Bra helg

Det blev en bra helg till slut. Var till Hudik i fredag för att kolla upp äggledare pch äggstockar. Tack och lov så såg allt bra ut. Även det cellprov som togs var helt ok. Så det va en stor sten som lossnade när vi åkte hem igen. Tror att vi var nervösa båda två när vi åkte upp. Danne sa inte många ord och inte jag heller.
På vägen hem så va det en helt annan stämmning i bilen. Då kunde man prata och skratta igen.
När vi kom till stan så hämtade vi Wilma och åkte sen för att handla.  Sedan åkte vi hem och bara myste. Hjalmar sov hos Pia så Wilma va hemma helt själv. Tror att hon tyckte det va toppen. Inte så ofta som hon är själv med oss. Det måste vi styra upp lite mera känner jag. Hjalmar tar väldigt mycket tid  han är  mammig. Sen så är han väldigt gnällig av sig så då blir det att man ger honom mycket tid. Så jag måste säga att det va skönt att få en kväll med bara Wilma.
Igår blev det en kväll med Linda. Helt underbart då det va ett tag sen som vi hade en sån kväll. Vi har roligt tillsammans och jag trivs verkligen i hennes sällskap. Det roliga är att när vi bodde i gävle när vi va barn så bodde vi grannar och hennes mamma jobbade på det dagis där jag gick.
Nu bor vi nästan grannar och vu umgås ofta. Världen är bra liten ibland.
Idag så är det avslutning på dansen. Det ska bli så roligt att få dansa lite igen. Dock så måste jag ta det lite lungt eftersomatt jag har ont i magen. Men nu när jag vet att det inte är nå farligt så vågar jag lite mera. Sen så brinner jag verkligen för dansen så det är svårt att hålla sig därifrån oxå.
Nu blir det vila då jag har ont i magen. Ska väl ta tvätta lite sen men inte just nu.
Hej

Väntar...

Ja det gör jag. Just nu så väntar jag på att man ska ringa från hudik så jag kan få åka och göra min undersökning innan helgen. Jag vill inte gå så här längre. Vill få ett svar på varför jag har så ont  som jag har. Så jag vill åka nu. Funrar på om jag och Hjalmar ska klä på oss och gå ut för att göra klart  i stallet nu så jag bara kan dra iväg sen.
Känner mig som världens suraste och den mest irriterande människan som går i ett par skor. Inte för att att det är så konstigt igentligen. Är man dålig och man inte riktigt vet cad det är för fel så blir det ju jobbigt. Men jag försöker iallafall inte att visa här hemma att jag är på dåligt humör. Gör allt för att hålla humöret uppe. Men ibland är det svårt.
I skrivande stund så sitter jag i köket. Bara av att sitta här gör ont. Det är jobbigt att inte kunna görs som man vill. Jag vill ut och rida eller ut och gå. Men det går inte. Tänkte ta mig en kort promenad igår ner till sjön. Men jag kom inte ens halvvägs. Fick vända och gå dubbelvikt hem.
Nä nu blir det soffan igen.
Återkommer när jag vet nå mera.
Hej

Ny dag med nya tag

Då va det ny dag igen. Man kan ju undra vad denna dag har att bjuda på förutom att ligga på soffan. Skulle verkligen behöva motionera Yatzy på nå vis. Har ju en frivillig som rider honom men då blir det bara skritt och inte så långt. Så jag funderar på om jag ska longera honom lite sen. Han måste få röra på sig å göra nå nu. Dom andra två blir ju ridna så dom går det inte nån nöd på. Sen beror ju allt på hur mycket en annan orkar oxå. Jag måste ju orka gå när dom vill rida.

Jag är så otroligt gald att jag har mina vänner. Dom betyder allt för mig just nu. Så skönt att kunna ringa och bara prata av sig. Sånt betyder hur mycket som helst.

Ikväll så ska vi träna på en dans som vi har. Vet ju inte hur det kommer att gå men den måste ju sitta tills på söndag då det är avslutning på hela kursen. Vill verkligen vara med på denna. Vet ju igentligen att det inte är nån bra idé så vi får väl helt se hur det går.

När man sitter här hemma själv så kommer ju allt över en hela tiden. Kommer in i svackor när jag bara gråter och tänker att det ska vara det värsta. Men sen så kommer jag på att det behöver ju inte vara mera än just en infektion. Men att vara positiv hela tiden går inte. Just nu så har jag så svårt för det.

Tänkte att jag skulle åka in till jobbet idag. Men jag orkar inte. Ska vila idag. Kolla på tv och bara ta det lungt. Ska iväg på utvecklingssamtal på dagis sen. Inte för att det oroar mig det minsta bara roligt att få höra vad dom har lärt sig och vad dom nu kan. Vet ju alrdig om det är något man måste förbättra.

