Piller å mera piller

Det känns som om att mitt liv består av piller i drivor. Men vad ska man göra då när man har så ont i nacken så man knappt orkar sitta upprätt??
Idag fick jag åka hem från jobbet bara för att jag har så ont. Har rint och fått en tid för massage  men inte förrens på onsdag. Men jag klarar väl mig fram tills dess oxå kan jag tro. Man måste ju. Helst av allt så skulle jag viljja träffa på han som körde på mig och tala om hur livet mitt ser ut efter skadan. Inte alls roligt kan jag säga. Är så trött på att han ont och ha värk hela tiden. Men det är ju något som man måste leva med.

Annars så har det varit en bra helg. På midsommar så skulle vi ha åkt till Källvik. Men Wilma blev dålig på morgonen så då stannade vi hemma. Vill inte släpa ut henna när hon är sjuk. Hade lite folk här på kvällen och det va trevligt måste jag säga.. Synd bara att det kom en massa oinbjudna mygg som åt upp oss.

På lördan så va man lite trött. Det blev ju lite drickande på fredan å sen så blev det ju sent. Vi hade ju barnen hemma och tack å lov så sov vi till 10 alla 4 dagen efter midsommar. Tog det bara lungt på lördag. Gjorde inte alls så mycket då.

Igår va det söndag och Saga kom hit. Wilma blev jätte glad att hon fick leka med henne igen. Nu va det ju ett tag sedan som dom träffades. Dom badade och lekte i 3½ timme. Knappt så att dom kunde äta något.

Nu ska jag ta mig en promenad och hoppas på att det blir lite bättre i nacken. Tack å hej,

Så va det ett tag sen igen

Har sutit här så många gånger och tänkt skriva men jag har bara inte haft nån lust att skriva något alls. Men det är väl på tiden att man får ner några rader igen.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Men vi kan ju börja med dagen om inte annat...

Idag så fick vi lite sovmorgon iallafall. Så otroligt skönt att få sova lite. Vaknade av att Wilma satt och sjöng för Hjalmar och när jag kom in i deras sovrum satt dom båda i Hjalmars säng och pratade. Så söta dom är. Båda två ville duscha i morse så det va bara att slänga in dom i duschen innan det va dax att få på lite kläder. Sen så åkte vi och hämta Jenny för att skjutsa henne till tåget. Hon skulle åka och jobba hon. Lämnade av henne och åkte in på Mc Donalda för att handla lite ätbart på vägen hem. Inte för att jag tycker att det är toppen mat där. Men det duger ibland.
Nu har vi fått i oss lite mat och Hjalmar ligger i sängen.

Igår så va Wilma hos Saga. Tänkte för mig själv när jag hade lämnat henne där att va stor hon blev på engång. Nu har hon varit hos en kompis och jag fick lite tid med Hjalmar. Va lite konstigt att hon va där. Men ganska så skönt att kunna handla utan att ha två med sig.

Annars så är det väl som vanligt här. Massor att göra mest hela tiden. Vet inte riktigt hur man ska hinna med allt. Skulle vara skönt att få lite hjälp. Men det lär ju knappast hända.

Men jaja...
Nu ska jag greja på lite kanske att man ska kolla lite på tv och se hur långt dom har kommit med bröllop och allt vad det är.

Hej hej

RSS 2.0