Massor att göra

Idag så har jag en hel del att göra innan det bli kväller.
Jag måste: göra en smörgåstårta
* tänkte göra två andra kakor
*Måste städa undan, igen
*Ska till Bollnäs och hämta en hylla
*Ta bort lite tvätt

Det finns mera som ska göra och allt vill jag göra innan klockan 15.00 då jag måste åka till jobbet. Men det är som det är. Hinner jag inte så kan jag göra nå när jag har slutat. Slutar 20.45 så det är inte hela världen om jag måste göra nå när jag kommit hem. Jag få väl försöka ta en sovmorgon i morgon... Om det går.

Daniel fyller ju år idag men eftersom att han jobbar så blir det till att fira honom i morgon. Då kommer lite folk på fika. Så därför är det bra om jag sätta lite fart nu i stället för att sitta här =)

Så det är lika bra att jag gå NU!!!!!

Hej så länge


Hmmm

Nu undrar jag vem det är som har lagt hit all tvätt... Jag kan inte fatta vart all den här tvätten kommer från. Det är MASSOR!!!!!! Men nu har jag iallafall fått undan det mesta. Har lite som ska in på sina sätllen och sedan så har jag lite i tortummlaren och en maskin som går. Tur att man har tummlaren för annars så skulle jag bli galen. Det blir ju en hel del tvätt här hemma. Speciellt när jag får för man att byta sängkläder. Vilket händer ganska så ofta nu för tiden.

Idag har Hjalmar varit dålig i magen. Det började i går kväll då han hade fått dirre. Lika va det i morse. Sen så har han sovit hela dagen utan att äta så där jätte mycket. Trodde att han skulle vara vaken ett tag ikväll men när klockan va halv 7 så började han att gnälla så då va det bara att byta om till pyjamas och ge lite mat så han somnade.

Igår så klippte jag Hubert. Kan säga att det verkligen behövdes. Han hade så läng päls så att det finns inte. Skönt att få det gjort. Han blev så glad så när vi va klara så gick jag ut med honom en sväng å han bockade å sparkade å hade sig. Det va ner å rulla å sen upp igen å iväg. Så han tyckte nog att det va skönt. Men va smal han blev. Tror inte att jag har sett en shettis som har varit så där fin i kroppen på länge. Dom brukar ju kunna va runda å go. Men nu ser han ut som en liten tävlingsponny. Go grisen min =)

I morgon ska jag in till stan och röntgen men Hjalmar. Vi ska kolla så att höften är som den ska. När han föddes så fick han ju ligga i Von Rosen skena. Så efter 6 månader så gör man alltid en röngen för att se så att det inte har blivit nån förändring. Men det ska väl inte vara nå kan jag tro. Han sparkar ju med båda benen och när man håller i honom så har han börjat att gå. Skulle det vara nå med benen så borde han inte gå så bra som han gör. Men man ska inte ropa hej innan man vet nå.

Nä nu ska jag ta det sista å sen är det natta för min del. Börjar bli trott nu.

Tjoåtjim

Fortfarande trött

Tror inte att jag är människa än. Har gått som i en dimma hela dagen känns det som. Men jag har iallafall städat i köket. Torkat i fönster och överallt. Så nu ska jag snart ta hallen. Sen är det bara golven kvar. Men eftersom att det inte är nån mening med att ta dom så länge Wilma är vakne så är det bara till att vänta.

Wilma har haft en trots dag idag. Hon har bara gnällt, ingenting har varit bra. Vi skulle gå ut men det ville inte hon. Så då blev det sängen så att hon fick sova ett tag. När hon vaknade så klädde jag på henne för att gå ut en stund. Men det passade henne inte alls. Men jag lyckades få ut henne en liten stund iallafall. Men när vi va ute så blev hon så sur och hon skulle inte gå själv. Så då åkte hon in. Sen har det varit fullfart hela eftermiddan. Kännde att jag blev så irreterad en sväng så jag nästa hade kunnat gå ut å bara stänga dörren.
Men det blev lite bättre när hon fick en macka å lite mjölk.

