Ny vecka igen då

Den här veckan kommer inte att vara nån annan vecka lik.. Inte för att jag vet att två veckor har varit lika nångång. Men just den här veckan kommer inte att vara som nån annan nånsin kommer att vara. Idag är jag hemma från jobbet. Känner inte riktigt att jag klarar av att sitt där ooch göra ett bra jobb just nu. Så då är det lika bra att vara hemma idag och i morgon eftersom att jag ändå ska vabba på onsdag. Är så otroligt nervös över onsdagen så det finns inte. Det är med blandade känslor.. Kommer att vara jätte skönt att få svar på alla funderingar men att Hjallen ska göra just denna undersökning vet jag inte om jag är med på. Dels att han ska sövas så man kommer ju inte att ha någon kontroll alls. Å dels över det svar som man kan tänkas att få.
Sen så ska jag ju ta med mig Daniel upp till Hudik. Han som verligen hatar sjukhus. Han tycker inte det minsta om att vi ska åka. Men jag vill inte åka själv. Jag vägrar att åka själv. Men eftersom att Jenny jobbar och mamma ska vara med Wilma så måste Daniel med, det bara är så. Det finns inte så mycket annat att fundera på.
Nervös är jag iallafall och tankarna går bara runt i mitt huvud just nu. TÄNK OM det skulle vara nå annat. Va fan gör man då?!?!?! Som min mamma sa. Tänk det värsta så blir det bara bättre. Men det orkar man ju inte. För tänk om det är det väsrta då..
Nä nu måste jag försöka att tänka lite possetivt så att man inte gräver ner sig i sina funderingar.

Idag så blir det nog en lugn hemma dag. Tänkte att jag ska ta en promenad med barnen snart så att man få komma ut och röra lite på sig. Sen blir det ju lite extra träning eftersom att jag måste skjuta en barnvagn framför mig med två barn i. Så det kommer att bli bra. Har kommit på att det är så skönt att springa nu för tiden. Men idag så vet jag inte om jag hinner så då är det lika bra att ta en promenad så man får komma ut lite.

Sen så hoppas jag att det blir fint väder nu så att man kan bada igen. Jag vill ligga i solen och bara ha det bra. Så mera sol och värme så att man kan ligga ute tack.

Nä nu ska jag svepa lite kaffe och dra av golven, igen. Sen är det ut som gäller. Lika bra att passa på för man vet aldrig hur länge det är bra väder.

Hej

Något kreativ..

Igår när jag åkte till jobbet så kännde jag bara att dagen skulle bli skit. Detta bara för att Hjalmar grinade så otroligt mycket när jag åkte från dagis och han tittade ut genom fönstre och ville inte att jag skulle åka. Så klart så sätter sig detta fast på näthinnan. Så när jag kom in till jobbet så kände jag hur tårarna började att komma. Kunde ta ett samtal och sen åkte jag hem. Man har ju förmodligen världens bästa chef som verkligen bryr sig om. Hon sa att jag skulle åka hem och att jag skulle vara hemma även idag.

Så igår när jag åkte hem så åkte jag förbi mamma på jobbet för att kolla va hon gjorde. Sen när jag kom hem så vilade jag lite. Tog fram en byrå som jag hade hittat på ladan när jag krossade havre för några dagar sedan. Så den har fått sig ett lyft kan man säga. Ny färg gör mycket har jag kommit på. Så efter att den blev målad så passade jag även på att måla listerna som vi ska ha i hallen. Dessa har legat i mitt rum hur länge som helst. Men nu är dom målade och sitter på plats.

Igår kväll så slipade jag även ett till bord som jag ska ha i hallen. Så idag ska jag måla det så kanske man kan göra fint där idag.

Annars så ska vi inte göra så mycket idag. Bara vara hemma och ha det bra. Skulle behöva åka och handla lite men vi har hela dagen på oss så jag kommer inte att stressa på med att göra något alls.

Nu har vi nyss åtit frukost och jag ska göra lite kaffe nu. Medans det blir klart så ska jag ta fram det bord som jag ska måla. Måste bara laga det lite först.
Så nu blir det kaffe och sen ska jag börja.

Hej.

Långt mellan gångerna...

Japp det är det. Men det känns nästan som om jag har bättre saker för mig än att sitta här och skriva. Fast det är klart att det är skönt att sitta här å skriva av sig lite.
Just nu så ligger  Hajllen och sover på soffan. Han va verkligen helt slut idag. Dels så har han inte sovit under dagen och sen så mår han inte toppen bra. Han är väldigt trött om dagarna och vill helst bara vila. Så fort han är hemma själv så vill han ligga på soffan och bara ta det lungt.

