Inte nå gjort alls

Nä det har inte blivit mycket gjort idag. Har mest bara legat. Men inte har det hjälp inte. Har jätte ont i ögat. Det svider å har sig. Men men.... Jag håller mina tummar på att jag ska vara lite piggare i morgon iallafall. Men som det känns nu så kommer jag väl inte att vara det.
Men OM jag skulle vara piggare i morgon så ska jag röja lite. Ska göra det efter lunch i så fall. När båda barnen sover.

Nä nu ska jag ta å å dricka å sätta mig i soffan =(

Nu får det vara bra

Ja nu vill jag bli frisk. Inatt när jag vaknade så hade jag fått ögoninflammation oxå. Så nu hoppas jag att det kommer att gå tillbaka ganska så fort. Vill inte vara sjuk längre.
Wilma har oxå ögoninflammation så det är från henne som jag har fått det. Men hon är mycket bättre idag. På henne så kom det i torsdags så det borde vara borta på henne snart. Jag hoppas det iallafall för igår så mådde hon inte alls bra.
Vi va upp på NTO en sväng för att det va julmarknad där. Vi träffade på Dannes farmor och farfar. När vi träffar dom så brukar Wilma bli glad men igår så flinade hon inte ens. Så då va hon klen. Så va stannade inte så länge. Åkte på affären och sen hem för att lägga henne. Hon somnade klckan 1 och när klockan va 4 så gick jag upp för att jag tycket inte att hon skulle sova längre. Men när jag kom upp så sov hon tungt. Så det va bara att försöka väka henne.
Fast hon hade nog kunnat sova ett bra tag till om hon hade fått bestämma.

Idag är det första advent. Jag har inte fått nå advent här hemma. Men jag har ju nåt att skylla på. Min förskylning som inte går över. Fast jag har fått ögoninflammation så känner jag mig ganska så pigg. Så nu ska jag ta två alvedon, koka lite kaffe och sen ska jag börja med tv-rummet. Måste ju börja nånstans. Så det är lika bra att bita i det sura äpplet.

Senare idag så ska jag ta med barnen och åka till stan. Det är ju julskyltning där idag. Synd bara att det regnar just nu. Hade varit bra mycket bättre med snö. Man får lite bättre julkänslor när det är snö ute. Men som det ser ut nu så det är ett typiskt höstväder.

Nä nu ska jag försöka sätta lite fart här.

Krya på mig....

Panik!!!!!

Jag har börjat få panik nu. Snart är det första advent å det ser ut som jag vet inte vad här hemma. Så ikväll blir det inte mycket tv-tittande utan jag ska röja. Jag måste få undan nu. Men hur lätt är det att håll på å städa och fixa när man inte är nå pigg?? Inte så kul iallafall. Men jag känner mig iallafall lite bättre idag. Men frossan har börjat komma krypandes nu så jag ska snart sätta fart så att jag får nå gjort ikväll. Tänkte plocka undan i dag och i morgon så ska jag ta alla golv på söndag. Dammsugaren är ändå på rymmen så den kommer inte hem förrens på söndag ändå.

I morgon tänkte jag gå upp på NTO en sväng. Det är julmarknad där. Eftersom att båda inte behöver städa så får Danne göra det eftersom att jag orkar två skåp så är jag slut sen. Så då kan jag gå upp dit å kolla lite. Ibland så finns det nå fint.

Nä nu ska jag sätta fart så det händer nå här hemma.

Så dålig

Jag mår verkligen inte alls nå bra nu. Kan nästan inte äta för det gör så ont i halsen när jag sväljer. Har fått in mig två mackor och en kopp te nu på kvällen så det känndes ju bra. Men i överigt så har jag inte ätit så mycket idag. Har ont i magen oxå. Allt jag äter åker rak igenom... Fryser som jag vet inte vad. Så jag ska snart gå å sova. Ska bara ut å ge hästarna mat å sen ta en duch innan det blir till att krama kudden.

