Flodhäst

Just nu så känner jag mig som en flodhäst. Så fort jag äter lite för mycket så känns det som om magen sväller till dubbel storlek. Skit jobbigt. Ena stunden tycker man att alla kläder sitter bra å sen funderar man på vad som har hänt då det känns som om man måste köpa en massa nytt. Men jaja det går nog snart över.

va till stan och åt middag iallafall. Gott va det så man åt nog lite för mycket. Till efterrätt så blev det glass. Tog bara lite.
När vi kom hem så blev det att ta in hästarna å ge dom å grisarna mat. Sen åkte jag till Linda för att ge hennes hästar lite mat eftersom att dom inte är hemma. Eller jo Tobbe ringde när jag nyss hade kommit hem. Han kunde ge dom mat men då hade dom redad fått.

Så när jag kom hem igen så blev det till att ploka undan allt igen för 100:e gången idag.

Så nu sitter jag i soffan och blev jätte sugen på chips. Men nej. Jag tar melon och vatten i stället. Så nu ska jag bara ta lite mera vatte och kolla på tv.

Hej.

Hosta och halsont

Idag så vaknade jag med hosta och ont i halsen. Tack och lov så börjar det nu att gå över. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Har inte tid med det. Har massor som jag vill göra innan vi ska åka nästa helg. Så jag har inte tid att bli sjuk. Det är bara att bida i det sura äpplet och göra allt ändå. Tar jag det lite lungt idag så kanske det är bättre i morgon. För då måste jag göra om hagen så att den blir mera vintervänlig. Kolla så att strömmen går runt i hela hagen så att Sally inte går ut när jag inte är hemma. Sen måste jag börja gå igenom det som ska med i kläväg oxå. Allt är tvättat så det ska igentligen bara läggas ner i resväskan. Men det är samma där. Fattas något så vill man köpa till det nu. Tur att vi har tvättmaskin där borta iallafall så man behöver inte ta med så jätte mycket. Sen vill man ju köpa något där oxå. Fast som vanligt så blir det till barnen...

Idag så ska vi till stan på middag. Mamma har ju fyllt år så vi ska dit och fira henne idag. Hon ska få ett jätte fint halsban, armband och örhängen som min chef har gjort. Super fint är det. Sen så ska barnen rita något oxå. Det sa iallafall Wilma igår.

Nu blir det mera kaffe =)

Hej

Gårdsbutik

Jag är så otroligt sugen på att öppna en gårdsbutik nästa sommar. Eftersom att vi ändå är hemma för det mesta och odla lite kan vi göra eftersom att vi har plats för det. Sen så kan man ju alltid baka lite och sälja sånt. Nä det skulle vara så otroligt roligt om man kunde genomföra detta. Funderar bara på vart man ska ha det. Sen så kommer man ju även att kunna sälja ägg oxå eftersom att vi ska skaffa höns. Bara man får allt detta på rull så skulle det vara super roligt. Sen så kan man ju alltid göra nå annat som man kan sälja oxå. Det är verkligen en dröm jag har och som jag vill genomföra.

Igår så va det lite dans. Synd bara att så få kommer vid dessa tillfällen. Det ska gnällas å ha sig men när man väl ska träffas så är det nästan inte någon som kommer. Det är jätte synd. Men så är det. Tur att vi är några som träffas iallafall och tränar på några danser som är lite svårare så man får en utmaning. Roligt är det iallafall att dansa.

Det är med vikten har jag funderat mycket på nu några dagar. Jag vet med mig att jag har gått upp och jag tycker att jag gör allt för att gå ner igen. Men det går trögt. Så nu ska jag varje dag stå på CT:n bara för att hela kroppen ska få röra på sig. Vill mer än gärna ut och springa men foten säger ifrån. Så då är det toppen att stå på CT ett tag. Igår så stod jag ett tag och sedan så blev det magövningar efter det. Så idag känns det i magen. Har träningsvärk. Å det är skönt!!!

Igår så pratade jag med en toppen vän igen. Som hon har varit saknad. Hon har haft det jobbigt så det va så skönt att man fick reda på hur allt ligger till.

Nu ska jag kolla på barnpogram med barnen. Sen får vi se vad denna dag har att bjuda på

Hej.

Gravid eller bara fet ändå.

