Lite lugnare

Inte för att jag tycker att allt känns super bra. Men det känns ändå lite lättare just nu. Det va skönt att tala om för chefen idag att det inte är så bra och att jag känner mig väldigt stressad. Tur att hon är snäll och förstår sånt. Kanske inte är så konstigt att man är stressad heller för den delen med tanke på hur allt är.

Idag så fick man gå hem lite tidigare från jobbet. Vilket va jätte skönt. Åkte förbi affären en sväng för att sedan hämta barnen. När vi kom hem så blev det till att göra mat. Kyckling sallad med vitlöksbröd till blev det. Super gott!! Hjallen åt som bara den och Wilma inte alltför mycket. Men det är som vanligt det. Ibland så äter hon massor och ibland nästan inte nå alls.
Ute har vi varit hela kvällen. Lika bra att passa på medans det är bra väder. Men som det känns nu så skulle det behöva åska lite och regna lite så att luften blir lättare. Så bara för att jag skrev så så började det nu att regna =)

I morgon så är det jobb igen innan man är ledig en dag. Ska bli skönt att vara ledig en dag mitt i veckan. Sen är man ju ledig på måndag oxå vilket inte är helt fel.
Jag ska även ringa till Hudik i morgon för att kolla hur det ser ut med undersökningen på Hjallen. Hoppas att vi får komma snart.
Sen så måste jag ändra en telefon tid som jag har fått med en läkare oxå. Dom ska tydligen ringa på hemnummret så jag måste lägga till mobilen så att jag kan svara. Känns som om att jag nås på det nummret klockan 13 på dagen.

Nu ska jag kolla lit epå tv innan det är kväller. Ska inte göra nå alls ikväll jag ska bara slappa. Skulle behöva tvätta och städa. Men inte idag. Det får bli i morgon,

Hej

Orkar inte...

Jag undrar bara en sak. Hur länge ska jag orka??? Det känns som om slutet är nära nu. Jag är helt slut i kroppen och huvudet är fullt av en massa konstiga tankar. Har en klump magen varje dag när jag lämnar barnen på dagis. Klumpen sitter i tills vi är hemma och sen när vi ska sova så kommer den igen. Jag är livrädd över att Hjalmar ska sluta andas när han sover. Tänk om man skulle vakna på morgonen så andas han inte. Tanken har slagit mig många gånger kan jag lova.
Så fort det ringer i mobilen så är jag rädd att det ska stå dagis på telefonen. Ska man behöva ha det så här tills man har fått ett ordentligt svar på vad som händer..
Danne bryr sig inte lika mycket. Vet inte ens om han är orolig över detta. Han kanske är det och det är därför som han jobbar så mycket här hemma hela tiden.

För att tänka på nå annat så har jag idag motionerat Sally. Hon är duktig hon. Det går bättre och bättre med henne. Nu ska hon komma i form så att Wilma kan rida henne ordentligt. Ska bli bättre på att låta Wilma rida när hon vill. Vet att hon vill rida varje dag och hon är jätte duktig. Men det är min ork som säger ifrån.

Jag skulle behöva träna oxå. Men när ska jag orka och hinna med nå sånt??? Tiden kan jag väl ta mig. Men då va vi tillbaka till min ork. Tror inte att det är långt kvar innan jag är helt färdig. Måste verkligen börja tänka mera på mig själv nu och släppa lite annat. Men jag ser hur mycket som man måste göra här hemma. Känns som om hela hemmet håller på att rasa samman. Har hur mycket som helst som man måste göra här hemma..

I morgon när jag har slutat så blir det till att hämta barnen för att åka hem och göra mat. Sen ska jag ta en promenad om vädret tillåter. Det har jag redan bestämt att jag ska göra. Det spelar inte nån roll vad Danne ska göra. Jag MÅSTE komma ut en sväng själv. Jag behöver verkligen vara själv ibland.
På onsdag tänkte jag försöka städa. Men jag undrar bara vart jag ska börja. Men om jag ger mig sjutton på att jag ska få det fint och städat så går det ju. Spelar ju inte nån roll om man är uppe ett tag på kvällen heller eftersom att man är ledig på torsdag. Synd bara att man inte är ledig på fredag oxå. Skulle ju vara skönt med en långhelg. Men det kan man ju bara drömma om.

