Helgen då

Ja då kan man väl ändå säga att denna helg har gjot sitt. Igår så skulle jag åka in till stan en sväng. Men istället för det så hamnade jag och Hjalmar i Gävle med mamma och pappa. Va ju trevligt det med att få komma dit en sväng. Gick genom hela IKEA utan att handla något alls. Det som kom med ut var två blommor som mamma betalade. Så det va ju bra gjort det. Vi va in på hööks där mamma köpte ridstrumport och vantar till Wilma som hon ska få när hon fyller år. Så nu har hon snart allt förutom ridstövlar och en väst. Men efter som att hon är så liten så finns det inte något sånt som passar henne. Så det får bli vid ett senare tillfälle.
Själv så hittade jag en kofta och strupor som jag ville ha. Tänkte inte handla något heller eftersom att det blir till att spara om man ska kunna åka till Spanien.
Sen va det bara att åka hem så man kunde göra sig klar för kvällen. Jag skulle med Linda på fest. Trevligt va det och god mat fick vi. Tog det lungt och drack lite vin. När vi kom ut så övergick jag till vatten. Tack å lov för annars så hade jag nog inte varit människa idag.

Idag så har iallafall Wilmas kompis Jasmin varit här på besök. Tror att dom tyckte att det va roligt båda två. Så nu är det tjat som kalas som skall komma =)

Hajllen den kraken han va så trött att han höll på att somna när han låg och myste med mig i soffan så det va bara att byta om på honom å ner i sängen. Så han sover som en stock.
Wilma tog det lungt hon. Hon skulle måla naglarna men om hon skulle göra det så måste man duscha först. Så upp till duschen och skura hela kroppen. Sen satt vi i soffan och pratade lite om vad vi ska göra i morgon. Flätade håret på henne och målade naglarna.

I morgon då.. Ja då ska vi ju få komma till psykologen. Det kommer verkligen att bli jätte bra att få riktig hjälp. Men Wilma har ju bestämt att hon ska inte prata med henne. Så vi får väl se hur det går. Eftersom att hon har lite svårt att vara tyst en längre stund så tror då jag att hon kommer att prata som bara den innan det är klart.

Nu så ska jag gå å sova. Tänkte att jag skulle städa undan ikväll. Men jag orkar inte så nu får det bli i morgon som jag gör sånt. Skulle verkligen behöva göra en riktigt storstädning av hela huset. Torka av alla ytor och lite sånt. Men så fort jag ska börja med det så råkar det alltid dyka upp nå annat..

Nä nu ska det in mera ved i kaminen så att det blir varm sen är det kväller. Är lite trött efter gårdagen så jag behöver nog sova lite.

Hej.

En sån olust känsla

Jag har en sån stor olust känsla vad det gäller Wilma. Dels att hon är ledsen och verkligen framkallar kräkningar för att slippa gå på dagis. Sedan så har hon börjat att få svårt att vara på platser där det är mycket folk. Vilket är lite jobbigt eftersom att hon blir så otroligt stressad över att tex gå på stan. Idag så var jag tvungen att åka in till stan en sväng för att kolla på nya byxor. Men när jag sa att vi skulle åka in till stan då vi satt i bilen så ville hon att vi skulle vände på en gång och åka hem. Hon ville inte åka in till stan. Men anledningen till att vi skulle in igentligen var ju att dom skulle vara ett tag hos mamma och pappa. Jag skulle iväg på lite dans. Vilket verkligen var behövligt då jag börjar känna mig kvävd av att vara hemma hela dagarna. Bara vi kom från stan och hem till mamma så gick det bättre. Där vet jag att hon känner sig trygg så då går det bättre.

Ikväll när vi skulle äta så började hon att äta lite. Sedan så petade hon mest i maten och till slut så tog hon en tugga och tuggade lite på maten innan hon sedan spottade ut allt igen. Ett barn som är knappt 4 år kan väl inte ha en ätstörning. Eller??? Eftersom att hon bara åt en tugga på mackan i morse och nästan inte någon lunch alls och nästan inte nån middag. Hon är så otroligt dålig på att äta. Vill inte tvinga i henne heller så att det bara låser sig. Så jag försöker med allt. Helst av allt så vill jag att hon iallafall ska äta ordentlilgt iallafall en gång om dagen. Men det är svårt.

