att det va så där kul att behöva vara med mig i skolan. Men han sprang runt där och charmade alla.

På fredag så ska Wilma och Daniel åka till fjällen. Kommer att bli tomt här hemma utan hemma. Har inte varit ifrån henne en hel helg nångång. En natt här och där men inte en helg. Tur att Hajllen är hemma iallafall så att jag inte blir helt själv. Då hade jag nog blivit tokig. Fast på lördag så ska han sova i stan för att jag ska ha fest här. Vilket jag längtar som en tog till.

Nä nu ska jag fixa lite medan sjuklingen sover. Eller om jag helt enkelt ska lägga mig på soffan en stund och bara vila jag med. Kan ju vara skönt att göra ingenting oxå..

Hej.

RSS 2.0