Nu skulle jag behöva ta en dusch och sen sova. Men om jag kommer att somna det tror jag inte. Men jag kanske ska börja med en lång varm dusch så hoppas jag att man sover skönt sen.

Hej.

Lördag

Nu är jag snart på väg till HUdik och till Sylvia. Det ska bli så otroligt roligt att bara släppa allt och åka iväg en sväng. Känner liksom att det kan behövas lite avslappning.. Ska bara ta en dusch nu och sen få på mig kläderna innan jag slänger mig i bilen för att åka.

Igår så va vi på Järvzoo med dagis. Bra väder kan man ju säga att det inte va. Lite tråkigt måste jag säga. Men det gick ju bra ändå. Men efter ca 10 meter in så ville Hjallen åka hem. Han hade inte alls nån lust att gå där i regnet. Tur va väl att vi fick se lite djur iallafall. Men trist att dom bara låg där.
Inte för att jag själv tycker att det är så roligt på just Järvzoo men skönt att göra något en dag. På vägen hem så stannade vi i Bollnäs för att jag skulle kolla på skor åt barnen. Hjallen fick ett par jätte fina. Men WIlma blev utan eftersom att det inte fanns några. Eller jo hon tyckte att man kunde gå i sandaler nu när det är sommar. Men eftersom att det fortfarande är jag som besätmmer så blev det inte så.
Då åkte vi hemåt och på skokanonen. Inte för att fanns så mycket där heller men hon hittade iallafall ett par efter MÅNGA skrik och en MASSA frin.

Vill bara att det ska bli sommar nu så att man kan vara ute och ha det bra. Vill gå ner till stranden och bada och bara slappa. Så dom veckorna jag ska vara ledig så vill jag ha bra väder och inte nå regn.

Nä nu ska jag göra det sista och sen är det bara att åka norrut en sväng.

HEJ!!!

Onsdag då

Då va det onsdag då.. Idag så har det varit jobb. Men när jag satt på jobbet så började det att klia så mycket på kroppen. Lite över allt måste jag säga. Så jag ringde till Linden eftersom att jag har haft utslag sen lite mer än en vecka tillbaka.  Så jag åkte dit och en läkare fick kolla lite. Troligen så är det stress. Inte helt oväntat att det skulle kunna vara nå annat heller. Men det ser verkligen inte bra ut. Har prickiga lår som har börjat klia..
Sen så var det bara att hämta barnen för att sedan åka hem och göra mat.
Hämtade för den delen mitt paket från ginatricot idag oxå. Klänningen är jätte fin och jag trivdes så bra i den. Så nu har jag nå att ha på min på lördag när jag ska på gajel =) Kommer att bli super roligt att komma bort lite.
Annars så har det varit en lugn kväll..
Nu ska jag kolla på lite tv och vila. Känner att jag är tröttare än jag har varit på länge.. Så det blir inte mer än det här ikväll..
Hej

Bra..

Hjallen har ju börjat att äta medicin nu mot epilepsi. Det är iallafall vad läkaren tror att det kan vara. Men efter att ha läst dessa biverkningar som denna medicin kan ge så kommer jag att ringa till doktorn i Hudik direkt på måndag morgon. Dels så kissar han hela tiden. Det går bara några minuter så vill han kissa igen. Detta är en av alla dom saker som man kunde känna av. Sedan så kan han inte somna på kvällarna. Han är vaken fram till 22-22.30 minst. Vilket inte riktigt funkar om man ska upp tidigt dagen efter för att åka till dagis och vara där hela dagen. När inte han kan sova så blir Wilma oroligt så kan inte hon heller sova. Detta går bara runt och runt och det slutar med att man blir irriterad på varandra. Sen så äter han inte lika mycket nu som tidigare heller. Eftersom att han inte direkt är överviktigt så behöver han inte heller tappa något. Så på måndag morgon blir det till att ringa Hudik och prata med dom för det här funkar inte.