I morgon så ska jag iväg på fest. Det ska bli så skönt att bara släppa allt och få träffa en massa normala vuxna männsikor. Känns som om det kan behövas nu. Att göra något som jag inte brukar göra. Ska iväg vid halv 6 i morgon kväll så det är ändå ganska så tidigt som jag beger mig hemifrån. Å utan att skämmas så ska det bli så j*ä*v*l*a skönt!!! Men som vanligt så kommer ju inte jag att kunna släppa alla tankarna kring Wilma. Men jag ska göra mitt bästa i morgon.

På söndag så ska Danne åka bort igen för att jobba. Men jag tror och hoppas att han bara ska vara borta över dagen/kvällen. Att han kommer hem på natten till måndag. Det är vad jag räknar med. Men av egen erfaranhet så vet jag hur det kan gå.

Det känns som om allt man skriver om är Wilma. Det är bara hennes namn som nämns. Hjalmar har kommit helt utanför han den kraken. Han har för den delen haft det toppen i fjällen. Han hade åkt en massa skoter och varit på en lekland. Så han var hur nöjd som helst när han kom hem. I morgon så kommer det att bli en hel dag med bara Hjalmar. Danne och Wilma ska på en skoterträff. Så då får jag lite tid över till bara honom igen. Känner att jag behöver det.

Min önskan nu är att allt ska bli bra fort. Men att skynda på ett barn går inte. Talade om för Wilma vad vi skulle göra på måndag. Till svar fick jag att hon skulle då inte prata med henne något. Men eftersom att hon har svårt för att vara tyst så borde det gå bra.

Nä nu ska jag gå å lägga mig i soffan ett tag innan jag förflyttar mig till sängen. Å i den ligger.. Gissa vem... Jo WILMA. Vilken överraskning...

Det va allt.

Hej.

En dag i taget..

Ja då tar vi en dag till då.. Känner mig lite mera motiverad till det mesta idag. Jag har iallafall fått bort nästan all tvätt så det känns bra. Har ju så klart en massa kvar som jag tänkte tvätta. Men jag tar lite nu och då så jag inte tvätta ihjäl mig. Hade tänkt städa undan i hela huset idag när Hjalmar var på dagis men jag har inte haft nån lust och då skiter jag helt enkelt i det. Men jag har tvättat lite och fått undan sånt. Så det känns skönt.

Igår så hade jag en mindre bra dag kan man säga. Jag hade inte nån lust med nå alls och jag va bara trött hela dagen. Danne ville att vi skulle pressa hö men jag orkade verkligen inte. Men efter ett tag så gick vi iallafall ut. Jag gick och mockade. Men när jag va i stallet så kom det bara en massa övet mig och jag började att gråta. Va så skönt att bara få vara själv ett tag utan att höra en massa tjat hela tiden.
Mitt tålamod är borta och inte alls på topp. Så fort Wilma fråga om något nu så känner jag hur irriterad jag blir. Men tack å lov så längtar jag tills på måndag då vi ska få komma och prata lite. Det kommer att bli jätte bra med hjälp nu. Det behövs verkligen.

Annars så SKA jag träna idag igen. Igår så körde jag bara lite mage, vilket känns idag. Men nu måste jag även ta hela kroppen ikväll. Det är verkligen egentid att få träna lite och ladda om. Det är så skönt när man är klart och helt slut och trött. Känslan där är så bra.

Nä nu ska jag gå å hämta lite tvätt och ge Wilma lite vatten. Sen ska vi snart åka och hämta Hjalmar igen.

Hej

Onsdag

Ja va ska man skriva för något igentligen?? Känner mig helt tom måste jag säga. Har så många tankar i huvudet som jag bara vill ha bort för ett tag. Skulle vara skönt att få vara själv en dag och bara göra ingentint. Det skulle behövas. Men men... Den dagen får jag ta en annan dag, som Wilma säger.

Igår så va jag på dans. Det va jag som fick hålla i nybörjarkursen då alla va sjuka. Så i stället för att ställa in allt så hjälpte jag till med det. Fast jag måste säga att det va lite nervöst när vi skulle börja. Tappade bort några ord ibland. Men det löste sig. Eftersom att det bara var repetiton så gick det bra ändå.
Efter nybörjargruppen så va det bara att stanna kvar till fortsättningen. Där gick det bra ett tag. Men sen så slutade min hjärna att fungera tror jag. Blir så tankspridd rätt vad det är så jag kan inte konsentrera mig alls. Så sista halvtimmen så satt jag bara och kollade. Kände att det inte skulle funka nå mera den kvällen.