Nu sover barnen och jag ska kolla på Ungamödrar innan jag ska ut till stallet en sväng. Jag har inte mockat än så då kan jag göra det nu när barnen sover. Sen ska jag in och fortsätta med allt städande.
Tänk om man hade en husa som städade åt en. Va skönt det skulle vara. Då slappa man allt sånt.

Nä nu ska jag sätta lite fart så att jag inte fastnar här vi datorn.

Hej så länge..

Lördagkväll

Jaha ja hur ska jag säga att det va ii lördags då??? Jag hade kul. Först så va vi hemma hos Therese. Drack cider eftersom att det brukar gå bra. Sen så åkte vi ner på stan. Tur att Jannes bror jobbade så att han kunde hämta oss med taxin. Vi gick på en krog men det va inte så mycket folk där just då så vi gick vidare till nästa där det va några flera. Therese gick hem ganska så tidigt. Kommer inte ihåg när hon gick ens. Så jag och Carin va kvar ett tag till och det gick tydligen ner flera cider än dom jag drack hos Therese.
När klockan va nånstans mitt i natten så ringde jag Martin. Tur det.. Jag va verkligen inte i skick att vara ute nå mera. Så då fick han komma å skjutsa hem oss. Kommer inte ens ihåg att jag kom hem. Trillade ner i sängen å sen har jag legat där mest hela dagen. Har även haft huvudet i toan några gånger.
Men jag hade nog gsnska så kul ändå =)

Nu är jag pigg igen. Eller trött är jag så jag ska snart gå å ge hästarna mat så att jag kan gå å sova. Måste ju orka med morgondagen oxå. Då MÅSTE jag städa igen. Det ser ut som om en bomb har fallit över huset. Tänkte ju göra det idag men jag har liksom inte haft nån energi till det. Så det är bara att bita i det sura äpplet å göra det i morgon fast båda barnen är hemma.

Nä nu ska jag gå ut till stallet en sväng å sedan kra

Måste bara skriva lite...

Nu va det två dagar sedan som jag satt här å det känns som flera veckor sedan. Vi har lämnat in bärbaringen på lagning så nu har vi dammat av gammeldator så länge. Va inte igår som man satt vid den å skrev kan jag säga.
Det har väl inte hänt så mycket på två dagar.
Men idag så va jag till stan och klippte mig. Kan säga att det va skönt att få håret som man vill ha det. Förra gången så blev jag inte riktigt nöjd. Hon som klippte mig då tog inte så mycket så nu hade det blivit så långt igen. Mitt hår växer som bara den. Speciellt efter det att jag har fått barnen.

I morgon ska jag till stan för att handla kläder. Fick ju presentkort när jag fyllde år som jag tänkte handla för. Behöver nya byxor och nån snygg tröja. Sen så ska jag på systemet oxå för Maria ska ut i morgon. Hon ska på krogen med Therse och en tjej som heter Carin. Henne träffade jag när vi gick på vattengympa för gravida. Så det är toppen att har fått en till vän som man kan ta med ut på lite. Eftersom att alla man känner flyttar så blir det inte så många kvar. Det är ju mest Therese som jag umgåns med. Men det går bra det med. Vi har väl samma syn på saker å ting.

Så på söndag kommer jag väl att vara trött mest hela dagen. Men det struntar jag i om det blir kul i morgon. Det va ju inte igår som man va på krogen direkt. Sen så kommer det att va nyöppning på en gammal krog så då ska vi vara på plats. Hoppas att det kommer mycket folk bara.

Nähä nu ska jag gå ut och ge hästarna mat så att man kan gå å sova sen. Det blir ju inte så mycket sömn nu förtiden..

Hej på er...

