Känns på liksom..

Just som en annan börjar komma på fötterna igen så tar det om med barnen. Wilma har haft feber och hosta ett tag nu. Jobbade halva onsdagen eftersom att Danne slutade tidigt. Åkte in och jobbade från 12 till 19 så då tappade jag inte så mycket den dagen iallafall. Sedan så var det bara att va hemma torsdag och fredag. Dock så fick jag ork till att göra sånt som jag inte har orkat med på länge. Dels så blev det ganska så mycket tvättande och vi bakade även en del.
Igår så blev det till å med att jag gjorde knäck oxh kola. Hur gott som helst!! Så jag kommer troligen att få göra mera innan det är julafton. Men det gör inte så mycket..

I natt så sov Hjalmar inne i stan. Men han hade inte sovit så mycket utan mest hostat. Så när han kom hem så kollade jag tempen å så klart hade han feber. Den har bara stigit under kvällen. Nu är han uppe i 39 grader. Hoppas då verkligen att den går ner under natten. Han är inte alls på humör till att göra nå alls och han har inte ätit på hela dagen. Hoppas att jag får i honom lite att äta innan han ska sova.

Just nu sitter båda två uppe och kollar på film. Så dom tar det lungt och jag dricker kaffe så jag orkar vara uppe ett tag ikväll och få undan.

Nu blir det ryggläge ett tag i soffan för nu värker ryggen som bara den.

Hej.

RSS 2.0