Nu får det väl ändå vara bra..

Är så otroligt trött på alla denna snö som finns nu. Var det så nödvändigt att det skulle vara snöstorm igår?? Vill ha vår och sommar nu så att man kan vara ute. Vill att det ska vara bra väder och sol så att man kan sitta i solen och grilla korv.

Idag är barnen hemma. Dom hostar som bara den båda två. På Wilma så låter det som om hon ska hosta upp lungorna å Hjallen låter inte så bra han heller. Så det va ju bra att jag va hemma idag så att man inte behövde fixa med nån barnvakt.
Ikväll så ska jag ju jobba och Danne ska på nå möte så mamma ska komma hit. Men om det blev skitväder så ville hon inte åka ut hit vilket jag kan förstå. Det är inte alls kul att vara ute efter vägarna nu.

Nä nu blir det inte mera än så här. Orkar inte.

Ska ta en dusch nu å ladda för jobbet.

Tack å hej

2010/01/24

Ja jag säger då det jag..

I onsdags så va det dax att fylla år. Hela 29 har man blivit nu. Å vart alla dom här åren har tagit vägen det vet då inte jag. Fick kläder, pengar, precentkort på några ställen. Det bästa måste ändå vara att jag fick ett precentkort på Casper i stan. Så nu ska jag gå å träna två gånger i veckan. Nu måste jag ju göra det. Annars så är det så lätt att säga att man ska börja. Men nu så ska jag verkligen gå två gånger bara för att bygga upp lite muskler i nack å rygg. Sen att man kanske kan tappa ett kilo eller två skulle ju inte vara fel det heller. Men det gäller att man verkligen håller på sig och går dit. Så måndagar och torsdagar blir det att åka till stan för träning. Sen är det dans på tisdagar och ridning dom andra.

I fredags så va det lite fest här hemma. Sen bar det av mot Bollnäs och Lasse Stefanz. Hade hur roligt som helst. Det bästa måste ändå vara att Sylvia kom ner. Det va länge sen som vi va ut på nå tillsammans utan barn. Skulle tro att det va sommaren 2007. Så det va verkligen på tiden att vi träffades.

Min nacke har gått helt i strejk nu. I flera dagar har jag haft så ont att jag har fått tagit en massa värktabletter. Men dom har inte hjälpt nå alls. Så i morgon ska jag ner på Linden och träffa läkaren där. Så jag hoppas att jag kan få lite hjälp.

Sen på tisdag så ska jag till stan på massage. Det ska bli så skönt. En hel timme helt för mig själv och bara ligg å njuta av en härlig massage.

Nä nu ska jag plocka undan lite igen.

Hej.

100118

Jaha ja.. Då va det en ny vecka igen då. Undrar bara vart min ork har tagit vägen. Den är som bort blåst. Men det kommer väl under dagen.
I helgen så var det skoterträff uppe i kolarkojan som vi har i skogen. Va massor av folk och en massa massa skotrar. Alla skotrarna åkte över gården här hemma. Så om vi har tur så har vi väl snöfritt framåt midsommar.

På lördagkväll så va vi till stan och åt mat. Pappa fyllde 59 år. Vi fick lammkött. Det va jätte gott. Åt så att magen skulle spricka..

Idag så är det måndag igen och jag måste städa en massa och baka. Tänkte ju ha kalas på onsdag. Men även på lördag så kommer det folk och fikar. Lite roligt är det ju att fylla år ändå. Man får lite paket och man får fika en dag mitt i veckan =)
Annars så har jag faktiskt varit duktig. Inte ätit nå onyttigt under veckorna alls. Bara på helgen får man åta sånt. Ska verklignen försöka hålla setnhårt på det. Barnen får ju bara äta godis då om dom ens äter sånt då. Så varför ska en annan stoppa i sig på kvällen bara för att dom sover.. Nä det är slut med sånt.

Nu ska jag gå å vika en massa tvätt och städa hela huset. Så jag vet ju vad jag ska göra idag iallafall.. Suck!!! Ge mig en hushållare =) Gärna en som man kan kolla på. Haha

Hej

2010/01/14

Jaha ja redan torsdag. Kanske att man ska göra pannkaka ikväll till middag då?? Troligt att det blir så.

Igår så städade jag undan en massa leksaker och fick bort så mycket så nu är det ordning på allt igen. Barnen fick så mycket i julklapp så det blev bara en enda röra av allt. Men nu är det ordning ett tag igen. Så skönt. Känns som om man inte har set varken hall, kök eller tvrum sen julafton. Men nu är det fint igen. Eller ja till ikväll när vi har kommit hem från dagis å dom börjar riva i allt igen.. Men det tar jag då.

Kom på en sak här för en liten stund sedan. Att det är på morgonen som jag har det lungt och skönt här hemma. Dels så är barnen trötta och orkar inte göra mer än att kolla på tv å sen så är det oftast städat så man kan ta det lungt innan man ska iväg. Så skönt. På kvällarna så blir det ju att man plockar undan det dom dragits fram under dagen. Ikväll så måste jag komma i säng tidigt. Helst före klockan 22. Vi ska upp tidigt i morgon för att ha matte prov. Jag undrar hur det kommer att gå jag. Det känns lite lättare med matten nu och hade vi haft provet nästa vecka så hade jag nog kanske kunnat klara det. Men just nu så känns det så där. Man måste tänka possivit om det ska gå. Jaja det visar sig väl.. Skulle det vara så att jag blir godkänd då kommer jag att bli så otroligt glad. Men risken för att jag kommer att bli det är inte så stor känns det som.

