Hjalmar 2 år

Ja då va det 2 år sedan man låg på bb med Hjalmar. Fattar igentligen inte vart den här tiden har tagit vägen. Fort går det. Man behöver ju inte ha tråkigt iallafall.  Vi började ju allt kalasande redan på fredagen. Då kom Saga, Jennifer, Harald och Märta för att fika lite. Det va ganska så skönt att det inte va så mycket barn. Köpte bara glass och en helt underbart cholkadsås. Det va vit choklad. Har väl aldrig ätit en sån god chokladsås tidigare. Blev ju som vanligt för mycket.
Barnen lekte en hel del. Dom leker bra tillsammans så det är ju bra.

Senare på kvällen så grillade vi med några vänner. Trevligt va det. Hela kvällen slutade på Bergviksparken där Lars-Kristerz spelade. Jag tycker att dom är toppen bra.



Igår lördag så kom alla andra och firade Hjalmar. Han fick en hel del. Bla så fick han en tramp 4-hjuling av mamma och pappa. Han blev helt galen när han fick den. Vet inte hur många varv han cyklade med den. Men han fick en massa annat oxå som han gillade.

Idag är det äntligen lite regn ute. Måste ju säga att det är skönt med sånt här väder efter den toppen sommar som verkligen har varit.

I morgon börjar jag att jobba igen. Känns helt ok. Tycker att jag har varit hemma länge. Men det har jag ju inte. Bara 2 veckor. Så i morgon så börjas det stenhårt med att inte äta nå skit alls. Kommer att gå bra. Man har inte så mycket val heller efter den här sommaren. Satan va man har ätit mycket som vanligt.

Nä nu ska jag slänga mig i soffan ett tag och kolla på tv med barnen. Gissar att man inte få bestämma själv vad man ska se =)

Hej.

Fick en tår i ögat nu

Måste bara skriva av mig lite innan jag går och sover. Kände bara nu att jag blev lite ledsen. Tänk om allt hade gått som det skulle så hade jag haft 2 barn som skulle fylla 2 år. Men nu blev det inte så. Det kommer över mig nu när Hjalmar ska fylla 2 år. Ibland så undrar jag hur det skulle ha varit om "den andra" oxå hade fått vara med. Men det är sånt som jag aldrig kommer att få veta. Jag kan bara tänka mig det. Många säger till mig att det va ju tur att det blev som det blev eftersom att Wilma va så liten. Många gånger håller jag bara med utan att säga nå mera. Men oftast så säger jag inte något alls. Hur kan man tänka så om ett liv?? Ibland så är det inte rättvist. Jag hoppas verkligen att dom som förlorar ett barn får hjälp med att bearbeta sorgen. Det fick inte jag. Tror att det är därför som jag funderar så mycket på det. Kan vara därför som jag vill ge en massa till mina barn när dom fyller år eller vid jul. Nu är det som det är och jag kan inte göra något åt det som har hänt. Men tankarna finns där..

Sen har jag även börjat funderar mycket på min bror. Han finns ju inte heller i livet. Mamma fick ett sent missfall med honom. Tidigare så har jag inte funderat så mycket på honom eftersom att jag inte har träffat honom. Vet att mamma ville att han skulle ha heta Martin. Men det blev inte så.

Jag skulle tro att alla dessa tankar har kommit mera och mera med åren. Speciellt efter det att man har fått egna barn. Tänker mycket på hur allt är. Det jag har kommit fram till är att jag har det så otroligt bra. Jag har två fina barn som jag verkligen älskar över allt annat. Jag har en helt underbar sambo som jag oxå älskar över allt annat. Sedan så bor jag i ett toppen hus på landet där jag verkligen trivs som fisken i vattnet. Så jag har det bra. Men jag har ändå mina tankar på hur det KUNDE ha varit om allt gått som det skulle. Fast det är tydliget att det inte alltid gör det.

I morgon så blir det iallafall kalas för Hjalmar med några barn. Det ska bli roligt. Har fått undan lite här hemma idag. Så det känns skönt. Nu är det bara tvätten som ska hängas och vikas i morgon. Men det får jag ta då.

Nä nu ska jag sova så man orkar upp i morgon. Gissar att jag blir väkt av att Wilma kommer. Hon brukar ju komma vid 8 tiden. Men eftersom att dom somnade vid 7 ikväll så kommer hon tidigare. Men det göra inte nå alls det. Bara bra om dom börjar att vända tillbaka till våra normala tider igen. Man blir ju väldigt lätt slö när man bara är hemma =)

Nä nu är det sängen som gäller.

Natti

Hej

Helrenovering...