Idag så har jag skjutsat Hjalmar på dagis och vi är fortfarande hemma. Hon är som ett plåster på mig. Daniel skulle åka en sväng så hon skulle följa med. Men i sista stund så ångrar hon sig och vägrade att åka från mig. Hade ju varit skönt att få några minuter för sig själv. Men inte det...

Satt för den delen och googlade lite om ångset hos barn. Hittade lite som stämmer in på Wilma..

Men som det är nu så har jag släppt allt för tillfället. Vet ju att vi ska få riktigt hjälp så nu ska jag inte tänka så mycket för gör jag det så kommer jag nog snart att bli helt tokigt själv. Vilket inte nån vill ska hända =)

Nä nu ska jag göra ett ryck igen och invänta fika främmande. Sen ska man väl hämta hjalmar snart igen.

Det va allt.

Hej

Inte som man trodde

Nä så här trodde man väl aldrig att det skulle bli. När man blev mamma så trodde man väl att allt skulle vara som vanligt och att livet skulle flyta på i sitt. Man skulle jobba och sköta om barn och hem. Men inte på detta vis... Wilma trivdes ju med att vara på dagis och att vara borta i bland. Hon ville åka och hälsa på folk. Men men skulle kunna säga att det har vänt ganska så fort där.

Nu lider hon av svår ångest och vill inte lämna mig. Hon är jätte rädd över att jag inte ska komma tillbaka. När det blir söndag så börjar hon att må jätte dåligt och framkallar så att hon spyr. Hon gråter och har ont i magen. Som igår när vi va i Bollnäs på en affär. Pappa skulle följa med Wilma på toaletten. När dom kom tillbaka mot oss och hon inte ser mig så hör jag hur hon i panik bara skriker efter mig. Hon håller mig hårt i handen hela tiden och släpper mig inte alls. Hon är så rädd hela tiden att jag ska försvinna bort. Hur man nu kan tänka så när man bara är 4 år. I bilen på väg till Bollnäs så börjar hon först att gråta och vill åka hem för att hon har ont i magen. Tack och lov så lugnade hon ner sig.

Idag så tog jag iallafall tag i allt efter en väldigt jobbig natt. Jag ringde bvc som jag äntligen fick tag i. Förklarade hur det låg till med allt och jag fick nummret till en barn psykolog. Ringde till henne och pratade in ett meddelande så hon ringde upp mig efter ett tag.
Med henne så pratade jag länge om hur Wilma är nu och om man kollar tillbaka ett halv år. Hela tiden när jag pratade med henne så va gråten nära. Men som vanligt så biter man ihop. Jag fick iallafall till svar att det är långt ifrån normalt och att Wilma har svårt ångest som vi måste få hjälp med snabbt. Jag är så otroligt orolig för Wilma. Hon mår inte bra och jag mår inte bra som det är nu. Men jag vet iallafall att vi kommer att få hjälp och att den hjälpen inte är långt borta. Vi skulle få en tid så fort som möjligt så att man kan få reda ut det som är fel. Eftersom att Wilma inte kan tala om vad som är fel så blir det ännu jobbigare. Jag når inte fram till henne alls. På ett sätt så har jag släppt på detta nu tills vi får hjälp och på ett sätt så tänker jag hela tiden. Men jag orkar snart inte tänka mera eftersom att det bara snurrar runt i huvudet.

I morgon är det dans. Jag ska hjälpa till att gå igenom dom danser som vi redan har lärt oss. Det ska verkligen bli jätte roligt att få göra det och att man har fått det förtroendet. Ska kolla igenom allt i morgon bara så att jag har koll. Men eftersom att hem situationen är som den är så känns det som om jag sviker Wilma när jag åker iväg. Men om jag ska orkar vara en bra mamma till henne nu så måste jag få komma bort och ladda om. Då vet jag att jag orkar lite till.
Sen har jag tagit tag i min träning. Den räddar mig oxå nu. Jag tränar nästan varje dag. Jag tycker att det är så skönt att bara stå å trampa i 35 minuter för då rensar man kroppen på allt.