Födelsedagen

Den va lugn å skön. Hade lite folk här och alla kom inte sammtidigt. Fick en tröja och presentkort av Daniel. Vilket jag verkligen behöver. AV therese så fick jag ett presentkort oxå. Så nu kan jag köpa lite nya kläder. Vilket verkligen behövs. Har mest bara kläder kvar sedan jag va gravid. Å eftersom att jag har varit det i två år så kan det vara kul att ha nå nytt nu. Sedan så kom mamma, pappa och morfar. Av mamma å pappa så fick jag ett linne och en skjorta. Jag fick även salt och peppar kvarnar. Det hade jag önskat mig. Av morfar så fick jag badlakan. Så nu kan jag ta bort nå andra sånna som vi har. När dom åkte så plockade jag undan lite. Danne åkte och köpte mat. Det blev kebab.. Man måste få syndan ibland. Så Egon kom han oxå när vi skulle äta så då ät han här med oss.
Sen åkte Danne och jobbade. Då va klockan så mycket så det blev kväller för Hjalmar. La honom på soffan så han somnade där. Wilma ville ha välling då oxå när hon såg att Hjalmar hade fått. Tony kom då och strax efterså kom Anette, Lars och Elin. Så då gick jag upp med Hjalmar så att han kunde fortsätta sova. Av dom så fick jag en ljuslyckta som jag tänkte hänga ute. Hade tänkt köpa mig en sån men nu så slipper jag det. Tur det..

Efter att dom hade åkt så satte jag mig i soffan å tog det bara lungt.

Så nu är man ett år närmare 30. Bara två år kvar. Ångest!!!!!!!

Idag så måste jag åka å handla. Tänkte göra det när Danne har vaknat så jag kanske kan åka själv. Sen så tror jag att Mia skulle komma ikväll.

Annars så blir det ganska så lungt idag. Om jag orkar senare så ska jag börja plocka lite i det rum som ska bli datarum. Har en heldel att göra där inne.

Nähä nu måste jag gå å klä på Wilma så att hon blir klar.

Hej så länge

28 år

Då fyller man 28 år då. Känner mig inte så gammal måste jag säga. Men det är klart jag är ju inte född förrens på kvällen =) Haha...

Idag bli det bara att vara hemma. Ska fixa lite inne nu på morgonen. Bara jag har fått ut hästarna så tänkte jag träna lite. Kan säga att det behövs. Igå blev det inte nå eftersom att jag hade lite ont i armen. Sen ikväll kommer jag inte att orka så jag SKA göra det nu på morgonen. Då får jag det överstökat och jag kan ta det lungt sen. Hade tänkt baka lite mera men jag skiter i det. Orkar inte. Ska ta golven bara så får det se ut som det gör sen.

Hoppas på att jag kommer att få kläder. Det är verkligen sånt som jag behöver. Har ett par byxor som jag kan ha. Allt annat ligger bara å skräpar. Men det är inte för litet utan allt har blivit för stort. Så på lördag ska jag gå på stan med Therese så ska vi kolla på lite nytt. Får se om jag tillåmed kan lura med mig mamma på fredag en sväng. Skulle vara bra att ta med henne på stan. Skulle nämligen behöva nya skor oxå. Hehe..

Nä nu ska jag plocka undan i köket och sedan ut med hästarna å sen träna lite.

Hej hej...

Nu är det över

Japp det va inte alls farligt att få en stav i armen. Kändes inte nå alls. Ett tryck bara men det va nog bara det. Så nu är det klart. Hoppas bara på att den här kommer att passa mig. Vill inte ta p-piller eftersom att om jag skulle glömma en eller ta det lite sent så är det kört. Jag verkar ha så lätt för att bli med barn. Men nu  om allt går som jag vill så kommer jag att kunna slappna av i 3 år. Så underbart att inte behöva bry sig.

I morgon är det min dag. Tjohoo!!!! Så nu ska jag kolla igenom alla kakburkar så att inte Danne har ätit upp en massa. Så får jag se om det blir nå mera bak ikväll. Kanske nån sockerkaka eller nå sånt lätt.