Har iallafall tagit mig till stan idag å handlat lite mat till både oss och hästarna. Men när jag kom hem så va det fel mat till hästarna så jag måste åka till stan igen i morgon. Så jag funderar på att göra det direkt på morgonen så att jag kan vara hemma och försöka städa undan lite. Måste verkligen sätada nu så att man får fint till första advent.

Men nä nu ska jag ringa mamma och höra om hon kan komma en sväng i morgon innan hon ska jobba å sen blir det att ge hästarna så att jag kan sova.

Krya på mig själv =(

Influensan

Då har man drabbat av den då. Hoppas bara på att jag är pigg snart. Känner att jag inte har tid med att vara sjuk.
Igår när vi packade ur huset så kännde jag mig klen. Hade lite ont i kroppen. Så när vi kom hem så satte jag mig i soffan med Hjalmar ett tag. Då kände jag hur ont jag hade överallt. Från fötterna till huvudet. Va helt orkeslös. Så senare på kvällen tog jag en temp. Hade då 38,3, jag som annars brukar ligga på 36. Inte undra på att jag kände mig klen. Så när klockan va runt halv 8 så gav jag Hjalmar mat och sen gick jag upp med honom å la oss i våran säng. Jag somnade nästan på engång. Men det behövdes. Fast sen när jag vaknade så frös jag som aldrig förr. Så då gick jag ut å gav hästarna mat tog sen en varm duch och kröp ner i sängen. Sov och vaknade några timmar. Det va skönt att komma i säng i tid för engångsskull.

Så nu sitter jag här. Med ont i halsen och i lederna. Tur att man har snälla föräldrar som hjälper till att städa ur huset. Hon som köpte det ville ju börja flytta in på måndag så det är lite panik med att få klart där nu.

Wilma sover i sin säng nu och Hjalmar på soffan. Hästarna har fått lunch. Så nu ska jag gå ut och hämta posten och sen ska jag lägga mig på soffan en stund. Måste vila fast jag inte har tid.

Hej hopp

Färjan

Blir så jätte sugen att åka iväg på en kryssning när jag ser på Färjan. Vi ska göra det till våran när man kan sitta ute i solen, om man har tur. Tänkte först om vi skulle åka över nyår men eftersom att vi ska bort över jul så stannar vi hemma. Så nu har jag lite att se fram mot.

Först julen
Nyår
Jag fyller år
Danne fyller år
Wilma fyller år
Kryssning
Sommar
Hjalmar fyller år..


Vi ser de snöar..

.. Det va ju roligt, hurra.. Ja nu är det bara 1 månad kvar  till julafton. Nu när det snöar så får man verkligen julkännslor. Tänkte att om jag hinner ikväll så ska jag städa undan så mycket jag orkar och sen ska jag börja leta fram advetsljusstakarna. Vet inte riktigt vart alla ligger men jag måste städa lite först innan jag ska ta fram sånt. Jag hoppas verkligen att den här snön kommer att ligga kvar. Det blir så mycket roligare att vara ute med Wilma nu när man kan åka pulka med henne istället för att gå runt och halka.

Idag har vi varit på bvc med Hjalmar. Han växer och blir stor. Nu väger han hela 7 kilo. Stora pojken min. Idag har han även fått potatis för första gången. Tror att han gillade det. Han smaskade som bara den när han fick det så i morgon blir det lite mera potatis. Ska åka på jakt efter gröt åt honom oxå. Han kan ju inte äta vad som helst men jag har fått namnet på en gröt som han ska kunna äta. Men jag får ta det senare för idag har jag inte tid.
Bara Danne kommer hem igen så måste vi åka upp till huset och plocka ur det som är kvar så att jag kan börja städa där. Slipper iallafall att ta fönstren på utsidan så det är ju bra. Finns inte så många fönster heller så det går ganska så fort. Sen är det ju lättare att säda ett tomt hus än när det finns en massa möbler ivägen.
Så i morgon hoppas jag att man kan börja med städningen. Måste vara klar så att Åsa kan flytta in den 1/12.

Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag hämta barnvakten så att jag kan gå ut och mocka. Hjalmar sover så då får han vara inne. Men innan jag är klar med allt så har väl han hunnit vakna som vanligt. Men jag ska försöka skynda mig lite så att jag blir klart och kan ta in hästarna. Men eftersom att det inte blåser så mycket så kan dom vara ute ett tag till.

Nu ska det sättas fart.

Tjopp tjopp

Det va på tiden..

Igår så va jag till stan å klippte mig. Det va verkligen på tiden att jag gjorde det. Hade ett hår som såg ut som en risbusk. Men nu är det fint igen. Jag har fått tillbaka en frisyr igen. Känns hur bra som helst.
Är ganska så glad oxå. Jag har gått ner några kilo. Ska gå ner 6 kilo till så är jag nöjd sen. Det är iallafall vad jag vill så nu är det bara för mig att köpa på. Det går ganska så lätt att gå ner tycker jag. Men det beror nog på att vi båda håller på nu. Danne ska gå ner några kilo han oxå. Så nu peppar vi varandra. Lättare än när man är själv.

Idag så har vi packa ur en massa saker från det andra huset. Hon som köpte det vill flytta in den 1/12 så nu har inte så lång tid på oss att städa klart. Man är ju nån form av expet att skjuta upp allt så att man måste göra sånt helst sista dagen. Men nu är det inte så mycket saker kvar. Sen är det bara städningen. Vilket jag tror kommer att gå fort. Hoppas på det iallafall.
Har hämtat alla kläder som vi hade kvar där uppe så nu håller jag på  å tvättar allt som va kvar. Kan säga att det kommer att ta lite tid. Skulle tro att det är ca 5 sopsäckar full med kläder som ska tvättas. Så nu behöver jag inte ha tråkigt. Måste bara köpa mig en till torkställning.

I morgon är det bara att fortsätta med att plocka klart. Så jag hoppas att vi hinner bli klara i morgon. Tänkte åka så fort mamma och pappa har kommit. Måste även få hjälp av pappa att bära ett skrivbord.

Nä nu ska jag gå å ge hästarna lite kvällsmat så att dom klarar sig tills i morgonbitti.

Natti natti

Städ och bakdag

Ja idag ska jag städa undan hela huset. Måste få lite ordning på saker å ting nu. Har bara låtit det vara eftersom att vi har haft så mycket att fixa med. Men nu börjar allt att få sin plats iallafall. Har nyss rensat bland alla leksaker. Så nu har vi en hylla nere i köket med saker på och sen kommer jag att ta upp resten. Man behöver ju inte ha allt på samma ställe. Så nu ska jag fixa uppe i Wilmas rum sen och ställa i ordning där. Det är ju klart där uppe bara det att det inte finns några leksaker där. Men jag ska fixa med det idag hade jag tänkt.

Ont i magen har jag oxå. Har aldrig haft det förr när jag ska ha grejerna. Men efter det att jag har fått barn så har jag börjat få jätte ont i magen. Men dom säger ju att dom som inte hade ont i magen innan får det efter man fött barn och tvärt om. Så vilken tur då.... För dom som inte har ont i magen. Men jag tackar ändå gudarna för att jag inte blir så grining och sur när man ska ha det här. Finns ju dom som det inte går att prata med.

Annars så ska jag baka lite sen. Bara Danne vaknar så ska jag åka iväg på affären och handla lite. Måste baka nån kaka eftersom att jag får besök i morgon av några mammor från föräldrargruppen. Ska bli kul att träffas. Undra bara om alla kommer... Men det vissar sig tidsnog.

Nä nu ska jag plocka undan lite till medans barnen sover. Wilma har ju blivit sjuk igen. Förskyld.. Så nu blir det inte mycket mat för henne.. Så nu blir det att muta med lite gosaker så att hon får nå i magen iallafall.