Nä jag ska nog gå å ta en dusch nu och sen sova. I morgon så blir det träning direkt på morgonen och sen till stan för att lägga om semestern lite. Vi ska ju åka till Spanien. Kommer att bli så roligt.

Det känns som om detta inlägg blev rörigt. Men så är livet just nu. Rörigt. Men hjälp är på väg.

Hej

Fredag

Ja men då va det äntligen fredag igen då. Som jag har längtat. Ska blir så otroligt skönt med helg.
Idag blir det till att jobba några timmar först innan jag ska iväg på massage. Men jag vet inte riktigt
om jag ska gå eller hur jag ska göra. Funderar på att avboka den tiden så att jag kan vara hemma och bara
ta det lungt i stället. Jag skulle behöva få undan lite och vika en massa tvätt som jag inte har haft tid att
vika under några dagar. Så det ligger man lite efter med. Sen så funderar jag även på om man skulle ta och
frosta av frysen nu när det ändå är kallt ute. Man vet ju inte vad som ligger i botten på boxen. Den dagen som
jag kan göra om vårat kök hemma så kommer jag att sätta in en vanlig frys och inte ha frysboxen. Möjligen
att man kan ha den kvar till kött och sånna saker. Men jag gillar den verkligen inte.

Ikväll så funderade jag och Linda på att träffas för att dricka lite vin. Skulle tro att det blir lite ost och kex
till det oxå.
Men innan hon kommer så måste jag få undan lite och vika en massa tvätt. Sen blir det bara slapp hela kvällen och
bara vara. Ska verkligen bli välbehövligt.

Nu måste jag kolla om det finns nån macka för jag är så otroligt hungrig.

Nä det får vara allt. Återkommer en annan dag.


Men äntligen kan jag skriva lite igen

Sitter just nu på jobbet. Å ja jag vet att man inte får skriva här. Men nu är det så att jag skriver här så lägger jag ut det sen med telefonen.
Jag har verkligen haft behov av att få skriva men utan dator så blir det svårt. Vi har inte någon uppkoppling hemma längre och jag vet inte vad det är för fel. Så användningen av mobilen har varit hög kan jag säga.

I lördags så åkte Daniel till Hedemora för att jobba. När han kommer hem igen vet vi inte. Men jag hoppas att han kommer hem i morgon. För nu börjar vi sakna honom här hemma. Barnen är ju vana vid att träffa honom varje dag. Men nu har det blivit konstigt när han inte har varit hemma något alls.

Wilma mår inte speciellt bra. I söndags så skulle vi åka till Bollnäs en sväng med mamma och pappa. På vägen dit så började jag att prata med Wilma om att vi skulle på dagis igen på måndag. När jag sa det så kollade hon på mig och blev helt stel i kroppen. Efter ca 5 minuter så börjar hon att gråta och sedan så fram kallar hon kväljningar så att hon börjar att spy. Så det va bara att vända och åka hem igen. Men eftersom att jag vet att det inte var magsjuka så bestämde jag mig för att vara hemma några dagar till med henne. Så i måndags så va vi på dagis i två timmar och då ville hon inte släppa mig. Tror att det tog minst 45 minuter innan hon gick ifrån mig och började att leka lite.
Igår så va vi där igen. Men då gick hon iväg på engång och jag var med Hjallen ett tag innan jag åkte hem. Det hade gått bra på dagis men när vi kom hem så frågade Wilma varför jag hade lämnat henne på dagis. Så då pratade vi om hur det hade gått och att hon tyckte ju att det var roligt.

Det gör så otroligt ont i mig över att hon mår så här dåligt. Hon vill inte tala om vad det är. Men det syns på hela henne att hon inte är glad. Jag vet snart inte alls vad jag ska ta mig till. Ska försöka att härda ut tills det att vi ska på bvc på 4 års kontroll. Jag måste få hjälp med detta nu för annars så kan jag snart skriva in mig på psyk. För som det är nu så börjar det bli ohållbart. Det ska inte vara så att jag ska ha ont i magen hela dagen för jag vet inte hur Wilma har det på dagis eller hur hon mår.
Wilma ska inte behöva må som hon gör nu. Hon ska vara ett barn som leker med sina kompisar. Hon ska inte behöva ha koll på att jag kommer tillbaka så fort man går från rummet. Hon ska leka och få vara ett barn.