Nu ska jag kika vidare

Tack å hej


Nervös

Jag är faktiskt nervös. Brukar ju inte vara det. Men nu känner jag att jag börjar bli det. Ska ner till min barnmorska och sätta in en stav nu. Så nu har jag satt på emlaplåster så att det inte ska kännas så mycket. Det är ju bedövning i dom plåstren. Så nu hoppas jag att jag kan ha stav. Tydligen inte alla som kan det. Men det skulle vara så skönt om det funkade. Slippa ta piller och fundera på om man glömmer eller inte. Nu behöver jag inte bry mig på 3 år.

Nu ska jag göra mig klar och sedan ska jag få liv i Danne. Han jobba natt den här vecka så jag ska väcka honom innan jag ska iväg. Sedan så måste jag på affären en sväng å sen hem å plocka undan igen. Mammorna kommer på fika sen.

Nä nu ska jag sätta lite fart.

Återkommer senare å talar om hur det gick med armen..

Häst dag

Idag har Wilma haft en häst dag. Hon kom med en borste när vi va i stallet och ville borsta Hubert. Men jag sa att hon fick vänta. Men då tog hon saken i egna händer, som vanligt. Hon gick till hagen. Så det va bara att hämta honom så att hon fick borsta och ge honom lite bröd. Men inte för att hon blev nöjd med det. Jag frågade om hon ville rida. Till svar få jag; "Riia" och skratt. Så på med sadel och ut på en promenad.
Så här kommer korten från dagens tur.









Cykelhjälmen får duga eftersom att jag inte har hittat nån ridhjälm i hennes storlek.

Jaha ja

Då är den här lördagen oxå snart slut. Hinner bara vakna å sen är det kväller igen. Har en massa för mig på dagarna så ibland glömmer jag bort att äta. Vet att det inte är så bra men ibland så blir det bara så. Jag har ju alltid varit slarvig med maten å eftersom att jag har varit det så kan jag få ett humör som heter duga.. Men det går över bara jag får i mig lite mat.

Idag så har vi varit till skoterstugan. Det va invigning där idag. För ett år sedan så va det nån eller några smartskallar som sprängde den i luften. Det låg rester av stugan överallt. Så det blev några timmar ute i friska luften. Men det va skönt. När vi åkte hem så somnade så klart Wilma. Så då ville inte hon sova nå mera när vi va hemma. Tur att hennes farfar va här så att vi kunde gå ut och pressa hö. Så nu finns det när nån vill köpa. Tror att det blev runt 100 bal.
Det är så skönt att slippa allt med att köpa hö och passa in när man kan hämta. Nu har man en hel lada full med hö. Synd bara att det inte tar in sig själv på sommaren. Men eftersom att vi är många som hjälps åt så brukar vi få in det på en dag. Annars så har vi allt inne på 1-2 dagar.

I morgon så ska mamma komma och vara en stund med barnen. Jag måste städa undan lite här nere. Wilma har dragit fram en massa. Det är inte så lätt att städa med henne hemma. Så nu hon har somnat så brukar jag i vanliga fall plocka undan. Men nu har jag inte hunnit med det. Så då får mamma komma i morgon så kan jag fixa utan att ha henne ivägen.
På eftermiddan så ska vi iväg till en kompis som ska ha tupperwere party. Inte för att jag ska hå något men det är ju alltid kul att träffa folk.

På måndag ska jag ner till barnmorskan. Nä jag är inte med barn utan jag ska sätta in en stav i armen så att jag slipper bli med barn igen. Börjar faktiskt att bli lite nervös över det. Men bara man ligger där så går det nog bra. Men ändå.. Man har ju hört så mycket. Vissa får ju ett jävla humör. Hoppas på att jag slipper det. Sen så hoppas jag på att vikten inte kommer att stiga nu när jag börjar komma i form igen.

Nä nu vill hästarna ha mat så det är väl lika bra att gå ut å ge dom.