Hej hopp

Burrrr

Hua va jag har frysit idag. Tycker att det har varit så kallt idag. Men det har ju inte varit undra på när det har varit ett väder som man inte vill ha. Det har väl regnat hela dagen skulle jag tro. I morse vid halv 8 när jag släppte ut hästarna så började det att regna sen har det regnat å regnat å regnat. Så idag blev det en inne dag. Tråkig tycker jag. Men ibland så blir det så. Fast det gjorde inte så mycket att det blev just idag för Wilma har haft lite höjd temp så för hennes del så har det bara varit mys i soffan och sova en massa. Man märker på henne så väl när hon är på väg att bli dålig. Hon gnäller och slutar äta.

Nu har jag nyss tränat lite. Kan säga att jag skulle behöva stå minst 20 minuter till. Men jag fick så ont i handleden. Det är från när jag rammlade här hemma. Trodde inte att det skulle bli nå men så fel jag hade. Så i morgon så kommer jag att linda handleden innan jag ska träna. Det är så skönt när man får lite träningstid för sig själv på kvällen. Ska verkligen försöka träna 4 gånger i veckan plus ridningen som blir. Så nu borde det snart hända nå på vågen. Alla graviditetskilon är iallafall borta så det känns bra. Måste säga att jag har haft tur även denna gång. Men Wilma så försvann som efter 12 veckor och nu efter ca 4 månader så har dom försvunnit efter det att jag fick Hjalmar. Så skönt!!!!

Nä nu ska jag ta och äta en korv för jag blev akut dödshungrig.

Hej på er..

Håller jag på å bli sjuk??

Känner mig lite ur form nu på kvällen. Fryser och har haft lite ont i huvudet. Det är ju mycket som går så här på hösten. Men jag hoppas att jag kommer att klara mig. För blir en sjuk så blir alla sjuk. Det slår ju aldrig fel.

Idag har vi varit ute i flera timmar. Wilma älskar verkligen att vara  ute. Hon hjälper till med allt, fast på hennes egna sätt så klart. Idag har hon även ridit på Hubert en sväng. Ska ta ett kort på henne när hon rider och lägga in här.
Hagen blev nästan klar idag. Det är bara tråden som fattas och en bräda lite här å där. Men om det är bra väder i morgon så tänkte jag göra klart så att jag kan ha hästarna där sen. Skulle underlätta en massa på morgonen iallafall.

Ikväll så hade ju jag tänkt att träna. Men jag har inte orkat. Så nu ska jag gå och ta en varm dusch och sen ska jag krypa ner i sängen. Tänkte läsa lite innan jag somar.

Så det va allt för ikväll.

See you

Redan söndag igen.

Vart har veckorna tagit vägen??? Fattar inte alls. Det känns inte som om jag hinner med längre. Dagarna går så jätte fort.
Idag så vaknade vi vid halv 7. Då fick barnen välling i sängen. Sen så låg vi och myste ett tag innan Wilma tyckte att vi skulle gå ner. Så då va det bara att stiga upp och gå ner. Vi åt frukost lite senare och sen så satt vi i soffan och kollade lite på tv innan kläderna skulle på.
Sen åkte vi till stugan. Fick mat där. Mammas hemgjorda köttbullar. Dom är goda dom. När vi hade ätit och Wilma hade flyttat om nästan allt hos mamma och pappa så åkte vi hem.
Väl hemma så la jag Wilma gav Hjalmar mat, la Hjalmar i vagnen och gick ut för att göra klart allt i stallet. Tycker att det är så skönt när Wilma sover så att man får lite tid att vara där ute själv. Det går ju lite fortare.
Jag hann även med att slå ner några stolpar till nya hagen. Hoppas bara på att jag kan få ner dom som fattas i morgon innan det blir helt fryset i marken. Men det borde gå. Tror att det va 5 som fattades. Men med min tur så kommer det väl att bli 10 minus i natt och snöstorm i morgon så att jag inte hinner. Bara för att jag nästan är klar. Tur att jag har några plastpinner som man kan stoppar ner i så fall.