Japp nu är det dax att göra nå åt det här huset. Är så trött på att det är saker överallt.
Idag har jag bytt garderob till Wilma. Hon har för mycket kläder för den garberob som hon hade. Men nu så får det plats ett tag till igen. Sen så har jag rensat i Johanssons garberob oxå. Han slänger ju bara in sina kläder. Inte undra på att han inte hittar något där. Ska ta tag i mina kläder om ett tag. Där ska det bara hängas upp lite så är det klart. Har även målat taket i ett rum nu. Ska ta listerna om en stund. Väntar även på att tvättmaskinen ska bli klar. Då ska det hängas en massa tvätt.
Igår kväll så kom jag på att det skulle rensas i köksskåpen. Så då va det bara att sätta igång med det när man ändå kom på det. Tog bort sånt som inte kommer till användning. Så nu ska sånt ner i en kartong å iväg till Peter. Han hade tydligen dåligt med kökssaker. Passar ju bra om det kommer till nytta nånstans så att man slipper slänga.

Annars så är det som vanligt nu. Hjalmar sover så jag passar på att få så mycket som möjligt gjort här hemma. Va bara tvungen att ta en paus nu med lite vatten.

Fick ju tid för en ridtur på morgonen oxå. Synd bara att det är så mycket broms nu. Har väl inte varit med om att det brukar vara så här mycket broms på sommaren. Men i år är det massor.

Nä nu ska jag sätta fart igen så man kommer nån vart idag..

Hej.

Vilken värme..

Men jag klagar då inte. Det är skönt med värme. Men just nu så finns det inte ett svalt ställe här hemma. Eller jo på övervåningen men där ligger Hjallen och sover. Så då är det lika bra att hålla sig nere. Nu är vi inne ett tag. Har faktiskt stängt dörren för att man kanske ska kunna hålla lite värme borta. Får se hur länge man överlever bara. Skulle vara skönt att gå ner och bada lite nu men man kan ju inte gå här ifrån eftersom att nån sover en heldel. Han får sova ett tag till innan det är dax att vakna.

Tror att vi ska åka en sväng med bilen sen. Kanske köpa några blommor som jag ska ha inne. Har ju ett fönster där alla blommor har dött för tillfället. Så det skulle ju inte sitta fel med nya.

Har iallafall gjort det jag skulle i tre dagar nu. Varje förmiddag har jag städat undan. Så nu ser man hur man bor igen. Rätt skönt att få bort allt som inte ska vara framme. Golven är torkade och allt är fint. Men hur länge bara??? Förmodligen bara tills i morgon. Men nu är det stenhårt med att man tar bort det man tar fram. Det funkar inte annars.

Nä nu ska jag gå och ta bort lite saker från det rum som ska bli en garderob. Men jag känner inte att jag orkar med sånt nu. Kanske att man ska ta sånt till veckan när Johansson jobbar kväll och jag är hemma själv med barnen. Då har man å göra när dom sover..

Nä nu ska jag nog ta fram lite glass och kyla oss lite inifrån.

Tack å hej

Va får hon allt ifrån??

Igår va det en toppen dag på alla vis. Först så va vi på bvc för att väga och mäta Hjalmar. Han vägde 11900 och va 86.5 lång. Wilma ville ju oxå väga och mäta sig och hon väger nu 15.4 och är 97 lång. Dom växer på dom små.
När vi kom hem från stan så fixade vi lite mat innan vi gick ner och badade. Det va hur skönt som helst i vattnet och vi badade i några timmar innan det va dax att gå hem för att göra mat igen. Kan säga att det va länge sen som jag åt två hemlagade mål på en dag. Det har inte funnits så där mycket i överflöd när Johansson har varit hemma. Men det gör inte så mycket.

Senare så ringde Carina och ville att jag skulle komma och dricka lite rosé. Så det va bara att lägga barnen och ta sig en dusch för att sedan cykla upp till henne och Robban. Va väl inte där så länge innan mobilen ringer. Då är det Danne. Han ville att jag skulle komma hem en sväng eftersom att Wilma hade målat sig själv med nagellack i ansiktet och i håret va det fullt med hudlotion. Sen hade hon målat fötterna med något oxå som jag inte vet vad det är. Så det va bara att slänga in henne i duschen och försöka få bort allt. Behvöer jag säga att hon skrek en hel del...
När hon låg igen så cyklade jag tillbaka till Carina och drack lite mera rosé. Gott är det när det är så varmt ute.

Idag blir det till att städa uppe. Wilma ska få städa sitt rum. Något ska hon får göra idag med tanke på vad hon ställde till med igår kväll. Hjalmar får ju oxå hjälpa till men han gorde ju inte nå och det skadar ju inte om han oxå lär sig att hjälpa till lite här hemma redan nu.
Bara dom tar bort alla leksaker så att man kan ta golven så är jag nöjd.