Natti natti blir det sen

Grattis pappa

Idag fyller pappa 58 år. Va gammal han blir. Så om 4 dagar blir man själv 28. Ganska lätt att räkna ut hut gammal pappa va när jag föddes =) Så jag, Wilma och Hjalmar, som har namsdag idag ska till stugan sen för att äta. Men jag kan inte vara borta så länge. Dels för att Hjalmar har feber efter sin vaccination som han fick igår och sedan så är Hubert lite dålig så jag vågar inte vara hemifrån för länge.
Mamma ska komma hit sedan så tar hon med sig Wilma. Jag måste ner på stan en sväng så då är det lättare att bara ha med Hjalmar.

Igår städade jag hela dagen. Men jag är långt ifrån klar. Ska snart fortsätta att städa i köket. Måste även köpa tvättmedel så att jag kan tvätta. Inte ofta som jag har slut på sånt. Men nu va det slut så då kan jag inte tvätta så mycket.

Nä nu ska jag sätta lite fart.

Hej så länge

Städ dag

Idag är det bara städning som gäller. Wilma är med sin farmor så nu har jag sanerat deras rum. Har fått för mig att det är något där som Hjalmar inte tål. Han är ju så röd på kinden igen, och har är som värst på morgonen. Idag så va han röd flammig i hela ansiktet. Så nu har jag torkat överallt i deras rum även sängarna. Sen så håller jag på å tvättar sängkläder, täcke och kudde. Så jag hoppas att det ska hjälpa lite. Har öppnat fönstret där nu för att vädra ordentligt. Så nu får det stå öppet ett tag.

Ska snart ner på bvc med Hjalmar så jag ska prata med Birgit då. Vi måste hitta nån lösning på Hjalmars kind.
Sen ska han har spruta idag så ikväll blir det väl gnäll för hela slanten. Tur att jag ska till stugan i morgon å då ska jag nog ta mig en promenad med honom efter vägen.

Nä nu ska jag städa vidare tills vi ska ner på bvc.

Skriver nog mera sen.

Tjopp

Månadens höjdpunkt

Japp då är månadens höjdpunkt här igen. Magen känns som en ballong, trött, seg och jag skulle kunna äta upp en ko. Men tur att det bara vara några dagar innan det är som vanligt igen.

Nu på morgonen så har jag bakat chokladmuffins. Så nu finns det några sånna iallafall. Tänkte ta några småkakor oxå. Men jag tänkte sätta mig här en stund medans Hjallen sover. Har så ont i ett knä oxå så när jag står för länge blir det bara värre. Så nu sitter jag här ett tag innan det blir mera bak.
Igår så blev det bullar. Två omgångar. Så jag hoppas att det kommer att finnas tills Danne oxå fyller. Sen så måste jag baka till dopet oxå. Men det får bli när vi har fyllt klar.

Annar så ska jag snart ta mig en dusch oxå. Måste iväg på affären en sväng och sedan blir det till att vara ute med barnen. Tycker att det är så skönt att vara ute nu när det är fint väder. Synd bara att all snö försvann så fort. Det tog två dagar så va allt borta.

Nä nu ska jag gå igenom duschen lite snabbt så att jag vaknar till liv igen. Sedan så sätter allt igång igen.
Tvätta, baka, städa, vara ute..... Listan kan göras lång...

Hej svejs

Tillbaka till vardagen

I morgon börjar Johansson att jobba igen så då är man tillbaka till vardagen. Ska bli så otroligt skönt måste jag säga. Klart att det har varit skönt att han har varit hemma några veckor. Men jag får inte lika mycket gjort när han ska vara hemma. Det är lättare att fixa när han inte är ivägen.

Idag har jag och Wilma varit till ridhuset för att kolla på hoppträningar. Man bli ju så sugen på att börja igen. Men det får vänta tills barnen är större och går på dagis. Har inte tiden som behövs för att hålla igång en häst ordentligt nu. Tur att jag har Derius. Han kräver inte så där jätte mycket.

