Väldigt länge sen nu..

Ja det va väl verkligen inte igår som man var här inne och skrev. Men nu behövs det verkligen efter alla turer fram och tillbaka som har varit.

Dels så har man flyttat. Jag och barnen bor i ett eget hus nu och det känns så skönt. Det här va nog det bästa som kunde hända. Ett super mysigt hus där jag även kommer att kunna ha hästarna med mig. Vilket för mig är jätte viktigt. Barnen har fått varsina rum nu och dom ska även få helt nya tapeter som dom själva har valt. Vet att det kommer att bli riktigt bra när allt är klart. Nu har vi bara bott här i en månad och jag tänker då bo här bra många år till. Så skönt att kunna göra vad man vill till sig själv utan att ha någon annan som säger en massa saker..
Barnen mår bra. Det har varit lite med Wilma och hon har inte vetat vilket ben hon ska stå på alla dagar. Menj ag hoppas verkligen att det blir bra snart så att vi kan få lugn och ro.

En annan då.... Jodå man hänger med. Men det är verkligen inte mera än så. Har haft en riktigt ångest attak. Kan väl säga att det väl inte något som man önskar sin värsta fiende. Svårt att andas och ett tryck över bröstet som gör att man tror att man ska dö.
Vissa dagar så känner man bara att man skiter i allt medans man andra dagar har hur mycket ork som helst.

Just idag är en sån dag då jag helst av allt inte ens vill leva. Ja så är det. Allt man gör är fel och allt man säger är fel. Å då känner man verkligen att man inte vill vara med och det bästa vore om man bara inte fanns.

Så i morgon ska jag ringa till den barnpyskolog som jag tidigare har varit i kontakt med. Sedan så ska jag själv ringa så man får komma och prata med någon. Har fått det som tips och jag tror att det kan vara bra. Man kan behöva prata med någon som är helt utomstående ibland..

En sak som är konstigt det är att jag alltid börjar skriva här så fort allt är skit. I bästa fall så kanske det kommer något som är bra snart oxå..

Nu ska jag kolla tv med en vän som jag håller kär och sen är det kväller. Ska väl jobba i morgon igen hade jag tänkt och sedan så ska jag hem och rusta mera =)

Hej


RSS 2.0