I morgon så tänkte jag ta mig en promenad på förmiddan. Lika bra att passa på medans Daniel ändå ska sova. Sen blir det väl att jag kommer att vara ute och göra klart så att jag kan byta hage åt hästarna. Sen så MÅSTE jag även träna i morgon. Vecka som har varit har verkligen varit en slövecka. Jag har haft noll motivation. Men nu känner jag att jag måste träna igen. Sover så mycket bättre om jag gör det. Sen så har jag inte lika ont i nacken heller när jag gör det.

Mamma ska komma hit i morgon efter jobbet så då ska jag även passa på att åka upp till gammelhuset och röja ur ett rum. Det börjar bli panik med det nu. Hon som har köpt huset kommer ev. att vilja föytta in tidigare än vad vi hade tänkt. Men det är bra. Då får man lite press på sig. Annars så kommer man att dra på det till sista stund.

Nä nu ska jag gå å ta mig en dusch och sedan vilka lite tvätt.

Kommer väl några rader i morgon oxå =)

Tjopp 

En dag för mig själv

Det är inte varje dag som man är helt utan barn. Kommer inte ihåg när jag va det sist. Men idag så tog Daniel med sig båda barnen ner till Gävle för att hälsa på Peter, barnens farbror. Så då passade jag på att åka å handla lite och städa undan. Det va ganska så skönt att vara själv ett tag men det va så tomt hemma. Så när jag hade plockat klart så gick jag ut i stallet och fixade. Tog mig en ridtur innan dom kom hem igen.
Det va så ovant att vara utan barn så jag stressade på ändå fastän att jag inte hade behövat göra det. Men nu sover dom båda två och Danne har två kompisar här som han dricker grogg med så då kan jag sitta här ett tag och skriva.

Mamma ringde nyss. Hon hade pratat med ett par bekanta som har stuga på samma ställe där mamma och pappa har sin. Karln i huset har fått cancer. Tydligen så ligger han mest. Jag kan inte fatta att han som alltid va så glad och pigg bara ligger nu. Blir lite tårögd när jag tänker på det. Han har två barn oxå. En son som är 18 och en dotter som är 15. Tycker så synd om dom. Fatta att vara så ung och ha en pappa som bara ligger hemma och bokstavligen tynar bort. Kan inte sätta mig in i hur det kan vara.
Man ska verkligen ta vara på varje dag för man vet inte när det sista kommer.

Fast nu ska jag inte tänka på det nå mer. För nu ska jag gå till tvättmaskinen och slänga in lite mera tvätt innan det är kväller.

Hej så länge

Torsdag

Ja idag vet jag inte alls vart dagen har tagit vägen. Den har gått så fort. Men det kan ju bero på att vi har hållit igång hela dagen. På förmiddan så gick vi ut och städade undan lite på gården. Jag fixade klart i stallet medans Wilma och Daniel tog bort några små träd och buskar. Sen va vi in för att åta lunch. Efter lunchen så är det alltid sova som gäller för Wilma. Hon orkar inte riktigt hela dagar än. Så hon sov nån timme innan hon vaknade.
Medans hon sov så va vi ute igen och städade undan i lagårn så att vi fick plats med tvättmaskin och tummlare. Nu tänker säker alla, tvättar dom i lagårn. Men riktigt så är det inte. Det är gammla mjökrummet som allt står i. Det va ju länge sen som det fanns kor här. Vi ska ta in tvättmaskin och tummlare sen när nya badrummet är klart. Men eftersom att vi inte ska börja med det förrens till våren och jag måste tvätta så får det såt där ute så länge. Går ju bra det med.