Nä nu ska jag njuta av lugnet ett tag till innan dom vaknar.

Hej

LEDIG!!!

FY FAN VA SKÖNT MED LITE LEDIGT!!!!!!

Idag har vi bara en sak inplanerad. Vi ska på bvc för en 2 års koll på Hjallen. Men annars så ska vi bara vara hemma och ta det lungt. Jag ska städa pch tvätta. Det har ju jag redan bestämt att jag ska göra så då måste jag ju hålla fast vid det. Sen blir det helt vanlig mat ikväll. Vill inte ha från Brogrillen eller att vi ska grilla här hemma. Ska nog göra pannbiff. Gött..

Igår så va jag iväg och dansade. Man kan säga att det blev lite svettigt. Folk i en liten lokal som rör på sig i två timmar gör ju inte att det bli svalare. Men roligt va det. Så nu är det bara att vänta till nästa tisdag då vi ska börja igen. Va jag längtar. Synd om dom andra bara som har med mig =) En dans sitter som den ska men sen är det inte mycket mera. Så nu ska det nötas en massa. Tänkte att jag ska ta fram dom på Youtube och bara nöta igenom dom.

Jag hoppas verkligen att det kommer att vara bra väder nu dom här två veckorna som jag ska vara hemma. Men blir det regn nån dag så ska jag åka till buspalatset med barnen. Det är ju verkligen jätte roligt där. Snart så fyller ju Hjalmar två år oxå. Tänk va tiden går.

Nä nu ska jag göra ett ryck innan vi ska till stan på bvc.

Tack å hej.

Vilken värme

Tycker ju att det är så underbart med denna värme som har kommit. Jag hoppas då verkligen att den kommer att vara kvar ett tag. Skulle ju inte sitta helt fel om det blev en toppen sommar. Nu har det ju regnat en hel del så nu får det inte regna nå mera och ska det göra det så vill jag att regnet ska komma på natten.

Idag har jag jobbat i vanlig ordning. Väldnas varmt på jobbet bara men man överlever. Alla vill öppna fönstren men eftersom att jag inte kan sitta i korsdrag så stänger jag när alla öppnar. Vill ju ha öppet men eftersom att jag inte kan ha det med nacken så få ju alla andra sitta och svettas oxå. Lite tråkigt att man ska förstöra för alla andra bara. Men jaja sånt är livet ibland. Jag jobbar ju bara den här vecka och sen är jag ledig i två veckor. Ska bli så otroligt skönt att få vara ledig. Jag har redan planerat vad jag ska göra och inte göra.
Den första veckan så ska jag städa upp efter Johansson som inte alls har gort nå sånt på 3 veckor. Å som alla vet så hinner det ju bli ganska så stökigt med två barn på 3 veckor. Så man plockar ju lite på kvällarna nu bara. Det har hade jag tänkt att göra i 3 dagar. Sen resten av tiden så ska jag bara njuta av att vara ledig. Hitta på en massa skoj med barnen. Håller tummarna för bra väder bara så att man kan bada.

Vi håller ju på med hö nu oxå. Vilket stressar mig en massa eftersom att jag jobbar och Daniel får göra allt själv. Jag önskade att jag kunde vara hemma och hjälpa till. Men jag har ju ett schema som jag måste följa och jag kan inte ta ledigt. Men nästa sommar så blir det bättre.

Nä nu ska jag plocka undan lite.

Tack och hej.

Första dagen...

Japp idag va det första dagen som man är anställd på månadslön. Måste säga att det känns väldigt skönt att veta vad man kommer att få varje månad. Det kommer att bli lite lättare att planer framöver  känns det som.
Just nu så håller vi på och rustar badrummet. Har lejt bort hela köret och det är snart klar. Kommer nog att bli riktigt fint. Bara det är klart så blir det en storstädning av hela huset. Då ska jag lämna bort barnen en sväng så att man verkligen kan gå igenom alla rum i lugn och ro.

Jobbar bara en vecka till oxå gör jag. Sen har jag två veckor ledig. Bara det gör ju att man orkar ett tag till.. Eller ledig och ledig. Jag ska vara hemma med två vildingar. Men eftersom att Herr Johansson har varit så duktig och vänt lite på deras tider så hoppas jag att det blir sovmorgon nån dag även för mig.

Igår så va jag iväg på massage för nacken. AJAJAJ kan jag bara säga om den saken. Ont gjorde det. Men väldans va skönt det va efteråt. Idag har jag haft träningsvärk mest hela tiden. Men jag känner att det blir lite bättre iallafall.

Nä nu tror jag att det är natta för mig så jag orkar upp i morgon igen. Tänkte att jag ska hinna med en promenad med Bitz innan jobbet oxå.

Tack och go natt

RSS 2.0