Wilma har sovit i stugan i natt vilket har varit väligt skönt för oss alla. Hon behövde få komma hemifrån lite och inte ha Hjallen omkring sig. Har tar ju väldigt mycket tid just nu. Tanken var att hon skulle sova en natt till i stugan men när hon grinade i telefonen och vill komma hem så va det bara att hämta hem henne. Kraken mig.. Hon längtade hem. Så nu ligger hon uppe och sover och Hjallen somnade för en lite stund sedan på soffan.

På måndag ska jag och Wilma på cirkus. Det kommer verkligen att bli toppen bra. Dels så får hon vara bara med mig och sen så får man göra något roligt. Eftersom att det bara är hon som ska följa med så har jag inte talat om något för henne om att vi ska iväg. Sen så ska även Anette och Elin med. Vilket ska bli super skoj.

Nä nu ska jag ge hästarna den sista maten och sen ska jag göra kväller.
Hoppas på bra väder i morgon.

Hej.

Tisdag

Ja men tisdag igen då. Tyckte ju nyss att det va tisdag. Men å andra sidan så tycker jag att veckorna gå så otroligt fort. Idag hade jag kortdag på jobbet. Hur skönt som helst. Att jobba mellan 9-15 är ju helt underbart. Man skulle inte behöva jobba mera än detta. Tycker så mycket om mitt jobb. Visst va jag negativ i början när jag skulle börja där. Men efter detta år som har varit så är det toppen. Har nog världens bästa chef. Hon ställer upp när det är jobbigt och man kan berätta allt för henne. Inte alla som har en sån toppen chef.
Annars så kan man ju säga att vädret inte har varit det bästa idag. Det har regnat å regnat å regnat. Men nu är det fint bara för att det är kväller. Skulle verkligen behöva komma ut på en promenad. Men idag går det inte. Johansson är på kurs och jag är själv hemma med barnen. Har ju min crosstrainer men jag orkar bara inte träna på den.
Så jag väntar tills jag kan komma ut på en promenad nu.
Idag så har vi iallafall fått medicin till Hjallen. Så nu hoppas jag att det kommer att hjälpa. Sen så hoppas jag att vi snart få komma iväg igen på en ny undersökning. Ska nog ringa i mogon så man har lite framför hållning på detta.
Nä nu blir det till att få undan lite till innan det är kväller här hemma.
Hej

Riv start

Ja det kan man då säga att det blev idag. En riktigt rivstart. Morgonen började väl lugnt kan man väl säga. Jag hann med att ge djuren mat och ta en dusch för att sedan få på mig kläder. Sedan så fick jag upp Hjallen från sängen och han fick på sig kläder. Även Wilma fick på sig kläder.
Sen började det.. Hajllen la av i andningen. Jag ringde till rådgivningen för att kolla vart jag skulle åka nånstans. Jag fick till svar att jag skulle till stan. Så jag slängde in barnen i bilen för att först åka till dagis med Wilma. Sen åkte vi till stan. Men där va det stängt. BRA KOLL!!!!!!! Jag fick ringa rådgivningen igen för att kolla upp detta men där va det kö så då la jag på luren. Ringde i stället 112 för att höra mig för. Då skulle jag åka direkt till Hudik eftersom att det är där man har hand om barn. Så det va bara att åka norrut för att komma till Hudik.
När vi kom dit så va det bara att gå till barnmottagningen för at få träffa en läkaren. Han va jätte bra och gjorde några undersökningar på Hjallen.
Medans vi satt och väntade så kom jag på att Hjallen inte hade ätit nån frukost. Så jag började fundera på vad han skulle få när vi väl kom där i från. Men så kom det in en sköterska som bjöd honom på galss och jag fick kaffe. Tack för det eftersom att jag inte hade fått i mig nå kaffe på morgonen.
Hjallen ska iallafall få testa epilepsi medicin eftersom att han reagerar på ljud så mycket så misstänker man att det är nå sånt. Ska bli bra att vi ska få åka iväg på en ny EEG undersökning snart iallafall. Nästan så att man ska ringa och kolla så att man inte missar sin tid. Eftersom att förra gången vi skulle iväg så fick jag kallelsen samma dag som vi skulle ha varit där. Å det funkar liksom inte att ha det så eftersom att man måste planera lite när man ska göra ett EEG.
Men nu är vi hemma iallafall och vi tar det lungt. Jag ska tvätta lite nu hade jag tänkt och plocka undan lite. Ska dammsuga och torka golven idag. Måste verkligen få det gjort. Å eftersom att vädret är så tråkigt så passar jag på idag.
Men först så ska jag lägga mig i soffan och ta det lite lungt. Är så otroligt trött.
Hej.

