Ny vecka igen då

Ja då har vi en ny vecka igen. Alla barn kom igår så nu är det nya tag som gäller. Jag hoppas bara att kommande vecka kommer att bli bra. Orkar inte med en vecka med en massa tjafs och bråk.
Barnen är på dagis och i skolan nu. Jag passar på att hämta igen mig lite. Har värk i kroppen och är jätte trött. Så nu är det kaffe och soffan ett tag innan man tar tag i lite måsten..

I helgen så va vi till Åland igen. Hade det jätte trevligt och det va skönt att komma bort igen. Vi funderar på att boka en ny resa redan nu och ta med barnen. Men hur det kommer att gå det har jag inte en aning om.

Nä nu blir det mera kaffe så kanske man vaknat snart.

Hej


Nya tag

Ja då har man tränat lite igen då. Måste ta tag i detta tränande så jag får må lite bättre i kroppen. Känner redan stor skillnad över att jag inte ha samma värk längre. Men det blir i äkte nå mera fusk nu förrens om två veckor. Då ska vi bort jag och mitt <3.
Så kul att åka iväg på saker och ting när man har någon att dela allt med.

Mina små <3:an sitter just nu i badet. Tänkte väl att vi ska bada bort alla baciller så dom kan gå på dagis i morgon. Har varit hemma två dagar nu med feber och förkylning. Men det är många som är sjuka nu så det är väl bara att vänta ut allt. Vill inte släppa iväg dom för tidigt heller.

Annars så måste jag ändå säga att allt känns bra nu. Sista mötet med Danne gick bra. Så nu hoppas jag att allt kommer att funka för barnens skulle.

Nu väntar vi bara på att tjejerna ska komma hem från skolan. Sen blir det full fart hela kvällen skulle jag tro.

Hej


Jan. 15, 2013


Nu va det väldans länge sen..

Ja nu kan man ju säga att det va ett tag sedan som man va här inne och skrev. Mycket har hänt sen sist. 
Men om jag skulle ta upp allt som har hänt så kommer jag att få sitta och skriva länga. Vilket jag inte har varken tid eller lust med. 
Idag har jag tagit ännu ett steg till att må bra. Jag ska rensa ur kroppen från all skit. Så nu kommer man även att tappa några kilo om man har tur. 
Idag så ska jag jobba igen. Börjar inte förrens klockan 4 så jag ska snart ta tag i och plocka undan lite här hemma. Sen måste jag även gå ner och hämta Wilma. hon har sovit hos Saga i natt. Tur att dom har varandra så nära. 
Får väl se vad man orkar med annars idag. Blev en näst intill sömnlös natt då Hjallen har sovit oroligt. Han har vaknar flera gånger. Så då sover man inte själv så jätte bra.
 
Mitt hjärta är inte hemma än. Men jag hoppas att jag snart få hämta hem henne. Så man hinner träffas lite innan jag ska jobba. 
Nä nu ska jag ta lite mera kaffe innan Wilma ska hämtas. Får se om jag får med hela barnaskaran eller om jag får gå själv. Kvittar vilket. Jag älskar dom alla så otroligt mycket. Vill inte att tjejerna ska åka på söndag. Men dom måste ju till sin pappa.
 
Hej.

RSS 2.0