Effektiv

Jahaja då har man fått lite gjort igen då. Rummet som vi sla göra om till en jätte garderob börjar bli tomt nu. Har rensat bort nästan allt där nu. Så nu ska jag ta bort resten i morgon och sedan så ska det letas en bra färg som jag vill ha där. Sedan så ska jag hitta två eller tre stora garderober som ska in där oxå. Måste nog ha en stor spegel med =) Det kommer att bli så bra när det är klart där. Skönt om inte annat att ha alla kläder på ett ställe.

Annars så har vi varit ute nästan hela dagen idag. Har varit sånt otroligt fint väder. När klockan va 7 så gick vi in och då va det bara att lägga barnen på engång.

Nu sitter jag här å bara tar det lite lungt. Ska snart natta hästarna och sen ta mig en dusch innan det blir soffan och tv.

Tack å hej för idag

Lördag

Då va det lördag igen då. Veckorna gå så fort så man hinner knappt med. Idag så ska vi åka ner till Gävle för att hälsa på farfar Bernt igen. Han är bra mycket piggare nu men han är långt ifrån bra. Han har en lång väg tillbaka innan han får komma hem.

Den här veckan har vairt bra. Jag trivs på jobbet. Trevliga arbetskamrater. Jag har fortsatt att dansa fast i en annan grupp. Där jag gick från början har ju slutat för terminen. Så nu är det nya utmaningar som gäller. Roligt är det iallafall.

Våren har kommit till oss nu. Jag hoppas verkligen att den är här för att stanna. Vill inte ha nå mera snö nu. Det är ju sånt fint väder ute. Man är ute så mycket man kan under dagarna. Att sitta inne nu är bara onödigt.

Vet inte vad jag ska skriva för nå mera. Jag ska nog slänga in barnen i duschen och få på dom kläder. Sen blir det väl att plocka lite. Är så ju satans trött bara. Hjallen har varit vaken i natt och jag har sovit dåligt.
Nä nu läre jag hitta på nå så jag inte somnar.

Hej


Snart helg

Ja då va det snart helg igen då. Ska bli så skönt att vara lite ledig igen. Dock bara två dagar men det gör inte så mycket. Bara man hinner vara hemma och fixa lite så är ju det bra. Hade tänkt försöka tömma ett rum här hemma som ska göras om till en stor och fin garderob. Ska bli så skönt att äntligen kunna sätta igång med det. Vi behöver verkligen en mass aförvaring för kläder. Det är ju så dåligt med sånt.

På lördag så ska vi slakta grisarna. Dom är stora nog nu och helt ärligt så ska det bli så skönt att bli av med dom. Det tar ju tid innan man har mockat åt alla djuren och dom har fått mat.

Men hur det än är så orkar jag inte skriva mera nu.

Tack och hej

Äntligen fredag

Då va det äntligen fredag igen. Så skönt att ännu en vecka har passerat. Har haft en jobbigt och lång dag på jobbet idag. Många arga kunder. Tur att man har tålamod.

I morgon så ska jag och Linda ut. Vi hade tänkt åka till Bollnäs och gå på Tuppz. Tydligen så är det Black Jack som spelar så nu håller jag på å försöker att fixa biljetter. Hoppas att vi får tag i två. Det skulle vara så otroligt roligt att åka iväg på det.

Helt otroligt trött är jag oxå. Tror att det är en hel del som håller på å lättar nu. Barnt mår mycket bättre och jag har börjat slappana av i jobbet.

Nä jag ska nog sova nu så jag orkar med morgondagen.

Hej å hå.

Nu är det väl dax för en uppdatering

Ja jag vet att jag inte har skrivit på länge. Men jag har haft annat att tänka på så jag har varken haft ork eller lust till att skriva nå alls.
Vet inte riktigt vart jag ska börja bara...

Men om vi tar från den dagen då vi inte visste om svärfar skulle överleva. Det va fredagen den 12 mars. Danne och Peter hade varit till sjukhuset och hälsat på. Allt va bra. Han va pigg och dom kunde prata lite med honom. När klockan sedan va runt 6 på eftermiddan/kvällen så ringer telefonen. Då ska dom akutoperera svärfar bara för att magen har svällt upp. Vi sitter här hemma hos oss i soffan och pratar lite om allt som har hänt. Tårarna rinner ner för kinderna. Vi väntar bara på att dom ska ringa i från Gävle och säga att allt har gått bra. Men dom ringer aldrig. Det gick många timmar innan dom äntligen ringer och säger att han nu ligger i respirator bara för att kroppen ska få vila. Han ligger även med öppen buk. Vilket betyder att en del av magen är öppen bara för att alla svullnad som hade blivit ska få vila. Dom har satt in en "svamp" i magen som suger bort all vätska. Det va tydligen en hel del...
Sen så blev det lördag och Wilma fyllde 3 år. Vi sa ifrån dom flesta som skulle komma och gratta henne. Varken jag eller Danne orkade med nå kalas. Så bara dom närmsta kom och firade henne. Man kände på hela huset att alla va ledsna över vad som hade hänt. Men Wilma fick iallafall lite kalas vilket va skönt.

Sedan så kom måndagen. Danne hade sjukskrivit sig. Vilket va bra. Han ringde till mig och sa att vi skulle åka ner till Gävle för att doktorn ville träffa oss. Jag som va på jobbet talade om hur det låg till så det va helt ok att åka för min del. Vi fick prata med en jätte snäll läkare som talade om hur det låg till med honom. Innan vi åkte hem så träffade vi svärfar. Han låg där med en massa slangar överallt. Danne orkade inte se honom alls. Jag, Peter och Britt stod inne med honom ett tag. Men det va jobbigt att se honom det måste jag då säga.

Sedan så har dagarna gått. Allt har varit ovisst om hur det ska bli med honom.

I lördags så fyllde han år så jag och Wilma åkte ner och hälsade på. Han va jätte trött men det gick ändå bra. Wilma hade köpt en nalle till honom så att han inte skulle behöva vara själv där på sjukhuset. Gullungen min det.
När vi skulle åka hem så skulle han in på operation in för vilken gång i ordningen vet jag inte. Så i bilen hem funderade man ju på vad som skulle hitta den här gången. Senare på kvällen så ringde jag och hörde hur det va med honom. Då hade man hittat ett blodkärl som hade brustit så han hade fått en massa blod i buken. Men nu va det lagat och han sov.

Igår morse så ringde jag ner för att höra hur det va med honom. Då fick jag prata med honom själv. Vilken lycka det va. Han va pigg men ändå trött vilket man kan förstå. Så när vi hade pratat klart så ringde jag Peter och sa till honom att vi åker ner eftersom att han va så pigg.
Så när det blev framåt eftermiddan så packade vi in oss i bilen och åkte ner till honom. Barnen va oxå med. Tror att det gjorde honom gott att få träffa barnen en sväng. Det va riktigt kul att se hur pigg han va.

Tänk vilka komplikationer det kan bli. Just nu så funkar inte njurarna så bra och tarmarna hade inte kommit igång igår. Men innan vi åkte så vill han på huset som han själv sa. Så jag ska ringa senare och höra hur det gick för honom igår med magen.
Sen så är det väl bara att hoppas att benen kommer tillbaka igen oxå. Just nu så funkar inte dom heller.

Man trodde väl aldrig att det skulle gå så här som det gjorde. Han har verkligen svävat mellan liv och död några gånger. Men som det ser ut nu så kanske han får lämna iva den här veckan.

Nä nu ska jag ta mig lite mera kaffe och sen så ska vi gå ut.

Hej

RSS 2.0