EEG

Ja igår så va vi iväg till Hudik på EEG med Hjallen. Han somnade ganska så fort när han skulle bli undersökt så det va ju bra. Hoppas bara på att man kan få ett bra svar sen oxå. Orkar inte med nå mera bakslag nu.
Så igår när man kom hem så va man en aningens trött. La mig på sängen och vilade lite medans barnen kollade på tv. Man har ju ändå tur att man kan göra så och barnen låter en vara ett tag.

Igår kväll så fixade jag och Emma i stallet. Blev super bra med kaninburen. Nu vet man att alla kaniner håller sig inne och vi behöver inte fånga in Dora varenda dag så att hon kan mata sina ungar,

Ikväll så blir det jobb igen. Vilket kommer att bli bra. Va dock länge sen som jag va på Hedbacka som jag ska vara på ikväll. Men det brukar gå bra så jag hoppas att det gör det även ikväll.

Nu blir det kaffe och tv ett tag innan man orkar ta tag i dagen.

Älskar min familj här hemma över allt annat, Therese, Emma, Emelie, Wilma och Hjalmar. Ni är dom som gör att man orkar kliva upp på morgonen <3

Ny vecka igen.

Ja då va det ännu en ny vecka. Helgen som var måste jag säga va bra. Bjöd hit Linda, Tobbe och Lena på mat. Dom 3 står oss båda väldigt varmt om hjärtat. Man vet vart man har dom och man kan alltid vända sig till dom 3 oavsett när.

Mina två änglar kom hem igår. Så nu kommer dom att vara hemma en vecka innan dom ska åka med mamma och pappa till deras nya hus i Kramfors. Dom ser verkligen fram mot det och det ska bli kul för dom att kolla vart dom ska bo så vet dom sen. Tror att det är nyttigt för dom att komma upp så dom får se att det inte är så långt och att vi kan åka dit ändå.

Idag så har jag ordnat med lite så nu börjar saker och ting falla på plats. Detta år kommer att bli hur bra som helst. Ser verkligen fram mot sommaren då det kommer att hända en hel del. Vi ska njuta av detta år och vi ska fixa här hemma så det blir lite finare.

Jag ska jobba men jag kommer även att vara ledig en hel del eftersom att dagis stänger en månad.

Idag så kommer även som stora tjejerna hem. Så nu är allt snart som vanligt igen.
Måste dock ta tag i lite städning idag. Golven är nog mera grusig än vad vägen utanför är. Så nu blir det till att diska, tvätta och ta golven nere. Sen får alla barn städa uppe för där bor inte jag. Det är dom som rör till så då får dom allt ta och städa där uppe oxå.

Nä nu är det lika bra att sätta fart.

Hej.

Äntliga friska

Nu hoppas jag att vi får vara friska efter detta som har varit. Jag orkar inte med att vi ska vara sjuka nå mera nu. Känns som om vi har varit sjuka så det räcker för det kommande året. Men man ska aldrig säga aldrig.

Idag är det en sån där lång dag. Therese åkte och jobbade klockan 7 i morse och kommer inte hem förrens efter 21. Hon skulle på utbildning efter jobbet och sedan är det ju dans för hennes del idag. Men jag saknar henne som en tok. Längtar så mycket efter henne när hon inte är hemma. Kan inte sätta ord på hur jag känner för denna människa.

Jag har plockat och haft mig mer eller mindre hela dagen idag. Så det känns skönt att man får undan lite saker. Har så mycket som man inte använder. Så då kan man lika bra sälja det. Bättre att det kommer till användning av nån annan än att det ska stå här och samla damm.
Men när jag skulle ta dammsugaren så smällde det till i nacken så nu kan jag nästan inte röra mig alls. Så nu blir det till att sitta stilla. Tar mig ett glas vin i stället så kanske man kan slappna av lite. Gott är det i alla fall och det blir ju roligare att ha ont om man tar sig lite vin.

Men nu ska jag skriva protokollen från mötet som vi va på igår. Så blir det gjort.

Hej.

Slut på helgen.

Ja då va det söndag igen då. Helgerna går fort när man jobbar. Men jag tycker om jobbet så det är absolut inte några problem att jobba när det är helg.

Idag så är det årsmöte på dansen. Ska bli spännande och höra vad alla har att säga om någon vågar prata. En annan måste ju vara med eftersom att jag skriver ner allt som sägs.
Efteråt så är det dans. Ska bli roligt att dansa lite. Måste hitta tillbaka till dansen som jag en gång har tyckt så mycket om.

Men nu är det fotboll med brudarna en timme. Sen ska vi skjutsa hem Max. Efter det så får vi se vad vi ska göra. Jag ska ta tag i lite hemma i alla fall.

Det va allt.

Hej


Fredags myyys

Eller så ska jag vara på jobbet ikväll. Ja det ska jag. Men det kan vara bra det med. Tycker verkligen om att jobba med människor som jag gör. Att vara med dom äldre gör att man får energi och man får lyssna på en massa historier från när dom va yngre. Vilket kan vara väldigt intressant.
Synd bara att man måste ringa och leta jobben som det är nu. Man orkar inte ringa och tjata direkt men vad ska man göra då.. Lika bra att ligga i så man får jobba.