Idag så lämnade jag dom på dagis igen. Hade gått om tid på mig så det gick bra att lämna henne. Hon satt i mitt knä ett tag på dagis och vi pratade lite om att jag skulle åka och jobba och att mamma skulle hämta henne. Det gick hon med på.

Nä nu ska jag snart jobba lite igen så man kan få åka hem igen. Saknar verkligen mina barn nu som jag vet vill att jag ska komma hem. Det blir dock en lång kväll idag då jag måste fixa stallet ikväll och tvätta och städa undan och försöka få in lite träning.

Det va allt för denna gång.

Hej

2011-02-13

Ja men det kan ju vara så att man ska skriva lite här i nu då. Ser att det va ett tag sen som man va här och skrev.
Barnen har ju äntligen blivit friska från dessa vatkoppor som vi har haft. Wilma har klarat sig bra måste jag säga då hon inte har haft nå besvär alls. Inte så många koppar och inte just nån klåda. Kraken Hjalmar han har haft många koppr som har kliat. Så man har inte sovit så mycket på nätterna. Om man har fått sova mer än 5 timmar så har det varit som en bonus.

Igår så va det skoterträff uppe o kojan. Va inte alls lika många skotrar som förra året. Lite tråkigt men å andra sidan så fick alla plats i år och man kunde röra på sig. Jag tog med barnen upp en sväng. Det va sånt fint väder och jag ville bara ut från huset och träffa folk. Så det va bara att klä på sig och sätta barnen på varsin pulka och dra dom. Kan lova att jag va helt slut när jag kom fram. Fy va jobbigt det va att gå i skoterspåret. Man sjönk igenom hela tiden och det bar inte alls. Men fram kom jag.
Va där ett tag och sen så gick vi hem igen. Men barnen ville vara ute så då passade jag på att sätta mig i solen ett tag. Måste säga att det va verkligen jätte skönt att bara få sitta stilla och inte göra något alls. Barnen åkta pulka i backen som vi har på gården.

Senare igår så åkte Daniel till Hedemora. Han ska vara där några dagar och hjälpa till med allt som skulle göras där nere. Jag har väl inte kolla roltigt på va det är som ska göras. Så han åkte igår å jag vet inte när han kommer hem igen. Så det har kört ihop sig lite denna vecka. Men det är som det är och jag är gald att jag får hjälp av mamma och pappa. Annars så hade det inte fungerat alls kan jag säga.

Idag så blir det bara lungt här hemma. Jag ska plocka undan lite och damsuga av golven lite. Sen ska jag bara slappa. Träna ska jag göra sen men det är inte förrens senare som jag hade tänkt göra det. Måste säga själv att jag har varit duktigt som har stått 35 minuter nästan varje dag. Jobbigt är det men så skönt när man är klar.
Hade en riktig fusk dag igår. Åt sånt som jag verkligen inte ska äta. Men det struntar jag i. Det va gott och jag kommer bara att äta skitmat på lördagar. Dom andra dagarna så blir det bra mat och träning. Om jag bara kan hålla i detta så borde det gå bra. Får väl se i morgon hur det ser ut på vågen. Hoppas att man har gått ner lite iallafall. Har jag inte det så är det väl så å då kommer jag att ta nya tag denna vecka som kommer.

Nä nu ska jag gå å lägga mig i soffan ett tag å mysa med Hjalmar. Det är bara jag och han hemma då Wilma har sovit i stan i natt.

hej

På bättringsvägen

Nu är vi ändtligen på bättringsvägen igen. I natt så va det första natten på länge som vi har sovit hela natten och inte har varit uppe några timmar med kliande och gnälliga barn. Så idag är jag pigg riktigt pigg måste jag säga.
Idag blir vi bara hemma igen. Dels över att Hjallen fortfarande har koppor som det är vätska i och sen så har jag ändå inte nån bil så vi kommer inte så långt heller. Funderar ändå på om vi ska gå ut lite senare. Kan vara skönt att få lite luft idag när det är sånt fint väder. Det skulle ju tydligen inte alls bli något bra väder i morgon.