Annars så har jag tagit mig en ridtur idag. Det va skönt att komma ut i skogen en sväng. Sen så har jag städat undan lite här hemma. Kan lova att det behövdes. Tror att det låg en hel måltid på golvet i köket. Det blir ju på en gång. Så fort man har ätit så av nån anledning så ligger det en massa mat på golvet.

Dopinbjudan som ska ut till alla är klar nu. Så i morgon ska jag posta dom så att dom kommer iväg i tid.

Nä nu ska jag stoppa in lite ved i kamin och sedan är det kväller..

Hej på er

Första ridturen

Idag har Wilma tagit sin första riktiga ridtur. Va kul det skulle vara om hon vill börja rida sen när hon blir större. Vi tog ett varv runt byn. Hon satt bara och flinade och pratade en massa. Hon smackade på Hubert oxå så att han skulle gå fortare. Sen när vi nästan va hemma så travade han några steg. Då började hon att skratta. Så det här ska vi göra om. Men jag ska inte bli en sån där ponnymamma som blir galen. Vill hon rida så ska hon få göra det och vill hon inte så slipper hon.

Nu ska jag snart ta en dusch. Vi ska till grannarna på mat. Ska vara där om en timme. Men eftersom att det tar 5 minuter att gå till dom så tar jag det lungt fortfarande.
Har bakat lite idag igen. Goda kakor blev det.

Nä nu ska jag greja lite så ska jag dusscha bara Danne är hemma igen.

Tjipp tjopp

Några kort


Wilma testar gåstolen



Hjalmar är ute efter lite skoj på julafton =)




Vilka slöhögar

Mammaträff

Idag har jag varit till stan på en mammaträff. Det är ju ganska så kul att komma bort och träffas. Just nu är leker ju inte barnen så mycket med varandra. Men bara dom börjar röra sig lite mera så kommer dom att ha kul tillsammans. Vi är ju bara 4 som träffas. Den 5:e va tydligen inte intresserad av att träffa andra än dom hon redan känner. Men det bryr jag mig inte i för vi har iallafall trevligt.

I morgon ska jag till stan igen. Ska till röngen för att kolla ryggen. Jag har ju dommningar som kommer och går. Inte så trevligt alls. Så nu ska dom kolla upp det. Men jag gissar att det bara är nå nerver som ligger i kläm.

Tänkte att jag ska hinna med att baka lite i morgon oxå. Ska göra flera drömmar så att det finns. Så när jag ändå är i stan själv så ska jag passa på att gå in på dollar och kolla om det finns kakburkar där. SKulle behöva en hög med sånna. Det blir ju en del bakandes nu när vi ska fylla år och det blir dop.

Men det är i morgon det.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig i sägen för att läsa lite.

Natti natti

Hmmm

Ja jag vet inte alls vad jag ska skriva igentligen. Men eftersom att jag inte tänker gå å sova riktigt än så kan jag lika bra sitta här ett tag.
Dagen började med att jag i vanlig ordning va ut å gav hästarna mat. Sedan blev det lite frukost till oss innan det va dax att släppa ut pållarna. När stallet va klart så gick jag in och bakade drömmar. Lika bra att göra sånt medans man har tid på sig så att man slipper stå här dagen innan man fyller år och inte har bakat nå alls. Så nu har jag en sort iallafall.

Sen så fick jag besök av Mia, Johan och barnen. Kul att dom kom förbi. Blev lite fika med dom. Pratade lite skit oxå. Men det hör väl till när man fikar.
När dom hade åkt hem så åt vi lite innan vi gick ut. Det va så skönt att kunna vara ute utan att frysa. Idag va det bara nån minusgrad så då va det lika bra att passa på att vara ute. Så det blev en lite promenad till Carina och Robban. Så då blev det ännu mera fika där. Tur att man har karaktär att låta bli kakor å sånt som man inte ska äta.

