Nyårsafton

Så va vi framme vid nyårsafton. Årets sista dag. Men som vanligt så ska jag inte på några festligheter. Herr Johansson har jobbat idag så han är inte så party sugen kan jag säga. Det blir som förra året att han kommer att somna tidigt. Vilker jag så klart kan förstå eftersom att han klev upp klockan 3 i natt. Men ändå... Det är så tråkigt att han ska behöva jobba två år i rad när det är nyår. Jag hoppas verkligen att han inte kommer att jobba jul och nyår nästa år. För jag vill ha en riktig ju och fira ett riktigt nyår med vänner och äta gott. Men nu är det ett tag kvar så vi får väl se hur det blir med den saken.

Just nu så sitter jag inne hos mamma och pappa. Vi ska väl äta om ett tag. Jag är så hungrig att jag håller på å gå åt. Men maten är inte klar än så det dröjer väl ett tag till. När vi ska åka hem sen så funderar jag på att åka ner till Linda. Vill verkligen fira nyår jag med. Men vi får se. Jag kankse bara tröttar och åker hem.

Nu ska jag gå å kolla om det blir nån mat här idag innan man svälter ihjäl.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA MINA VÄNNER!!!!!





Julen då

Julen blev bra trotts allt. Wilma och Hjalmar ställde ut gröt till tomten på kvällen för att dom skulle få paket på morgonen. Å tänk att det läg ett paket vid varje säng på morgonen. Wilma fick ett Hello Kitty memory som det senare skulle visa sig att hon skulle få 4 av och Hjallen fick en lego bil. Båda va glada över det.
Danne jobbade så jag åkte in till stan med barnen på förmiddan för att mamma ville ta med dom till kyrkan. Tror att dom gillade att gå där. Wilma tyckte att det va mysigt och Hjalmar sjöng.
Själv va jag hemma och gjorde alla måste dvs stallet och ut med hunden.
Vid 3 tiden så va jag i stan igen och då skulle vi äta. Men Wilma kunde inte äta hon. Det va så spännande med alla klappar som låg under granen. Hon ville att vi skulle öppna allt direkt. Så det va till att äta å sedan vänta på tomten.
Så kom tomten... Måste bara lägga in en bild på tomten.

Behöver jag säga att jag skrattade som att tårarna rann..
Alla skrattade åt tomten i år. Wilma fattade inte första vad som va så roligt. Men sen när tomten hade gått så säger hon "Mormor jag tror att tomten va lite snurrig i huve"
Då höll jag på att dö.

Roligt va det. Fick många fina klappar. Wilma fick sin Hello Kitty dator som hon önskade sig och Hjalmar fick en bilbana som han älskar.
Själv så fick jag kläder som jag behöver och ett par jätte sköna tofflor.

Nu sitter jag här och har ont i magen. Igår fick jag gå hem från jobbet för att jag mådde illa och hade ont i magen. Jag har inte ätit ordentligt sen i söndags. Hjalmar va lös i magen nu på morgonen och det första Wilma sa i morse va att hon hade ont i magen. Men jag lever på hoppet om att det inte blir nå mera. Tur att dom är lediga den häe veckan från dagis iallafall.
Idag så blir det till att försöka städa bort alla baciller som har kommit in i huset. Det måste bort så att vi kan få vara friska. Tycker att det har varit för mycket nu. Sjuk hela tiden.

Nä nu ska jag kolla på lite annat ett tag.

Hej.

Snö snö snö

Visste jag inte bättre så skulle jag kunna tro att det snöar ute. Herre gud säger jag bara. Va snö det har kommit. Jag tycker att det är mysigt med snö på alla sätt men när man inte kan vara ute och njuta av vädret så är det inte nå roligt allt. Jag skulle vilja att bara va någon grad kallt och sol så att man kan vara ute och grilla korv och bara ha det bra. Va gör man nu då. Jo man sitter inne och eldar för fulla muggar. Inte ens hunden vill gå ut. Hästarna blir glada när dom kommer ut men dom blir minst lika glada när dom kommer in igen.

Idag så skulle vi ju åka till stan för att barnen skulle få hjälpa till att klä granen hos mormor och morfar. Men efter att vi hade åkt en liten bit så vänder jag eftersom att jag inte ser vägen. Det är ju en förutsättning att man ser den om man ska komma fram ordentligt. Så då åkte vi hem och åt mat istället och fikade istället.
Sitter och funderar på om jag ska orka ta mig ut nu och skotta bort lite snö, igen. Måste ju hämta in mera ved oxå så det är nog lika bra att gå ut.

Igår så hade vi lite julfika med Dannes kusin och hennes familj. Vi fikade och pratade lite och barnen fick lite julklappar. Glada blev dom. Hjallen fick en skoter som inte nån annan för rör. Bara hans. Wilma fick ett spel. Men får man vara med och spela där. Nä det får man inte.

Hjallen har ju varit sjuk ett tag nu. Vi har varit till doktorn två gånger. Första gången va det utan något bättre resutat. Andra gången så fick vi ny host medicin som vi ska tetsta i helgen. Funkar så där måste jag säga. Jag hoppas verkligen att han är pigg i morgon så att jag kan få jobba. Jag vill jobba nu jag vill inte vara hemma nå mera med sjuka barn.

Men jag vet redan nu att han inte kommer att orka en hel dag på dagis. Synd att mamma jobbar för annars så hade han kunnat varit där nån dag till.
Så nu håller jag alla tummar jag har över att han kommer att vara pigg i morgon.

Nu ska jag ta mig ut och hämta ved iallafall.

Hej å hå


Julen...

Tycker att alla pratar om hur mysigt det ska bli med jul och alla verkar ha gjort så mysigt hemma men jul och allt. Men jag har verkligen inte alls några julkänslor o år. Jag vet inte alls vad det beror på eller varför jag inte kan hitta till julen som jag brukar göra. Jag älskar julen annars. Men inte i år.. Vet inte vad det är. Det kan beror på att jag vet att Daniel ska jobba på julafton. Men det blir ju jul ändå och jag kommer att få ta det lungt och bara vara med min familj.
Så idag ska jag verkligen försöka göra jul här hemma. Det ska grejas å ha sig och jag sa ta fram tomtar och verkligen göra julfint och leta fram julmusik så KANSKE jag kan få nån form av feeling för julen. Men det känns avlägset måste jag säga.

Undrar även om jag ska fråga mamma om vi ska åka till Majas.. Men jag tror inte att hon har tid eftersom att hon skulle få främmande sen.

Nä nu ska jag ta tag i allt julstök så kanske jag hittar lite julkännsla sen.

Hej


RSS 2.0