Kom för den delen på en sak igår.. Alla gånger i vinter som Hjalmar har varit förskyld och fått krupp så han har slutat att andas. Så det kanske har nå samband med hans epilepsi. Men det vet jag inte och jag tänker inte fundera över det nu eftersom att han inte är förskyld.

Inatt så åker Danne till Tromsö igen. Rätt så bra att han kunde följa med och jobba så att man får in lite extra pengar. Det känns som om allt är välkommet nu så att man kan lägga undan. Vill ju fortsätta att rusta här hemma. Men det jag vill göra kostar ju en hel del så då måste man har lite på lager.

I morgon så är det jobba igen. Slutar halv 3 så det ska bli skönt att bara jobba kortdag. När vi har kommit hem så blir till att ta golven. Tänkte göra det ikväll men jag valde att ta en springtur istället. Så mycket skönare att komma ut och röra på sig än att bar städa å ha sig. Men jag tänkte att jag ska ta tag i det i morgon så är det fint när det blir helg. Vi kommer ju ändå inte att vara hemma nästan nå i helgen eftersom att vi ska vara i stugan.

Nu blir det snart en dusch och sen så ska jag få liv i Johansson så att han kan åka. Klockan 12 i natt ska dom åka så nu sover han ett tag så han kanske orkar vara vaken sen.

Men först ännu mera vatten.

Hej

Det rullar på..

Jodå det rullar väl på. Har bara något mycket i mitt huvud nu som jag funderar på. Dock så är det inte något som jag kommer att skriva här. Men nångång kommer det nog att komma.
Igår så pratade jag med läkare som Hjalmar har i Hudik. Vi ska byta medicin på honom eftersom att jag har fått så många biverkningar. Så idag skulle man diskutera honom så ska han återkomma till mig i morgon. Så jag hoppas verkligen att han ringer i morgon. Hade ju en telefontid i fredags då man inte ringde upp så nu hoppas jag att man ringer.

Idag har man jobbar som vanligt. Märks tydligt att det är semester nu. Många som ringer in och vi har längr köer än vi brukar ha. Verkligen inte lungt nu.. Men det gör ändå inte så mycket att man jobbar eftersom att vädret ändå inte är på topp. Synd för dom som är lediga nu. Bara att hålla tummarna på att vädret vänder nu.

Blir inte mycket mera än så här just nu för jag orkar inte. Nu ska jag kolla på lite tv innan det är kväller. Tänkte fortsätta där jag slutade igår med städning. Men jag orkar inte.

Hej.

Söndag morgon

Varför kan man inte få sova lite längre när det är söndag. Barnen va ju uppe ganska så länge igår men det hjälper tydligen inte. Vi ska ändå inte sova längre än till 7. I morgon såå hoppas jag att man kan få sova lite längre iallafall. För då får Herr Johansson kliva upp så att jag får ligga kvar i sägen. Man behöver göra det ibland. Just nu så känner jag att i bland är nu. Men jag tar det i morgon i stället för nu är jag redan uppe och kommer ändå inte att somna om.

Igår så höll vi väl på hela dagen tror jag. Började att städa inne och tvätta en massa. Sen så rensades det ogräs. Finns tydligen massor av sånt här. Speciellt i grusgången. Men nu är det nästan borta. Sen så har Danne börjat med en åker. Harva-så och vältra. Så nu är den åker klar. Skulle behöva pressa en massa hö nu oxå så att vi får borta ännu mera. Så det måste vi snart ta tag i så att man kan börja ta en allt nytt.

Senare på kvällen igår så kom Jenny och Peter hit. Vi åt och hade det bra. Grillade kött och korv. Sen så åt vi glass och varma hallon til efterrätt.

Idag så får vi se vad vi ska göra. Tänkte åka ut till stugan en sväng. Dels så är det skönt att komma hemifrån och sen så är det skönt att få lite avlastning med barnen. Får inte så mycket sånt här hemma just nu. Hoppas att Hjalmar ska stanna kvar där ute ett tag så att jag kan åka hem och rida. Båda hästarna måste gå idag och jag kan inte ha med Hjallen då. Wilma går det bättre med eftersom att hon ändå ska rida Sally. Men om Hjallen ska stanna i stugan så är det lätt att även hon vill stanna kvar där.

Annars så blir det till att tvätta lite mera idag och vika in på alla ställen. Så otrolig ttråkigt med tvätt. Men det är ju ett måste.

Nä nu så ska jag göra lite frukost så att man klarar sig även idag. Måste sätta på kaffe så man vaknar till liv igen.

Hej.

RSS 2.0