I morgon så skulle jag igentligen åka på middag. Men eftersom att jag måste jobba så blir det till att vara hemma i stället. Synd det.. Jag som hade laddat för att åka på middag. Så jag får vänta tills nästa gång.

Barnen är fortfarande sjuka. Så man kan inte direkt göra så mycket. Det är till att vara hemma och hålla på i stället. Har fått undan en massa idag i alla fall. Så det va skönt. Har torkat hela nedrevåningen och damsugit. Så nu är det lite renare i alla fall. Så nu ska man bara elda på lite igen så att värmen kommer tillbaka.

Men nu måste jag göra mig klar för att jobba lite då.

Hej

Börjar bli orolig

Ja nu börjar jag faktiskt att bli orolig över Wilma. Hon äter inte och dricker knappt något alls. Försöker verkligen med att få i henne allt som hon igentligen tycker om. Men det går inte. Blir nog till att ringa Linden igen om detta inte ger med sig. Hon har blivit tunn på kroppen. Hon ser verkligen sjuk ut. Inte ens när hon har haft magsjuka så har hon varit så här dålig. Ibland så önskar man att man inte va så insatt i vården som man är. En hel del tankar snurrar i huvudet nu.
Man ska absolut inte läsa en massa på nätet. Men ibland så gör man det ändå.

Idag så blir det till att ta det lugnt på förmiddan. Sen så ska Wilma få åka till mamma på jobbet en liten stund så jag kan jobba några timmar. Vid 5 ikväll så kommer mamma och pappa hit med barnen och fikar för att fira Wilma. Hon behöver verkligen piggas upp så då tar vi det bara med mamma och pappa idag så kommer vi att ha kalas när hon är piggare sen.

Annars så va det ju dans igår. Visste inte om jag skulle åka eller inte. Men jag åkte och tur va väl det för det gick bra. När jag åkte hem så kände jag att jag hade gjort något bra. Alla va svettiga och trötta så då vet man att dom har fått dansa av sig.

Nu blir det lite mera kaffe här så ska jag mysa med Wilma.

Hej

Hemma dag..

Ja sova vi hemma då jag och Wilma. Hjallen är på dagis. Mamma kom och hämtade honom så behövde jag inte ta med Wilma ut i onödan. Hon är fortfarande helt slut. Men jag hoppas att det vänder snart så hon blir pigg och frisk.

Idag så blir det till att försöka ta tag i lite här hemma. Ser ut som jag vet inte vad. Men man ska ju orka oxå. Känner att min ork börjar ta slut igen.
Vill verkligen inte tillbaka till där jag va i höstas. Vill få må bra och leva livet.

Men nu tar jag kaffe och tar tag i denna dag.

Hej


På väg hem

Ja då är man på väg hem igen då. Har varit skönt att komma hemifrån några dagar men eftersom att Wilma har varit sjuk så känns det så meningslöst att man åkte. Jag har inte gjort nå alls. Mest varit inne med henne. Vilket har varit tråkigt. Men vad ska man göra då. Men hög feber och ögoninflammation så kan man inte göra så mycket.

Hjallen har i allafall varit och badat. Det tyckte han va jätte roligt. Dom stora tjejerna har varit på stan. Men va har jag gjort? Inget alls... Känner mig bara nere nu. Som vanligt så skiter det sig när man ska åka hemifrån. Så i fortsättningen stannar jag hemma. Finns ingen anledning att vara borta när man bara förstör hela tiden.

I morgon blir det till att ringa linden så att dom får kolla upp Wilma. Hon har haft feber i flera veckor och så fort hon är på dagis blir hon sjuk. Så hon kommer att få vara hemma till veckan oxå. Varför släppa iväg henne till dagis när hon bara blir sjuk.
Det suger verkligen att man inte kan göra något. Börjar på allvar tro att hon blir sjuk vart hon än är. Hennes immunförsvar måste vara i botten..

Jaja snart sk vi stanna och äta i allafall...
Sen hoppas jag att tiden går fort så man är hem snart igen.

Hej


Oskarshamn

Ja så är man på en liten semester med familjen. Hälsa på svärfar med familj.
Bilresan gick hur bra som helst. Alla barn va supet duktiga när vi åkte bil. Till å med Hector kom till ro och sov nästan hela vägen ner.

Blev god mat och vin igår. Barnen lekte och spelade spel.

Nu ska vi snart äta och sen blir det att åka till stan en vända.
Blir att åka på Apoteket i alla fall då Wilma har fått ögoninflammation. Jag vet ärligt talat inte om jag orkar mera snart. Vi har varit sjuka så länge och mycket nu. Så jag hoppas att jag kan stoppa detta fort nu.

Men nu mat innan vi ska åka.

Hej


RSS 2.0