Ont i hjärtat

Det gör verkligen ont i mig nu. Wilma ringer på nätterna och vill inte vara kvar hos pappa. Jag får inte prata med henne och inte träffa henne när hon är där. Hur kan man lämna ett barn som endast är 6 år hemma själv?? Vad tänker  man med då??
Allt blir bara värre och värre nu och jag hoppas att jag får rätt hjälp så att barnen får må bra. Jag gör allt jag kan för att dom ska må bra och jag vill helst att dom ska vara hemma hela tiden. Mamma ringde till mig vid halv 3 i natt för då hade Wilma ringt till henne och ville komma hem. Så jag har inte sovit något sedan dess. Får väl se hur denna dag blir och vad man ska göra för något. Man tappar lusten för allt. Vill inte göra något alls utan jag vill bara få hem barnen. Jag kommer inte att skicka barnen till sin pappa något mera. Om inte han kan samarbeta så behöver inte jag göra det mot honom heller. 
Det är bara honom som jag vill ha bort från mitt liv. Vill inte ha något med honom att göra alls.
 
Ja jag vet inte vad jag ska göra.. Ska väl dricka mera kaffe nu i alla fall.
Fortsättningen om det här fortsätter..

Sista dagen

Ja då har det gått 6 veckor i morgon sedan operationen. Så idag är det sista dagen som jag ska ha gipsskenan på mig. Så i morgon börjar rehabiliteringen för att bygga upp musklerna i benet igen. Men det kommer nog att ta ett tag eftersom att jag inte har mycket till muskler kvar.

Ska ta mig en ridtur sen i det fina vädret. Så det ska bli skönt. Måste vara det absolut bästa sättet att rehabilitera sig på. Ska nog även ta en tur med söta Pålle sen så han får komma ut och springa lite. Sen måste även Sally få lite kärlek idag.

Barnen är just nu på dagis och sedan så ska dom till farmor och sova där i natt. Sedan så är det pappa helg så dom kommer inte hem förrens på söndag.

Nä nu blir det till att hoppa i ridbyxorna och kravla sig upp på hästryggen.

Hej


Så många som pratar.

Eftersom att många verkar prata om mig och mitt förhållande till Therese så kan man ju lika bra skriva om det.

I början så träffades vi bara genom dansen. Vilket inte var så ofta. Men ju mera tiden gick så längtade man efter att åka på dans bara för att rädda Therese. Efter en massa prat på chatten så bjöd jag hem Linda och Therese på middag en kväll. Efter den kvällen så ville jag träffa henne flera gånger.

Det tog nästa ett helt år innan det hände något. Men vi pratade en hel del genom chatten. Sedan så va det en kväll i december 2011 som det blev något annat. Bjöd hem Therese Linda och Anette på middag. När dom skulle åka hem så va det svårt att släppa hem henne. Ville helst att hon skulle stanna kvar.

Efter den dagen så började vi att träffas mer och mer. Sedan blev vi ett par för ca 1,5 år tillbaka. Vilket jag verkligen inte ångrar. Therese är den som ställer upp på mig och barnen oavsett vad. Hon är verkligen min bästa vän som jag blev kär i. Vill inte vara utan Therese en dag.
Varje dag som går så blir bara kärleken starkare och starkare.

I oktober förra året så flyttade Therese och hennes barn in hos oss. Så nu är vi 6 stycken varannan vecka och 4 varannan.

Utan Therese så vore inte livet så roligt. Har dock mina barn som jag älskar över allt annat. Men att leva själv är nog inget för mig.
Sen att alla inte kan se att man fortfarande är samma människa fast mycket gladare och väldigt lycklig struntar jag i. Har jag ett sånt intressant liv så får man väl prata om mig då. Men då ska man ändå veta att det va länge sen som jag mådde så här bra.

Så tack till alla er som bryr er och fortfarande är våra vänner och ni som bara är nyfikna, fråga i stället för att bilda en egen uppfattning och lyssna inte på en massa ryckten.

Nu har alla barn åkt och solen. Lyser inte så jag lägger mig en stund till.


Hej


Redan torsdag.

Trodde väl aldrig att denna vecka skulle gå så fort som den har gjort. Med alla dessa träningar som he varit denna vecka så har det känts som om veckan aldrig skulle ta slut.
Idag ska jag till stan en sväng för att prata. Så skönt att ha någon att prata med som inte tillhör familjen. Känns alltid så mycket lättare när man går där i från.

