En sjukling

Så va det dax då. Dagis har börjat och alla baciller blandar sig med varandra. Så i 3 dagar nu har jag varit hemma med Hjalmar. I onsdags morse så vaknade han vid 4 tiden och hade krupphosta. Så jag va inte nå vidare sugen på att åka till jobbet på morgonen när man hade varit vaken 4 timmar innan man började. Så det blev att vi va hemma. Vilket verkligen behövdes. Vi skjutsade Wilma på dagis och sedan åkte vi hem och myste i soffan hela dagen. Det va skönt att bara ta det lungt med honom.

Idag är det iallafall äntligen fredag och vi ska in till stan för att äta mat med mamma. Det va verkligen länge sen som vi åt lunch tillsammans. Tänkte att jag ska kolla om det finns några skor till mig oxå. Skulle verkligen behöva det nu.

Men nu måste jag först ge barnen lite frukost så att vi sedan kan åka in till stan.

Hej så länge.

2010-09-02

September.. Då undrar jag bara vart augusti tog vägen?? Tycker att det går lite för fort nu. Nyss så va man nere vid stranden och badade och nu sätter man på barnen mössa innan man ska på dagis. Den här sommaren har nog varit den sabbaste förbi som jag kan minnas.

Idag har det vare jobb som vanligt. Trivs som bara den. Tror att jag har dom bästa jobbarkompisarna i världen. Har så roligt på jobbet så det finns inte. Där jag jobbade innan trivdes jag inte så här bra. På slutet så ville man inte gå å jobba. Man hade nästan ont i magen. Nu har man ont i magen när man ska hem för att man skrattar så mycket. Synd bara att det är så många som ska sluta nu.
Men det går väl det med.

Nu är det kvällsmys som gäller. Ska snart lägga barnen så ska jag vilka lite tvätt sen. Ska kolla på hur jag vill ha garderoben sen oxå. Nu är ju rummet klart iallafall..

Nä nu ska jag göra kväller med barnen först innan jag gör nå annat.

Tack å hej.

RSS 2.0