Efter det så gick vi hem igen. Mina stallflickor va här och dom hade mockat så då slapp jag göra det. Gick in och började med maten i stället.

Ikväll så har jag städat undan här nere. Tagit golven, vilket verkligen behövdes. I morgon få det bli uppe. Kan inte vara där å stöka när barnen sover.

Nä nu ska jag lägga in korten från fjällen på datorn så kommer dom hit till bloggen sen.

Hej så länge.

Minus 18

Tror jag fryser ihjäl. Va kallt det är ute. Minus 18 grader. Vet inte när det va så här kallt här sist. Hästarna fick vara inne lite längre i morse. Trotts att det är så kallt ute så va det bara strax under noll i stallet. Trodde att det skulle ligga på några minus grader. Men inte det. Så det känns bra att dom kan värma upp allt fast dom bara är två.

Igår va vi på middag till svärmor och hennes nya. Han hade fyllt år så då va det mat där med hans barn oxå. Gott va det å mätt blev man. Sen va det bara att åka hem och kolla på film. Kollade på MAMA MIA. Den är ju så bra så jag kan kolla på den om och om igen.

Idag måste jag försöka städa här hemma. Skulle verkligen behöva storstäda. Det ser ut som jag vet inte vad här. Wilma har dragit runt med en massa och jag har inte hunnit med att plocka undan. Så nu ligger det en massa saker överallt.

Nä nu ska jag kolla lite på tv och sedan ska jag kolla vad som ska bakas tills vi fyller år och sedan blir det att städa.

Tack å hej.


Nytt år, 2009

Då va det nytt år. 2008 har gått så jätte fort. Men det har ju hänt en hel del oxå.
Så hur ska man sammanfatta 2008 då:
Januari: Jag fyllde 27 år. Vi va på en liten semester till Stockholm.
Februari: Då hände väl inte nå som jag kommer ihåg.
Mars: Wilma blev 1 år. Va kul det va att fira hennes första födelsedag. Hon fick en massa saker och kläder.
April-Maj: Här va det inte heller så mycket som hände.
Juni: Sommaren började och det va ganska varmt. Fick ligga på förlossningen pga värkar. Men inte kom det nån bebis inte..
Juli: Hjalmar föddes. Vilken upplevelse. Men vilken underbar lite bebis som föddes.
Augusti: Hösten kom. Vi hade några visningar på huset. Började packa saker inför flytten.
September: Började med stallet så att det skulle bli klart.
Oktober: Vi flyttar ner. Så härligt att ha ett stort hus.
November- December: Jag bara njuter av att vara mamma till två trollungar. Känner att jag börjar landa i allt som har hänt sedan Hjalmar föddes.

Så va det nyårsafton 2008. Vi firade in det nya året här hemma med god mat och trevliga människor. Det hade inte kunnat bli lugnare. Hjalmar orkade inte ens vara uppe tills hans kompis Dante kom. Tror att klockan va runt 6 när han somnade. Men Wilma slog nytt rekord. Hon va vaken tills klockan  blev 20,30. Det va länge sen som hon va uppe så länge.

Sen ska man ju ha nyårslöften oxå. Men jag har bara ett. Det är att jag INTE ska bli gravid. Nu har jag varit gravid två år irad så nu får det vara bra ett tag. Vill jätte gjärna ha ett barn till men inte än på några år. Sen är det väl som vanligt att man ska försöka leva lite sundare. Men det gör jag redan. Så idag börjar en rensning av kroppen. Efter jul och nyår så har man stoppat i sig en massa skit så nu måste kroppen bli ren igen. Så nu blir det några dagar med diet innan det blir till att äta vanlig mat igen.

Nä nu ska jag ta början på det nya året och klä på barnen lite kläder sen ska jag ut och rida en sväng. Senare ikväll så blir det bara lungt. Somnade runt halv 2 i natt och va uppe igen strax före 6 i morse.

God fortsättning på det nya året.

Tack å hej.

RSS 2.0