Vad som sker ikväll vet jag inte. Men nu och till kl 13 så blir det bara lugnt i alla fall. Ska ta tag i lite sen när alla barn är hemma och jag själv oxå är hemma igen.

Tror i alla fall att alla barn kommer att få städa uppe idag. Vi har ju tidigare haft torsdagar som en städdag här hemma. Då gör man fint inför helgen så att man inte ska behöva städa och plocka en massa när alla är lediga.

Jaja nu blir det kaffe och rostade mackor.

Hej


Varför så nere..

Kan inte riktigt få ihop varför jag känner mig så nere hela tiden. Man känner sig tom och man vet inte hur man ska kunna sätta ord på vissa saker.
Denna dag blev inte heller som den skulle. Therese mormor ringde och va dålig så hon ska skjutsa henne till Hudiksvall. Så ikväll blir det till att ta sig till ridskolan själv. Kan ju vara bra så man kommer igång med foten. Men att köra gör väldigt ont. Men jag hoppas att det går bra.
Tur att man fortfarande har mamma här hemma som kan hjälpa till att hämta från dagis. För ända dit kan jag inte köra. Det skulle helt enkelt inte funka.
Man får göra så gott man kan.

Får väl se senare om tiden räcker till så jag hinner ta en tur med Pålle. Behöver ju inte mocka idag eftersom att Sandra kommer. Så då blir det i alla fall lite mindre som ska fixas idag.

Hej


Varför planera något??

Ja men inte så att man kan planera något längre.. Det är träningar till höger och vänster å sen har tjejerna matcher hela helgerna nu för tiden. Undra om vi kommer att kunna hitta på något i sommar som en hel familj?
Vill bara att man kan göra något utan att någonting ska vara i vägen. Men som vanligt så överreagerar jag väl. Får väl helt enkelt se till att gilla läget och hitta på något själv då. Vet inte när vi kommer att kunna göra något som en hel familj nästa gång.

Vill inget annat än bli bra i foten nu så jag kan börja rida igen. Längtar upp på hästryggen nu och bara kunna ta en tur i skogen. Får se om jag kan ta med Pålle på en tur i morgon.

Hej.


Slö och har långtråkigt.

Ja man blir ju ganska så slö av att inte göra så mycket under dagarna. Men det finns inte så mycket att göra heller eftersom att jag får så ont hela tiden. Har inte sovit på tre nätter å då blir man ju lite trött på dagarna. Väntar just nu på att kärleken och barnen ska komma hem. Sen är det ridning för Wilma ikväll. Tror att hon ska rida hemma oxå vad det lät som igår. Så då kan jag cykla med henne så får jag komma ut lite. Har svårt att komma ut själv för jag vill inte att det ska hända något så jag gör illa mig igen.

Ska i alla fall göra så gott jag kan här hemma med att få undan lite eftersom att vi ska ha middag här på lördag. Det är tjejgruppen som ska träffas så då vill man ju att det ska vara lite fint.

Tur att Sandra kommer idag så man inte behöver göra så mycket i stallet i alla fall. Hon är näven klippa som hjälper till så mycket som hon gör.
Vet inte vad jag skulle göra om jag inte fick all den hjälp jag får. Förmodligen så skulle jag göra allt skälv men då skulle jag ha ont där efter oxå.

Ska nog ta tag i lite diskade nu så det blir klart. Men jag måste bara vila lite först så värken släpper lite i foten.

Hej.


Jädra smärta

Ja nu har det ju gått några veckor sedan jag opererade foten. Den är mycket finare nu än vad den va innan. Men den smärta som jag har haft vill jag inte nån ska behöva känna. Två nätter i rad har jag haft så ont att jag inte kunnat sova något. Trotts att jag har fått mera och starkare tabletter så gör det ont som bara den.

Barnen är hemma med mig idag. Har inte träffat dom på över en vecka så då ville jag att dom skulle stanna hemma med mig idag. Får väl se vad vi ska hitta på idag. Man kan ju hoppas att solen tittar fram så vi kan gå ut och mysa lite. Men just nu så känns det som om solen är långt borta.
Så vi stannar inne ett tag till och ska vika lite tvätt som barnen ska få bära upp. Ska bara vakna till liv först.
Blir en aningens trött av alla dessa piller som jag äter.

I helgen så testade jag att rida. Gick jätte bra å det va så roligt. Skönt att sitta på hästryggen igen. Så nu ska jag försöka att rida lite mera. Men i skritt blir det nog bara så jag inte trillar av. Vore ju inte så bra om foten går sönder.

Nä nu blir det mera kaffe så man vaknar.


Hej


RSS 2.0