Vart är orken??

Ja jag undrar då verkligen vart den har tagit vägen. Som det känns nu så är den långt borta och jag vet inte när den kommer tillbaka.. Att behöva må så här är inte något som jag vill min värsta fiende. Det är ju ändå tur att man har barnen som håller en levande på dagarna. Inför dom så är man glad och biter ihop men allt kommer på kvällen när man är själv. Tycker då verkligen inte om att vara själv. Fast jag alltid har varit själv på kvällen så är det ändå annorlunda nu. Jag vet inte vad det beror på men så fort barnen har somnat så blir allt bara så otroligt jobbigt. En massa tankar som snurrar runt i huvudet. Blir rastlös och vet inte vart jag ska ta vägen.
Tur att man har sina vänner som alltid finns där och orkar lyssna på mig när jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Men hur det är så känner jag mig ivägen när jag är bland folk. Känns inte som om man är välkommen och man passar liksom inte in ibland. Eller just nu för det mesta.
Kan ju hända att det va därför som jag inte ens ville dansa på e-center när det va uppvisning där. Men jag hoppas då verkligen att allt kommer tillbaka till helgen så jag orkar vara med på avslutningen. Vill inte svika dom andra heller.. Men orkar man inte så är det ju så..
Nu blir det till att ringa en vän så kanske man kan sova i natt oxå..

Onsdag då..

Ja då har man äntligen fått jobbat lite igen. Tur att man har en snäll mamma som är hemma och vabbar med barnen idag och i morgon så att jag kan få jobba lite. Skönt att få vara tillbaka på jobbet igen. Det är långt ifrån roligt att vara hemma med barnen när dom inte mår så bra.
Wilmas rum är klart idag så i morgon när dom har kommit hem så ska vi göra i ordning så som Wilma vill ha det. Vill ju att hon ska få vara med och ställa allt där det ska vara eftersom att det är hennes rum. Hur mysigt och fint som helst blev det.
Även hästarna har kommit hem. Vilket är hur skönt som helst. Slippa åka 3 mil extra varje dag. Så nu ska jag göra i ordning hagen ordentligt med tjock tråd så att dom inte kommer ut sedan så ska jag bara vara ett tag tror jag. Känns som om man kan behöva det ibland. Så i morgon när jag har hämtat barnen så ska vi åka hem och fixa på Wilmas rum innan vi ska träna på lite danser.
Har nyss kommit in från en promenad. Hur skönt som helt att bara gå ett varv. Man blir bra mycket piggar än att bara vara inne hela tiden.
Nu är det snart lite kvällsfika innan man ska ta sig en dusch.
Hej

RSS 2.0