Nu har Hjalmar somnat på soffan och Wilma har nyss lagt sig. Så nu ska jag röja undan i köket innan jag ska kolla på Sjukhuset. Tycker att det är så bra. Igår när jag kollade så föddes det ett barn. Jag vill ju så gärja jobba på förlossningen. Har funderat på om jag ska söka dit nästa sommar för att kolla om det är sånt som jag vill jobba med. För om jag känner att det är något för mig så tror jag nästan att jag vill läsa till barnmorska. Synd bara att förlossningen ligger så långt borta. Men om det blir så att jag skulle jobba som det så måste jag ju utbilda mig först och det tar ju några år.
Ja vi får se vad det blir. Kul skulle det vara iallafall.

Nä nu ska jag sätta fart igen.

Hej så länge..

Julen

Ja det låter väl kanske lite tidigt att börja planera julen redan. Men jag måste om jag ska hinna med allt. Ska sätta mig och skriva ner allt som jag ska göra innan det blir jul.
Vi ska ju åka bort i år. Ska bli så skönt att slippa den stress som jag kan känna när det är julafton. Vi ska åka till fjällen med mina föräldrar, min moster och morfar. Så vi ska fira lite jul den 14/12 med Daniels släkt. Så nu ska jag skriva ner det som jag ska baka innan dom ska komma hit på mat. Sen vad jag ska handla och vad det kommer att bli för mat. Det kommer troligen att bli ett helt vanligt julbord. Gott ska det bli. Tycker om julen med all mat som finns då.

Just nu så håller jag på att baka lite. Har hittat ett jätte lätt recept på bröd som jag håller på med. Tycker om att göra sånt själv i den mån jag hinner med. Men idag så hade jag tid så då kan jag göra lite matbröd. Tänkte att jag ska leta fram några goda kakor så ska jag baka sånt nån dag oxå.

Sen ska Wilma få lite lunch innan det är dax att sova en stund. När hon sover så ska jag ta golven nere. Det behövs kan jag säga. Dom är så lortiga nu så det finns inte. När hon har sovit klart så ska vi gå ut. Så jag passa på å göra klart i stallet då. Tänkte vara inne på på förmiddan å fixa lite. Skönt att få lite fint igen.

Nä nu ska brödet in i ugnen snart.

Hej på er..

Lite lugn och ro

Passar på att sätta mig en stund nu mednas barnen sover. Man har ju inte så mycket tid för sånt när dom är vakna. Men nu kännde jag att jag inte orkade göra så mycket mera än att man sitta en stund å ta det lungt.

Mamma kom en sväng innan hon skulle åka å jobba så då kunde jag passa på att åka till det andra huset och slänga in lite tvätt. Ska hämta den sen när jag orkar. Få se om svärmor kommer hit sen för då kan hon vara hemma medans jag åker upp en sväng. Går ju fortare om man åker själv än att man ska ha två pluttar med sig.

Annars så har jag äntligen städat ur skrubben som ska bli klädkammare. Skulle gissa att det va minst tusen flugor där inne. Hua. Tycker att dom inte är så trevliga. Så nu ska jag bara tvätta av fönstret och torka golvet så kan jag börja hänga in kläder sen. Ska bli skönt att det det gjort. Kanske att jag ska passa på att göra det nu medans som sover.

Annars så jobbar Danne sent idag så jag blir hemma själv hela dagen. Så ikväll blir det träning för hela slanten bara Wilma och Hjalmar har lagt sig. Det är ju så skönt att få köra slut på kroppen några gånger i veckan. Igår blev det ridning så idag blir det styrke träning i stället.

Nä nu ska jag kika runt lite innan jag sätta fart igen.

Tjopp tjopp

Nån har varit i stallet

Ja jag börjar bli lite fundersam nu. Ikväll när jag skulle natta hästarna så va det nån som hade varit i stallet. Att jag såg det är ju för att vi har grus i mitten av stallgången och där va det en massa spår. Vem är det som har varit där???? Jag har inte en aning. Men man blir ju lite rädd ifall det är nån som kommer att komma tillbaka. Kanske nån som släpper ut hästarna eller gör nå annat med dom.. Man vet ju inte vad det finns för konstigt folk nu för tiden.