Men nu ska jag lägga mig raklång på soffan.

Hej.

Ännu ett läkarbesök

Ja idag va det dax att åka ner till Linden igen. Har ju börjat få ont i ryggen nu med så därför var jag tvungen att åka ner igen då jag inte vet om dessa pecilintabletter hjälper.
Så nu har man skickat iväg en akutremiss till Bollnäs och gyn så man får kolla mina äggstockar och ledare. Så nu är man ju mera nervös än vanligt igen. Man vet ju aldrig vad det är när man har så ont.

Men nu är jag iallafall sjukskriven en vecka till så det känns jätte skönt. Så nu ska jag se till att vila en massa mera. Så mycket som jag har legat på soffan nu har jag väl aldrig gjort innan. Ligger där hela dagarna när barnen är på dagis. Detta bara för att jag måste. Jag måste börja lyssna på min kropp när den säger ifrån. Men det är svårt för man ser en massa som man måste göra här hemma. Men tar man lite i taget så går det ganska så bra.

Vi har ju fått hem världens sötaste lilla häst. Han heter Pålle och är 11 år. Han är en minishettis. Wilma kan rida själv på honom och till å med Hjalmar vågar rida. Så i morgon är det väl till att gå lite med nån av dom igen så att dom får rida lite igen.

Idag va det sista gången på dansen. Var ju bara tvungen att åka en sväng. Men eftersom att jag inte kan dansa så mycket så tittade jag på en heldel. Men det är inte så roligt att åka iväg heller när man inte kan dansa så mycket som man vill.

Men nu är det snart kväller. Så nu blir det ryggläge i soffan ett tag innan det blir sängen.


Hej

Rädd

Jag är så otroligt rädd för att det ska vara något annat än bara en infektion. Tänker på det här hela dagarna. Måste ha något att göra hela tiden för att inte behöva tänka så mycket. Men om jag håller igång så får jag ont så jag bara kan gråta. Det här är verkligen skitjobbigt.

Idag har iallafall Wilma tagit en tur på Pålle. Han är ju söt och snäll som helst. Wilma var verkligen jätte duktig idag. Hon red helt själv. Jag va mest bara med.
Gissar att hon vill ta en tur i morgon med.

Blir inte mera än så här för jag klarar inte av att sitta upp nu. Har så satans ont.

Hej.

Mindre bra

Jag har varit dålig så länge nu. Tror faktiskt att det började redan innan vi skulle åka till Spanien. Har haft ont i magen länge och inte alls mått nå bra. Men igår så åkte jag hem från jobbet och ner på Linden. Fick då reda på att jag har en blödning i livmodern och att cellerna såg förändrade ut. Troligen så har jag gått med det här länge. Men jag vet ju inte. Så nu är cellprov taget och iväg skickat för att kolla upp allt. Man blir ju så orolig att det ska vara nå annat än bara den infektion som jag har. Så ja rädd är jag och det är nog bara förnamnet.
Idag har jag varit hemma från jobbet. Har legat på soffan hela dagen och kommer inte att orka göra så mycket heller. Går jag för mycket så har jag ont, sitter jag för länge så gör det ont. Så ryggläge i soffan har ju funkat väldigt bra. Igentligen så ska vi ju dansa på lördag. Men jag hoppar över det så jag inte anstränger mig allt för mycket.
Barnen har fått vare på dagis idag. Å dom ska även dit i morgon. Så i morgon ska jag städa undan lite och vila där i mellan.
I morgon kväll kommer iallafall dom jag tycker om att umgås med. Så det ska bli trevligt. Mat, prat å dans. Lite iallafall.
Nä nu måste jag inta ryggläge i soffan. Det gör så ont nu så jag kan inte sitta mera.
Hej

Ja gisses...

Undrar just vad det är som händer med mig nu. Har haft ont i magen en längre tid och inte alls mått så bra. Har varit till en barnmorska men jag är inte gravid. Men eftersom att det har visat fel förr så ska jag tillbaka om ca 2 veckor. Det gör så ont i min mage rätt vad det är så jag blir galen. Det känns nästan som värkar. Men eftersom att jag inte är gravid så kan det ju liksom inte vara det heller.

Annars så är det som vanligt. Man jobbar och har sig. Trivs bra på jobbet fortfarande. Vore det inte för alla man har omkring sig på jobbet så gick det nog inte.
Sen verkar det som om Wilma ska få hem en ny ponny. Den är super snäll och sen så går det att både rida och köra den som vilken vanlig ponny som helst. Tur att man känner folk som vill bli av men en ponny =)
Inte helt fel att få hem en ridbar liten skit till Wilma. Hon kommer att bli jätte glad och då kommer hon att vilja rida ännu mera än vad det blir nu..

Nä nu blir det till att lägga sig på soffan. Orkar inte sitta mera...

Hej

RSS 2.0