Igår så va jag på dans. Kan säga att det va hur roligt som helst. Det gick så bra igår och det va bara så otroligt roligt. Synd bara att vi inte är så många och att några har slutat. Skulle ju sitta fint om det va flera som började att dansa så att man får in flera i detta. Tror inte att folk förstår hur roligt det är.
Vi ska ju tydligen snart ha uppvisning på e-center igen. Roligt det. Bra att man kommer ut och visar upp sig lite med dansen.

Idag så blir det en städ dag. Inte för att det är så rörigt här hemma. Utan mest bara för att få undan en massa innan det är helg.

Igentligen så skrev jag hur mycket som helst. Men eftersom att vi har en jävligt jobbig dator just nu så försvann allt bort. SKIT DATOR!!!

Nu blir detr kaffe och sen städning.

Hej

Uttråkad

Nu börjar jag verkligen bli uttråkad. Klart att jag tycker om att vara hemma. Men inte med sjuka barn. Vi kan inte gå ut eftersom att dom har temp hela tiden. Jag kan inte ta med dom på affären eftersom att dom smittar fortfarande och även dom börjar bli rastlösa. Så nu är det muta på hög nivå som gäller. I vanliga fall så brukar dom inte få äta en massa glass och godis men just nu så orkar jag inte med allt gnäll som kommer rätt vad det är så då är det väldigt lätt att ta till såna saker.

Jag har i alla fall tagit mig ut på kvällen för en långpromenad eller spring tur nu några dagar. Så skönt att bara få komma ut själv och slippa tänka på nån annan. Jag behöver detta för att bli en fungerande människa. Den stunden som jag har tvingat ut dom på dagarna har varit till stallet för att mocka åt hästarna men det går ju ganska så fort å sen är det bara att gå in igen.
Senare idag så kommer mamma och pappa ut med symaskinen så att jag kan byta gardiner i sovrummet. Känner att det kan vara nog med julgardiner för den här gången. Men eftersom att jag inte har nån symaskin själv så måste jag vänta tills mamma är klar med den vi delar på. Så idag blir det i alla fall nya gardiner där uppe och på barnens rum.
Har liksom inte så mycket jag kan göra mera. Har städat huset och all tvätt är borta så nu är jag en aningen rastlös. Men jag kommer säkert på något att göra innan det är klart. Får väl ta och göra om nån stans om inte annat då.. Men det jag känner mest för är att komma ut och bara vara. Skulle vilja åka in till stan och bara ta en fika och kolla runt lite. Men det känns som om det får vänta ett tag..
Nä nu ska jag väl hitta på något att göra.
Hej.

Lite mer motiverad idag

Japp idag är jag med igen. Igår så va det bara inte någon bra dag och jag hade verkligen noll motivation över att bara äta xtravagansa. Men idag är det annorlunda. Jag känner mig piggare och helt inne på att ta dessa 3 kilo som är kvar.
Wilma har fått flera prickar under natten och några av dom är stora. Har även sett att det är flera som är på gång.
Hjalmar har en prick. Så jag hoppas att det är på gång på honom nu oxå så att vi kan få detta överstökat.
Idag blir det till att vika en massa tvätt. Har en hel del kvar att tvätta men jag måste börja med att vika tvätt nu och sen får jag fortsätta med att tvätta allt som måste tvättas. Får väl se om dom orkar gå ut något alls idag. Båda två snorar som bara den så det är väl lika bra att hålla sig inne.
Igår så va jag ute på en tur. Först så blev det att jag promenerade i 30 minuter. Men det gick bra det med. Kan ju inte springa när jag pratar i telefonen för det orkar jag inte. Så det blev en bra uppvärmning innan jag började att springa. Va ner till Bergviks bron och där vände jag och sprang hela vägen hem. Så lätt det gick å så skönt det va. Måste nästa göra om detta idag. Tycker ju om att springa. Synd bara att knäna har satt stopp för det. Tidigare så har jag känt mig som en tung koloss när man har varit ute men igår så gick det så otroligt lätt. Tänk om jag kunde få in detta som en rutin att man är ute nån gång i vecka och springer. Det skulle vara guld värt för mig.
Men nu så måste jag få ta mitt kaffe till och börja med innan det blir något annat. För annars så vaknar man inte till liv.
Hej