Ja å eftersom att jag inte är gravid så är jag bara fet ändå. Det är så jag känner mig nu. Svälld och som en flodhäst. Jag gör allt för att jag ska gå ner det sista som jag vill ner. Men det känns bara som om jag går upp i vikt. Denna vecka när man har varit hemma med barnen så har jag inte ätit nå onyttigt utan jag har verkligen tänkt på vad jag stoppar i mig. Det som jag skulle behöva är att srpringa mera. Eller bara träna mera. Så nu ska jag göra slag i saken och städa upp i vårat extra rum så ska jag ställa in min CT och även ta en det hemmagym som står ute i garaget. Då har jag fan inte nå att skylla på sen. Så det ska jag göra nu bara jag har skrivit klart.

Barnen är piggare. Wilma är helt frisk nu så mamma ska komma ner och hämta henne så ska hon få följa med till stan en sväng. Hjallen han hostar på han. Är han inte bättre i morgon så ska jag ringa till linden så man får lyssna på honom. Dels eftersom att han får sån svår krupp och dels pga epilepsin som han har. Jag är alltid lite extra orolig över honom.

Om 10 dagar så sitter man i Spanien. Det ska bli så otroligt härligt. Efter denna vår och sommar så ska jag verkligen försöka att slappa dessa dagar som vi ska vara borta. Det är jag, barnen och mina föräldrar som ska åka. Jag ska försöka ta hand om mig själv unden den tiden. Ska kliva upp tidigt på morgonen och ta en springtur. Sen kan man bara ta det lungt på dagarna och njuta av värmen och av att ligga i vattnet.

Men nu ska jag börja röja lite inne i rummet så jag får som jag vill där inne.

Hej

Ny vecka börjar så där..

Ja båda barnen är sjuka. Det låter nästan som om lungorna kommer att hamna utanför kroppen snart. Dom hostar som jag vet inte vad. Tack och lov så har det inte blivit nå mera krupphosta. När dom får det så är allt så otroligt mycket jobbigare än att bara vara förskyld. Om dom bara inte hade feber då. Men nu har dom det oxå så idag blir det en film dag. Jag ska bädda åt dom i soffan på övervåningen så att dom kan ligga där och kolla på tv och vila hela dagen. Skulle tro att det blir till att fjäska lite för dom så att dom ligger stilla.

Idag blir det till att fortsätta med att få lite ordning på daker och ting. Dels så ska jag vika ihop det sista som är kvar av tvätten men sen så vill jag göra om här hemma. Vill flytta på möbler och göra om. Men det är så svårt för jag vet inte hur man ska göra. Ska fundera lite på detta så blir det nog bra snart.

Jag hoppas att hönsgårn blir klar idag så att vi kan hämta dessa djur. Som barnen har väntat på dom nu. Vet att dom ser fram mot när dom kommer hem till höns. Sen så ska vi nog inseminera suggan också. Vore ju hur mysigt som helst om vi hade smågrisar sen mot våren.

Nu är det stenhårt med maten. Ska göra en ordentlig urrensning efter denna sommar. Tycker att jag bara har ätit en massa i sommar. Så nu ska allt bort. Man samlar ju på sig en massa vätska så nu springer man på toaletten mest hela tiden. Lika bra att göra detta nu för snart åker vi till spanien och då vill man inte se ut som en flodhäst när man ska vara på stranden.

Nu ska jag göra lite kaffe eller mycket.

Hej.

Seeeg söndag

Ja idag är man seg. Dels har det blivit lite sömn denna helg och dels för att jag åt på tok för mycket igår så magen gör så ont. Igår så va vi på utflyckt med Britta. Det va jag , Linda, Anlo och Britta. Vi åkte till en jaktstuga i Mo skogen. Hur mysigt som helst va det och vi hade jätte trevligt. Va skönt att jag höll mig till dricka så att magen inte vänder ut och in på sig själv idag.

Idag så har det blivit städning av hus. Tvättning och allt sånt tråk som man bara måste göra. Men nu så har Hjallen somnat på soffan så jag kan inte ta fram dammsugaren. Hade tänkt få det gort nu men jag får vänta tills ikväll i stället. Men nu ser man golvet igen och det är huvudsaken. Det såg verkligen ut som jag vet inte vad igår när jag kom hem. Saker exakt överallt. Va roligt det är att komma hem då. Men nu är det ordning ett tag igen. Sen så ska det bara rensas blad alla leksaker så man kan ta bort sånt som är trasigt eller inte används.

Senare idag så blir det dans igen. Äntligen måste jag säga. Wilma ville följa med men bara om hon är pigg. Som det är nu så hostar båda två så man tror att lungorna ska hamna utanför kroppen. Bara om hon orkar så får hon följa med. Men tar jag med pennor och papper så kankse hon kan rita lite oxå.

Nä nu blir det mera vatten igen..

Hej.

RSS 2.0