021229

I morse när jag vaknade så höll jag på att frysa ihjäl. Det kändes så iallafall. Gick ner och kollade å då hade vi bara 17 grader inne. Trodde inte att det va sant. Men eftersom att vi inte va hemma igår kväll och eldade så va det inte så konstigt att det va kallt heller. Så det va bara att klä på sig å gå ut till hästarna så att dom fick komma ut å sedan va det bara till att elda på. Så vi har eldat hela dagen. Men det tar tid att få varmt i hela huset.

Idag så har svärfar varit till doktorn och gjort en massa undersökningar. Han blev sjukskriven tillsvidare. Vilket jag tycker är bra. Sen blir det operation på honom. Men när vet vi inte än. Snart få jag hoppas så att han kan få må bra igen.

Nu har jag fått undan lite å jag ska snart ta mig en dusch och sedan sätta mig i soffan och kolla om jag hittar nån film.

Nä jag orkar inte skriva mera nu.

Hej.

På tok för länge sen som jag skrev här.

Ja nu va det verkligen länge sedan som jag satt här och skrev. Jag har varken haft tid, ork eller lust att skriva något. Men det har hänt massor iallafall. Men allt tänker ja ginte skriva här för det orkar jag inte. Jag hoppar direkt till jul..

Dagen innan julafton så kom mamma hit och hjälpte till med allt som skulle göras klart innan dagen D. Tur att hon kunde komma eftersom att Det hade snöat en massa och Danne skulle jobba. Så när han vaknade så fick han gå ut och skotta innan han skulle åka och jobba igen. Men jag fixade klart allt iallafall. Janssons, kötbullar, rödbetssallad och en massa annat.
På kvällen när Hjalmar hade somnat så gjorde Wilma och jag gröt som vi ställde ut till tomten. Men Wilma vågade inte gå ut ifall han skulle komma så jag fick ställa ut den själv.
Sen hade jag plander på att Wilma skulle sova så att jag fick sitta uppe själv och göra klart allt till julafton. Men inte skulle hon sova inte. Så när klockan va halv 11 så orkade inte jag va uppe mera så då gick jag å la mig. Wilma hann knappt lägga sig i sängen innan hon sov.

När det äntligen va julafton så vaknade Hjallen tidigt så det va bara att kliva upp med honom å vara glad. Men helst av allt så hade jag legat kvar i sängen. Men när Wilma hade vaknat och även Danne så kollade vi om tomten hade varit här och ätit upp gröten. Vilken han hade och han hade även lämnat julklappar till Wilma, Hjalmar och Danne.

Senare under dagen så blev det en massa väntande. Men själv så tyckte jag att tiden gick jätte fort.. Kan bero på att man har blivit lite äldre.
Om jag ska ta det lite kortfattat så va dagen bra. Massor av god mat och jätte många paket.
Barnen va glada och nöjda hela dagen. Wilma somnade inte förrens sent. Men det kan jag förstå för det hände en massa under hela dagen.

Idag så har jag och barnen varit till stan och kollat lite. Men det va sånt otroligt dåligt väder. Snöar ute och blåser som bara den. Men jag hittade två tröjor på rean. Skulle behöva nya byxor. Men det fanns inte några som passade så det är bara att vänta till januari då det skulle komma in nya och då kan man få lite hjälp med att få en par byxor som passaar oxå.

Den 1/1-2010 så börjar jag mitt nya liv. Då ska alla extra kilon bort. Har gått upp en massa på ett år nu. Så nu måste jag få bort det igen.

Nä nu ska vi till Dannes farmor och farfar på mat.

Hej på er.

091207

Den här dagen kommer jag att minnas länge. Mamma ringde för en stund sedan och talade om att deras bästa vän dog i morse. Han va full i cancer så vi viste att han skulle gå bort snart. Men man blir så grymt ledsen när man får reda på det. Han va bara 53 år. Att det ska behöva vara så orättvist. Bättre att nån gammal och sjuk fick dö i stället för nån som han. Tårarana kommer hela tiden. Känner inte att jag orkar göra nå mer idag nu. Tänkte ta tag i tvätten som finns. Men jag vet inte. Just nu så känns inte nånting bra. Ska nog göra lite kaffe nu och ta en kaka. Inte för att bli blir bättre men ändå...Nä jag vet inte. Alla luft gick ur mig iallafall.

Det blir inte mera än så här nu. Orkar inte det...

Länge sen- igen

Sitter här och funderar på vad jag ska ta mig till. Nu vill jag ha ett annat jobb. Vill inte jobba inom vården längre. Man gör bara samma sak varje dag. Gammlingarna tjatar om samma saker varje dag. Man får inte utvecklas nå alls. Å nu är jag trött på det.
Va in på teleperformance igår men där fick jag inte heller nå. Vet inte varför det ska vara så svårt att få ett annat jobb. Jag kommer väl att få gå kvar i kommunen tills jag dör. VILL INTE!!!!!

Idag har jag varit i skolan iallafall. Har en massa som jag borde plugga men jag har inte alls nån motivation. Har ett matteprov på torsdag som jag inte alls kommer att klara av. Så i morgon när jag har lämnat barnen så tror jag det blir att åka till stan på engång och sätta mig med matten så att jag kan få hjälp. Lika bra att göra det när man har chansen med extrahjälp.

Annars så har det väl inte hänt så mycket. Eller jo Hjallen pratar på som bara den nu. Igår så satt han i soffan och började att sjunga.. Det va inte så mycket bara lite. Men så söt han va. Tipp tapp tipp tapp.. Så idag när jag kom till dagis så frågade jag om dom hade sjungit den igår, vilket dom hade gjort.

Wilma utvecklas hela tiden. Nu sitter hon och räknar till 10 utan problem. Hon frågade för nån dag sedan vad som kommer sedan. Fattar inte att hon kan det redan. Tycker inte att dom borde kunna sånt än. Hon är ju bara 2½. Men det är kul när man hör henne. Sen så kommer det nån sång oxå rätt va det är.

Nä nu ska jag vika lite tvätt så jag får bort sånt. Sen är det bara att sätta sig i soffan.. Tänk en hel kväll utan att göra nästan nå. Det är inte vanligt i Verkmyra det inte..

Lika bra att njuta nu innan det är morgon igen.

Hej.

RSS 2.0