Vattkoppor

Ja men då va det dax för vattkoppor då. Lika bra att få det överstökat nu när vi ändå har varit sjuka så mycket. Men jag hoppas verkligen att Hjalmar får det snart han med. Bara Wilma än så länge. Jag börjar ju bli lite trött på detta vabbande. Men snart så är det över. Eller jag hoppas det iallafall. Inte alls roligt när ens barn är sjuka. På Wilma så syns det verkligen att hon är dålig. Hon är bleck och hängig. Hon orkar inte mycket. Ska lura in henne i duschen senare så att hon kanske kan bli lite piggare om inte annat så är det skönt att bara ta en dusch.
Själv är jag så trött på att vara hemma så det finns inte. Jag vill jobba!!!! Klart att man är hemma när barnen är sjuka men när man inte kan göra så mycket så blir det lätt tråkigt. Igår så städade jag hela huset och bytte i alla sängar. Vilket va skönt att få det gjort. Så idag blir det en tvättdag. Lika bra att få sånt ur världen nu när man ändå bara är hemma. Tänk om det hade varit sommar iallafall så att man hade kunnat vara ute. Men nä då. Det ska regna och snöa hela dagen. Vi va ut en sväng och mockade åt hästarna men sen va det bara att gå in igen. Wilma orkade inte mera än så. Själv är jag så otroligt sugen på chips nu. Synda kan man göra men då måste jag träna ikväll. Kan ju klart vara värt det =)
Nä men om man skulle gå till tvättmaskinen igen då.
Hej.

Nu måste jag bara skriva lite...

Ja men då har man fyllt 30 år och haft en riktigt fest. Herre gud så roligt jag hade. I lördags så hade jag å Danne fest på parken. Jag hade gjort en massa pajer som vi skulle bjuda på. 6 taco pajer och 6 ost och skinkpajer. Dom va hur goda som helst. Man är ju osäker på om det ska räcka till alla eller hur det blir så jag gjorde många bara därför. Men det blev över. Tur det. Till efterrätt så hade jag gjort kladdkaka. Där gick det åt en hel del måste jag säga. Blev inte så mycket över. Det som blev över gav jag till en som va där.

Fick en massa bra saker oxå. En Tassimo som är min nya kärlek. Danne fick en soda streamer av mig. Sen så fick vi även ett presentkort på Högbo brukshotell. Gissa om man blev glad över det. Kostar ju en hel del att äta och bo där. Så dit ska vi åka till våren när man kan äta igen.

Man har ju underbara vänner iallafall som förgyllde denna dag med oss. Va länge sen som jag hade så rolgit som jag hade just i lördags. Klockan va 04.40 när jag la mig i sängen. Så man va ju lite trött på söndagen. Men jag måste iallafall ha världens bästa vänner som va med på denna fest.

I söndags så började dansen igen. Det va jätte roligt. Fast man va trött och inte riktigt med så klarade man av att dansa lite iallafall. Eller ja alla danser måste jag ju säga. Så roligt att det äntligen har startat igen. Som jag har längtat efter att få dansa igen.
Lika va det igår. Då körde kurssen igång igen. Va lite seg i starten men bara det hade gått en timme så man va med igen. SKIT ROLIGT!!!!!  Mera dans säger jag bara. Synd att det bara är en gång i veckan nu för tiden.

Idag så är man hemma med barnen. Wilma har feber och hon har hotat nästan hela natten. Så ja jag är fortfarande trött. Hade hoppats på att man skulle få sova en hel natt. Men inte det inte. Så nu ligger hon i soffan och är trött och Hjallen bara gnäller.
Pratade med bvc igår och torsdagen den 10 så ska jag till bvc för att träffa en läkaren och försöka få någon rätsida på Hjallen och hans sjuka. Det är inte normalt att vara sjuk från september. Jag tror ju att han allergisk mot hunden eftersom att han inte har varit sjuk innan untan har blivit det nu på slutet. Så nu ska vi lämna bort honom och se om det blir nån skillnad. Hela huset ska oxå städas så att man får bort allt som har med hund att göra. Sen är det bara att hålla tummarna på att det blir skillnad då.

Iallafall så ska jag in till stan sen och väga mig. Man undrar ju hur det har gått efter denna helg. Men bara det har gått ner lite så är jag glad. Jag vill ner några kilo till innan jag är nöjd. Så jag måste göra allt för att komma dit nu.

Men först så ska jag nu dejta Tassimo och soffan =)

Hej


RSS 2.0