Iallafall så trivs jag hur bra som helst här nere. Det är så skönt att ha ett stort hus. Fattar inte hur vi har fått plats förr. Men bara man får ordning på allt så kommer det att kännas ännu bättre. I morgon så tänkte jag ta tag ialla kläder. Har ju en massa som bara ligger lite överallt. Men nu måste sånt in i en garderob.

Om jag hinner så ska jag åka till det andra huset och hämta lite blommor som finns kvar. Kan ju vara bra att ta hem sånt så att dom inte dör där uppe. Men det ska väl inte vara nån fara än.

Nä nu ska jag gå och borsta tänderna och sen lägga mig och läsa i boken som jag håller på med nu.

Tack å hej..

Utmärkelse

Jag har fått en utmärkelse av Angelica .. Tack tack :)


 

Nu kommer denna utmärkelse med några regler:
1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.
2. Länka till personen du fick den ifrån.
3. Nominera minst 7 st andra.
4. Länka till dem i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.

Jag läser ju inte så många.

Men jag har ju


Linda
angelica

Skriver igen då

Igår så skrev jag ett långt inlägg men allt bara försvann. Det gick inte att spara alls. Så nu gör jag ett nytt försök.
Vi har iallafall fått internett här hemm nu. Man har saknat det lite fast å andra sidan så har man fått en massa gjort när man inte har haft en dator att sitta vid.

Idag har vi fixat en massa här hemma. Har börjat med kontoret. Sen så har Danne och en kompis till honom hämtat dom möbler som va kvar i det andra huset. Så nu är sånt borta iallafall. Nu är det bara småplock och städningen kvar. Men det ska gå fort, får jag hoppas iallafall.
Sen har jag varit ute en sväng oxå. Det va skönt att göra klart stallet medans barnen sov. Allt går så mycket fortare då. Ska man ha med Wilma så springer ju hon runt hela tiden och man gör allt så fort att man glömmer hälften.

Vi har även hittat ett datum för jullunch med Dannes släkt. Hoppas att dom kan ta det datumet bara. Så Angelica läs på familjeliv jag har skrivit till dig där. Men annars så tänkte vi den 14/12 runt 12 tiden. Hör av dig om det går bra för er.

Nu ska jag städa undan lite mera innan det är dax för Ensam mamma söker.

Hej på er så länge

Dax att skriva lite

Ja jag måste ju bara sätta mig några mi nuter här för att skriva ner lite av vad som har hänt.
Vi har iallafall flyttat, nästan klart. Sen har stallet blivit klart så nu kan jag äntligen ta in hästarna på natten. Känns så bra att man slipper planera och åka iväg. Nu är det bara att gå ut när det passa mig. Så underbart. Vi har börjat få ordning på allt i nya huset.

Just nu så håller jag på å tvättar lite och plockar undan i det gamla. Vi har ju bara en massa rammel kvar så nu måste man gå igenom alla papper som ligger överallt. Ska ta tag i allt nån dag när jag orkar. Men man har ju inte sån stor motivation att håll på här längre. Jag vill bara slänga ner allt i en stor säck och ställa det nånstans så att jag kan kolla på det sen. Men det är lika bra att göra allt nu för annars så blir det inte gjort.

I helgen som kommer så ska vi till mamma och pappa och äta på lördag. Ska bli så gott. Jag har inte ätit riktig mat sen i torsdags. Håller på med en diet. Måste bara få en skjuts iallt så att jag kommer igång att gå ner i vikt. Så nu känns det jätte bra. Tränar varje dag oxå för den delen.
På söndag är det ju farsdag så jag tänkte att jag ska kolla om jag hittar nå bra till Danne i morgon när jag ska till stan. Eftersom att jag inte fick nå när det va morsdag så kan ju han få när det är farsdag.

Nä nu ska jag fortsätta.

Hej på er..

RSS 2.0