Nervös

Ja nu börjar jag verkligen att bli nervös. I morgon så ska det ske. En ny och bättre fot ska jag få. Ska iväg till Bollnäs i morgon på operation. Hoppas då verkligen att allt kommer att gå bra så att jag kan använda foten till hösten när dansen börjar igen.Vill verkligen att den ska bli bra nu så att jag kan komma igång igen. Den har ju varit i vägen ett tag om man säger så.

Barnen är idag hos sin farmor så jag gör inte så mycket just nu. Sitter bara och tar det lugnt ett tag.I morgon så ska dom till pappa igen. Så det passar bra med en operation i morgon eftersom att vi inte har några barn hemma i helgen. Då kanske man får lite tid till att vila och bara ta det lugnt några dagar.

Hoppas då verkligen att det kommer att bli bra väder i helgen så att man kan vara ute och grilla.
Har varit igång i två dagar nu med att städa hela huset och städat ute. Fyllde hela bilen med skräp och åkte med på tippen. Så nu är det en hel del som har blivit slängt. Så skönt.

Så nu väntar jag bara på att kärleken ska komma hem så man inte behöver vara själv nå mera.

Hej.

Påsken

Ja då har snart påskhelgen tagit slut för i år. Dom små är med mamma och pappa i Kramfors för att titta på det nya huset. Tror verkligen att dom behöver komma upp och sr vart dom ska bo så dom ser att det inte är så långt. Emelie har åkt till pappa så det är bara Emma hemma som just nu är hos en kompis.

Jag har tagit en promenad med Hector idag. Kan säga att det va hur skönt som helst att komma ut lite.
Har gjort klart allt i stallet så det är vara för dom fyrfotade att gå in sen när vi ska åka iväg och dansa. Hade ju tänkt att jag ska följa med idag så man får röra på sig lite extra. Så idag blir det skygglappar på så man inte ser vissa människor..

Nu mat och kaffe innan vi ska åka.

Hej


RSS 2.0