Nu har jag drickit nutrilett några dagar. Det känns bättre nu. Jag skulle ha tränat mer än vad jag har gjort för att det ska ge nå mera resultat. Men det har inte funnits nån tid för sånt. Om Wilma somnar tidigt ikväll då ska jag träna lite. Men blir klockan efter 20 på kvällen så blir det för sent för mig och jag orkar inte. Kan säga att det va behövligt med lite nutrilett så här efter julen. Kommer att fortsätta ett tag till. Men nej jag dricker inte bara det utan jag äter mat en gång om dagen oxå. Annars så skulle jag nog inte orka med tanke på hur mycker jag har att göra om dagarna. Så eftersom att jag ska äta lunch med en kompis på stan idag så får det blir nutrilett till frukost och middag idag. Danne jobbar ändå ikväll så jag behöver bara göra mat till barnen.

Nä nu ska jag få på mig lite kläder och göra mig klar så att barnen kan komma iväg på dagis och jag till stan för att plugga matte.
Måste gå in på adlibris och beställa lite bäcker och så att jag kan plugga ordentligt sen.

Det va allt.

Hej

2001/01/13

Nä nu måste jag väl ta mig i kragen och skriva lite igen. Lika bra att lyda en order. Kan ju hålla med om att jag inte har skrivit på länge. Men jag har inte haft nån tid till att sitta här och skriva. Men jag tar mig lite tid nu innan vi ska iväg på dagis.

Fick veta för nån dag sedan att jag ska få gå på bröllop i sommar. Det ska bli så kul. Dock så är det inte mitt egna men det ska bli kul ändå. Det är så underbart när två människor finner varandra och vill gifta sig. Jag tycker om sånt. Längtar till den dagen man själv får stå brud. Det är något som jag verkligen vill göra. Men när man bor med stans trögaste så är det inte så lätt. Han vet vad jag vill så nu ligger det hos honom att ta ett beslut. Men jag hoppas att Danne oxå kommer att vilja gifta sig.

Skolan har börjat igen. Nu ska jag läsa företagsekonomi och rättskunskap. Sedan så tror jag att det bli matte igen. Jag kommer inte att klara kursen så det är lika bra att läsa matte igen. Ska bara kolla med kommunal först så att det är ok med dom.

Igår så va jag ute på en liten tur med Yatzy igen. Tog även med mig Sally på släp. Det gick hur bra som helst så nu kommer hon att få följa med mig när det ska ridas. Hon är hur pigg som helst. Hon hoppade och hade sig hela tiden.

Nä nu ska jag få på Wilma lite kläder så att vi kan åka på dagis och jag kan åka till stan och plugga lite. Har slutprov i matte på fredag och det känns som att man måste plugga lite om man ska få nå rätt.

Kan hända att jag återkommer senare.

Hej.

100103

Jaha ja.. Vad ska man säga om den här dagen. Den har varit seg. Jag sov inte många timmar i morse efter det att jag hade kommit hem. Skulle tro att det bara blev 4½ timme. Så jag va vaken ca 23 timmar utan att ha sovit nå alls. Det är inte nå som jag kommer att göra om många gånger kan jag säga. Men ibland så finns det inte alltid tid över att få sova när man vill heller.

Idag så kom Annika hit på en blixtvisit. Hon hade med sig en kompis till henne som är veterinär. Hon kollade när Yatzy sprang ifall han haltade nå. Men det gjorde han inte. Så nu är han friskförklarad =) Gissa om jag är glad. Det är ju jag som ska få sätta igång honom nu. I morgon blir första turen. Dock bara 10 minuter. Men ändå. Det va så många år sedan så jag red på honom så det ska bli jätte kul att få sätta igång honom igen.

Just nu är jag så trött så jag vet inte om jag orkar vara upp nå mera. Hade tänkt städa som bara den nu när alla sover. Men eftersom att det inte blev så många timmars sömn inatt så börjar det komma efter mig nu. Kaffe har inte hjälpt ett dugg. Så nu har jag stora planer på att gå å ge hästarna mat å sedan lägga mig i soffan å kolla på tv. Måste försöka vara vaken ett tag till. Måste elda på lite oxå för den delen. Det är så kallt här. Å jag fryser som bara den.

Nä det får vara allt.

Over and out

Hej

2010/01/02

Då va det ett nytt år igen då. Tycker att åren har gått så fort sen Wilma föddes. Nu är det 2010 och hur lång tid ska det ta innan man lär sig att inte säga 2009 då??

Idag fick jag höra något av Wilma som gjorde att det värmde inom mig. Hon kom fram till mig och sa att jag tycker om dig. Man blir så glad när man får höra sånt av sitt barn. Hon och jag har varit ute en stund på mitt på dagen. Men vi frös så efter en timme gick vi in igen. Så nu har vi fikat lite saft och macka. Eller jag tog en kaffeskvätt.

I natt ska jag jobba. Känns så där att behöva jobba natt. Men va gör man inte. Har ju lite svårt att sova på morgonen bäde före och efter. Igentligen så skulle jag behöva gå å lägga mig nu men jag kan inte eftersom att jag är själv hemma. Så jag tror att det kommer att bli ryggläge på soffan snart och bara kolla på tv.

Va snö det har kommit för den delen. I morse när jag vaknade så va Peter här. Han fick vara med barnen medans Danne skulle skotta lite. Tur att man har traktor. Tur att den startad, eller så va det just va den inte gjorde. Så han fick ta fyrhjulingen och åka lite så att man kan ta sig fram i allafall.

Jag har tagit bort alla jul nu. Så skönt att få bort alla tomtar. Tycker om julen på alla vis. Men när jul och nyår är över då vill jag ha bort allt. Det är ju före jul som det är mysigt att sätta upp allt. Så nu får man vänta ett tag innan alla tomtar ska upp igen.

Nä nu ska jag inta soffan en stund och hoppas att man får vila lite.

Hej.

RSS 2.0