Regnet har bara öst ner

Man skulle ju kunna säga att det har regnat idag.. Trodde ett tag att träden skulle rasa när det blåste som värst. Inte ens hästarna ville vara ute i detta väder. Så dom fick vara ute några timmar i alla fall. Ska gå ut och beta lite med dom sen igen.

Eftersom att Hjalmar ska åka till pappa i morgon så va vi och åt pizza tidigare. Brukar alltid göra det dagen innan dom ska åka så man får mysa lite med dom.
Wilma skulle stanna hemma sa hon eftersom att hon ska på ridläger.

Barnen ligger i alla fall nu så jag ska bara vila foten lite innan jag ska packa till Hjallen.

Får väl se om man orkar med att göra något annat idag.
Vill helst av allt gå en timme på gåbandet. Men eftersom att jag nyss har börjat gå så kan jag inte gå så jätte mycket. Längtar bara tills den dagen jag kan börja gå ordentligt igen.
Är så otroligt trött på att vara hemma och inte kunna röra på sig. Bara att gå lite i tagen så kanske jag kan komma igång snart.

Kolla tv en stund nu i alla fall..

Hej


Underbara sol

Har legat i solen hela dagen. Den är så otroligt superskön just nu. Varmt och ljuvligt ute nu. Bara en drink som fattas :)
Ska ligga ett tag till innan det är dax att måla bänken en vända igen. Sen måste jag dammsuga lite så man kan ta in mattorna igen som vi har tvättat. Men man vill inte riktigt vara inne när det är blå himmel och det blåser inte ett dugg. Å eftersom att det ska regna i morgon så passar vi på att vara ute idag.
Måste nog bara gå in och dricka lite vatten bara så man inte tuppar av i värmen..

Hej


Ännu en helg över

Då va ännu en helg över. Emelie åker till pappa idag och dom andra blir hemma. Vad vi ska göra ikväll vet jag inte. Tror inte att vi ska göra så jätte mycket. Skulle tro att det blir tv och bara ta det lugnt ikväll. Ska i alla fall försöka att få i mig mat idag utan att det kommer upp igen.
Har kommit tillbaka till min onda cirkel som gör att jag inte kan äta. När jag väl äter så kräks jag upp allt igen.
Så nu blir det till att äta sakta, lite men ofta.

Just nu ligger vi på stranden i alla fall. Barnen leker och bygger sandslott. Jag och Therese ligger på en filt i solen. Så otroligt jätte sköt.

Hej


Midsommar


Skolavslutning

Idag ska vi på skolavslutning för tjejerna. Synd bara på att vädret är så otroligt dåligt. Man hade ju hoppats på att det skulle bli sol så man kunde vara ute. Men inte det då.. Vi ska vara inne i stället. Går ju bra det med.

Ikväll så ska vi göra gomiddag här hemma. Bara jag och älsklingen som ska äta. Så vi ska passa på att göra något som vi inte brukar göra. Så vi ska sitta i lugn och ro och bara få rå om varandra. Vilket inte är allt för ofta som det händer. Men plötsligt sker det.

Idag så har vi varit till Hjallens nya dagis och hälsa på. Tror att det kommer att bli bra där för honom. Det va en som blev jätte glad över att se honom. Hon gick på samma dagis som Hjallen tidigare. Så nu är dom på samma ställe igen. Han ska få gå till veckan så får även han lov sen.
Wilma ska få vara på fritids till veckan så får hon lov efter det. Om det inte blir ridskola då ska hon ju gå på den.

Nä nu måste man nog sätta fart på tjejerna så dom hinner i tid till sin avslutning.

Hej.

Sommarlov

Ja nu har snart barnen sommarlov från dagis. Wilma går sista dagen idag på dagis innan hon ska vara en vecka på fritids med mamma. Hjalmar ska börja på nytt dagis i morgon och ska gå där en vecka så han lär känns några. Sedan så kommer dom att få vara lediga hela sommaren lång. Man kan ju bara hoppas att det blir bra väder i sommar så att vi kan vara ute och bada om dagarna. Sitta ute på kvällarna och äta.
Tänkte att jag ska försöka göra lite fint här ute med borden så att man kan sitta ute och mysa på kvällarna. Tycker att det är så mysigt att sitta ute och bara mysa med ljus långt in på kvällen.

Var ju till ortopeden i måndags. Hade ont i foten när läkaren gjorde undersökningen så jag fick gå ner på röntgen. Fick sedan beskedet som att foten inte hade läkt som den skulle. Så nu har jag fått nytt gips och jag ska hoppa vidare på mina kryckor i 4 veckor till. Sen ska jag till Bollnäs på en ny undersökning och ny röntgen för att se ur foten mår. Jag som hade tänkt börja jobba i juli igen. Men det gick inte. Är sjukskriven till den sista juli.. Känner bara att jag vill bli bra så det är väl lika bra att fortsätta att ta det lugnt då så foten får bli bra.

Idag så är det avslutning på dagis. Vi ska dit klockan 16 för då är det sommarfesten. Det är ju med blandade känslor som barnen slutar. Personalen är bra och barnen har kompisar där. Men Wilma har växt ifrån dagis och det är en bit att åka extra varje dag. Så det ska ändå blir skönt att ha alla barn på samma ställe till hösten.

Väntar bara på att älsklingen ska komma hem nu så att vi kan åka och handla. Tänkte göra en sallad tills ikväll när vi ska till dagis. Tycker att det är gott. Ska nog ändå köpa korv i fall barnen vill grilla.

Nä men om man ska ta å göra sig klar så att man bara kan åka sen.

Älskar min familj <3

Söndag igen

Då är det söndag igen och jag tycker fortfarande att veckorna bara springer iväg. Hjalmar är hemma och ska få hem en kompis strax. Tycker att det är så roligt att han har hittat en kompis som han tycker om att leka med. Tidigare så har han varit själv eller med Wilma. Men nu han har hittat en egen kompis som han tycker om att leka med..
Wilma har gått ner till Saga en sväng. Så även hon får leka av sig idag. Saga och Wilma är såna som jag tror kommer att hålla ihop länge i livet. Dom har så roligt tillsammans. Dessa två tjejer kommer säkert att bli fulla tillsammans första gången.
Emma är i stan och en kompis och Emelie är på fottbollscup. Så idag är alla roade på sina håll. Så vad ska vi göra då?? Jo städa hela dagen lång. Det känns som om det har gått en storm genom huset. Men idag så ska det åtgärdas.
 
Annars då? Jo det är bra. Barnen har fått den hjälp som dom förtjänar och dom får äntligen prata med någon. Jag har bett om det länge men det är inte någon som har lyssnat på mig. Även jag och Therese får prata men en tjej. Hon lyssnar verkligen på vad vi har att säga och hon går efter vad barnen säger. Så skönt.
 
Igår så va vi till stan och kollade på pride. Så otroligt mycket folk och så otroligt mycket kärlek. Jag är så glad att jag har hittat min kärlek. Från en stark vänskap så växer kärleken fram. Kunde inte tro att jag skulle vara så här lycklig som jag nu är. Vi ser framåt och planerar vårat liv tillsammans. Emma och Emelie va med till stan igår och skulle gå i paraden. Men när dom insåg att jag inte skulle gå med utan gå på HM så va det mycket roligare. Så vi gick dit och sedan blev det en korv på vägen upp till Berget.
 
Nu måste jag bara få i mig rätt mängd kaffe innan man drar igång med städandet.
Älskar min familj så mycket. Kärleken till alla barn går inte att beskriva. Kärleken till Therese är oövervinnerlig. Älskar alla så otroligt mycket.
 
Hej

RSS 2.0