Vrida tillbaka tiden

Ja tänk om man kunde göra det. Då skulle jag inte tveka en sekund till att kunna vrida tillbaka till den dagen då jag fick redan på att jag va gravid. Att det va med tvillingar det fick man ju veta när det blev en blödning och vi förlorade vårat ena barn. Tiden efter det har varit bra fram tills det att Hjalmar fyllede 1 år. Då kom det över mig att vi "bara" hade ett barn att fira. Sedan så har det varit lungt ett tag och jag har haft tankarna på annat håll. Men sen när det va dax för födelsedag nummer 2 så kom det över mig med en väldans fart. Sedan dess har jag funderat nästan varje dag på varför det blev som det blev. Hjalmar Elias det är min gopojk det. Honom älskar jag över allt annat. Fast ja Wilma kommer på samma plats som honom.

Tror att det beror på allt jag har funderat över som har gjort att jag inte har orkat med en massa folk. Det har varit så otroligt jobbigt det här året. Jag hoppas verkligen att det har vänt nu och att allt bara kommer att bli bättre.

Nä nu ska jag göra kväller så man orkar jobba i morgon. Så skönt att skriva av sig lite.

Tack å hej.


2010-08-15

Vilken helg det här har varit. Igår så va tanken att jag skulle åka till Bolläns och bara köpa nya skor till barnen. Vilket jag gjorde men det slutade med att vi va kvar i Bollnäs flera timmar. Det va ju marknad på Långnäs oxå som vi hamnade på. Carina hittade både det ena och det andra hon. Synd bara att det va så otroligt varmt.
Hjalmar blev så trött efter ett tag av all värme. Så till slut tog jag upp honom och han tvärslocknade. Kan säga att det va lite tungt att bära en sovade Hjalmar. Ville inte sätta ner honom i vagnen heller eftersom att jag bara hade sittvagnen med mig. Men det gick bra ändå. Fast jag va helt slut i armarna efter det.
Men det viktigaset va att barnen fick nya skor. Hjallen fick ett par Puma och Wilma fick ett par som är tjockare till vintern. Finns så ju billiga skor där.

På vägen hem från Bollnäs så stannade vi till på Växbo där vi åt. Det va hur gott som helst. Åt fisk och choklad till efterrätt. Det va länge sen som jag åt sån god mat.

När vi kom hem så va jag så trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Satt i soffan och orkade inte göra nå alls. Blev en tidig kväller  kan jag säga.
När klockan va strax efter 9 så gick jag och la mig. Då sova barnen och jag orkade inte titta på tv som jag hade tänk. Va ju hur skönt som helst att lägga sig tidigt.

Idag så ska vi på 1-års kalas. Hade tänkt åka till stugan en sävng oxå. Men nu vet jag inte om jag orkar. Har så ont i min nacke idag. Tycker att det är pest och pina med denna nacke. Tror inte att nån kan förstå hur det är att ha ont varje dag.
Tror att jag måste äta tabletter ett tag igen för att kunna slappna av. Men jag vill ju inte stoppa i mig en massa heller. Men ibland så måste man.

Men det blir inte bättre av att jag sitter här å gnäller. Så nu ska jag gå å slänga in lite tvätt igen och vika en massa.

Hej på er.


2010-08-07

Jag vet igentligen inte vad jag ska skriva om. Det har varit lite upp och ner kan jag känna. Mest ner då.. Den här veckan har jag inte mått nå bra alls. Har varit yr i huvudet, illamående och kännt mig allmänt konstig. Har inte känt så här nångång tidigare. Tur att man inte har behövt sitta en massa i telefon på jobbet. För vissa stunder så har jag undrat vad jag har hållit på med. Men tack å lov så är det äntligen helg.

Igår när jag kom hem från jobbet så började vi att städa undan här hemma. Alla kläder bort. Plockade bort allt sånt som inte skulle vara framme. Riktigt skönt att få bort allt. Tänk att man ska behöva bli irriterad innan det händer något.

Idag så fortsätter vi med att städa undan ute. Vi ska fylla släpvagnen så får Danne åka till tippen på måndag. Så det ska bli så skönt att få bort en massa skit här ifrån.

Nä nu ska jag ta lite mera kaffe så ska jag snart hänga lite tvätt igen.

Kan hända att man återkomma senare..

Hej

RSS 2.0