Långt mellan gångerna

Ja men om man skulle ta å få ner några rader igen då. Vi har väl fortsatt med det här att vara sjuk. Jag och Hjallen hade feber och jag fick även jätte ont i halsen. Så ont att man vaknade på natten och försökte svälja. Inte för att det gick så bra eftersom att det gjorde så otroligt ont. Men efter en hel del vila så gick det över.
Men inte slutar det väl där inte..
I tisdags så slutade Hjallen att andas igen. Vi fick åka ner på Linden för att kolla honom. Man ringde även upp till Hudik för att höra om han skulle åka upp eller inte. Men vi fick åka hem igen och vi skulle ringa direkt det blev nå mera. Sen så ska vi få komma på en ny undersökning ganska så snart. Man ville inte vänta dom 3 månader som man hade sagt från början. Skönt att dom tar en på allvar och jag hoppas att vi få komma till veckan. Men eftersom att man inte fick nå besked hem så kommer jag att ringa till Hudik i början på nästan vecka för att kolla.
Det blir ju lite att man ändrar sitt sätt att leva. Man är inte ute på samma sätt med Hjallen nu som tidigare. Är det soligt ute så har han alltid solglasögon på sig. Tror att han tycker att det blir skönt då för han har dessa på sig hela dagarna.
Igår så va jag ledig. Super skönt tänkte jag som hade hur mycket som helst att göra. Men när man vaknade med migrän och inser att man inte kommer att få nå gjort under dagen så är det inte lika roligt. Jag la mig och sov i stort sätt hela dagen. Tror att jag klev upp halv 4 på eftermiddan.  Då hade jag hunnit med att spy och tagit en dusch för att sedan sova lite till. Va länge sen som jag hade så ont i huvudet som jag hade igår. Tack å lov så gick det över efter allt sovande och lite spyande..
Idag så har jag jobbat. Gick bra. Blev lite körigt direkt på morgonen och det höll i sig ganska så länge. Men sen blev det lungt och det ringde inte nå alls. Men så klart så va det en som hann med att ringa in strax innan vi stängde och eftersom att alla vägrade att ta denna kund så fick en annan stanna kvar. Så tack för det... Men lite komp fick man iallafall så det va ju tacksamt.
Nu sover barnen och även Johansson. Vad jag ska göra vet jag inte. Har ju en massa tvätt att ta hand om. Men jag har inte nån lust. Läre gå ut och kolla så att grisarna håller sig inne oxå. Har ju en liten som tycker om att gå på egna äventyr.
Nä nu ska jag ta lite kvälls fika iallfall så får jag se vad det blir sen.

Har nog legat av mig lite här.

Ja jag ser ju att det va ett tag sedan som man skrev något här. Men jag har varken haft ork, lust eller tid. Inte för att jag igentligen vet vad jag ska skriva nu heller. Men nå läre jag väl få ner.
Barnen sover iallafall och jag håller på med tvätten. Denn tvätt kan man ju bli galen över. Så fort man har fått undan allt så dyker det alltid upp mera igen. Kan inte fatta det riktigt..
Idag så har jag hyrt ut vårat hus under oringen. Ganska så lätt förtjänta pengar måste jag säga. Det kommer att sitta fint eftersom att man ska till spanien i höst.
Jag vet inte vad jag ska skriva idag.. Så jag hoppas nog över det ändå.. Skulle kunna skriva så mycket men jag vill inte skriva det här...
Så hej på er

RSS 2.0